De ComplotConcurrent – Uitzending 76 “10 jaar Indigo Revolution!” (14-1-2020)

Abonneer
Abonneren op
20 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Max
1 jaar geleden

10 jaar, hiep hiep hoera! Proficiat micky! Op naar de volgende 10 jaar.

Andy
1 jaar geleden

Micky, van HARTE gefeliciteerd met deze geweldige mijlpaal. Ik hoop dat deze 10 jaar de aanzet is tot nóg veel meer inspiratie en drive om er nog minstens 40 jaar aan vast te plakken. Bedankt voor alle info, lief & leed en wijsheid die je met ons gedeeld hebt. Dankzij jouw revolutionaire Indigo Revolution ben ik voor een groot deel gegroeid tot de persoon die ik nu mag zijn, daarvoor ben ik heel dankbaar! Dat is 3x het woord ‘dank’ in 1 zin, kun je nagaan 😉
Keep up the fantastic work!

guuz
1 jaar geleden

Virtueel Saloontegelje…
…Het ligt er dik bovenop,
je kan er op uitglijden….
Hik…

guuz
1 jaar geleden
Reply to  guuz

De tekenfilms van The Jetsons, qua robottijd…Liep gelijktijdig met The Flintstones….Over gecontroleerd gestuurd wakker worden gesproken….
Schrp….

Andy
1 jaar geleden

Jaaa… A.I. zónder duistere bijbedoelingen…

guuz
1 jaar geleden

De Thuisvlieg of de Studiovlieg…? Ze zijn er goed in….hick, daggik…..

guuz
1 jaar geleden

Dan blijft er maar 1 over…..virtuele dop erop….

Elles
1 jaar geleden

Micky, Van harte gefeliciteerd. Heel erg bedankt voor al je geweldige artikelen, video’s enz. ben nog voornamelijk de wegwijzer aan het (her)lezen.

New World Disorder
1 jaar geleden

Gefeliciteerd met je 10e jaar als held van de (r)evolutie. Van het weekend neem ik eens rustig de tijd om met een pot bier de 2 recentste CC afleveringen te kijken 🙂

paulien
1 jaar geleden

zeg maar gerust dar het meer afleveringen gaan worden hihihi

Michelle S.
1 jaar geleden

Proficiat, Micky! Yeaaah.

Toen ik in 2010-2011 me afvroeg waar we vandaan kwamen, kwam ik op google jou website tegen. Dus na 10 jaar ben ik zeker en vast dankbaar dat mijn hogere (diepere) zelf mij naar jou gebracht heeft.

Bedankt voor je moed! #BesteWebsiteVanNederland

Monique
1 jaar geleden

Gefeliciteerd lieve Micky, met deze mijlpaal. 8 jaar lang volg ik je inmiddels alweer. Je was en bent nog steeds een eye opener. Op naar de volgende 10 jaar!

Bas
1 jaar geleden

Supa, @micky, kudos voor de waard en zijn aanbod. Klapdeuren vind ik zelf leuker dan draaideuren, dus de saloon, yeah. Vorige week m’n cowboyhoed in de kelder teruggevonden. Destijds vond ik de kleur niet mooi, maar smaken veranderen. De uitzending moet ik nog bekijken, het is pas mijn 4e week vakantie (uurtjes mogen op) dus dat kan wel een keer snel. Wat ik in de uitzending topic list mistte was een klimaatreligie item. Geen groepsgedrag zonder uitsluiting, prachtig hoe dat soort dingen werken. Het item afgelopen jaar over hoe actrice “Greta” de dag voor de toespraak eigenlijk heel normaal was,… Lees verder »

freeflip
1 jaar geleden

Beetje mosterd na de maaltijd felicitaties maar niet minder gegund.
Van harte Micky Mens.

paulien
1 jaar geleden

Beste Mickey zelfs ik ben beteuterd , in deze wereld zo snel als dit gaat,onlangs is mijn buurtje na 97 jaar heen gegaan ,wat een revolutie heeft deze vrouw mee gemaakt ,zij beviel van haar kind nog met een dynamo van een fiets ! ook had ze een pokkie . heb weer veel gelachen en toch ben ik niet blij RAAAR .groet van een trouweling