Word Weer Je Ware Zelf: Stap uit de Matrix

9
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
loes

Supertool Micky💪Dank Hiervoor

Erin

Ik kan het wel! Dit is wel een krachtpatser van een video. Works like a charm. Dank je voor het werk Micky.

rob

op 1:22: De grid om de aarde, is dit weer een andere grid die waar je zieltje opgevangen wordt als je hier “dood”gaat? Of dat je naar het “licht”gaat als je sterft. Dat is toch ook een grid van AI?

Hoet

Echt een krachtige serie. Prachtig in al zijn eenvoud. Alles in jezelf zoeken. Ja. Geen speld tussen te krijgen. Ik luister graag naar deze serie, zet me aan het denken, experimenteer er mee en deel met anderen. Oprecht dank sir Micky.

Djirk

Jaaaaa deel 2 !! Geweldig, ga hem spoedig kijken. Ben laatste tijd veel bezig met george kavasillas. Heb jij zn boek gelezen ? Ga die eerdaags aanschaffen.

Deborah

Wederom fijne video dit. Ben heel blij met deze tools! Meteen in de praktijk mee geoefend.. al heb ik nog wel wat ruis weg te halen om die multidimensionale hartsconnectie echt te voelen, maar dat kan ik! 🙂 En nog even over mindcontrol gesproken… merk met deze videoserie, dat voordat ik de video aanzet er allerlei afleidingsmechanismes in mijn mind worden geactiveerd. Ook tijdens ca. de eerste 5 minuten dat ik kijk draait mijn mind op volle toeren. Ik heb dan echt al mijn wilskracht in te zetten om me te kunnen focussen. Daarna verliest het weer aan kracht.. Ben… Lees verder »