Word Weer Je Ware Zelf: Stap uit de Matrix

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
loes
1 jaar geleden

Supertool Micky?Dank Hiervoor

Erin
1 jaar geleden

Ik kan het wel! Dit is wel een krachtpatser van een video. Works like a charm. Dank je voor het werk Micky.

rob
1 jaar geleden

op 1:22: De grid om de aarde, is dit weer een andere grid die waar je zieltje opgevangen wordt als je hier “dood”gaat? Of dat je naar het “licht”gaat als je sterft. Dat is toch ook een grid van AI?

rob
1 jaar geleden

Daarom staat dood met aanhalingstekens, omdat dit voor mij een overgang is naar een andere realiteit. Wat ik wel een eye opener vond van dit 2e deel was dat ik vaak ook gescholden heb op mijn diepe zelf, wat voor klote programma heb je me nu weer mee opgezadeld om “ervaringen”op te doen? vooral als het natuurlijk nare ervaringen betreft. Mij hebben ze me ook eens goed te pakken gehad, een ET die meende het recht te hebben experimenten op me uit te voeren. Nu ik dit schrijf moet ik er om lachen. Ik kijk uit naar deel 3 van… Lees verder »

Hoet
1 jaar geleden

Echt een krachtige serie. Prachtig in al zijn eenvoud. Alles in jezelf zoeken. Ja. Geen speld tussen te krijgen. Ik luister graag naar deze serie, zet me aan het denken, experimenteer er mee en deel met anderen. Oprecht dank sir Micky.

Djirk
1 jaar geleden

Jaaaaa deel 2 !! Geweldig, ga hem spoedig kijken. Ben laatste tijd veel bezig met george kavasillas. Heb jij zn boek gelezen ? Ga die eerdaags aanschaffen.

Deborah
1 jaar geleden

Wederom fijne video dit. Ben heel blij met deze tools! Meteen in de praktijk mee geoefend.. al heb ik nog wel wat ruis weg te halen om die multidimensionale hartsconnectie echt te voelen, maar dat kan ik! 🙂 En nog even over mindcontrol gesproken… merk met deze videoserie, dat voordat ik de video aanzet er allerlei afleidingsmechanismes in mijn mind worden geactiveerd. Ook tijdens ca. de eerste 5 minuten dat ik kijk draait mijn mind op volle toeren. Ik heb dan echt al mijn wilskracht in te zetten om me te kunnen focussen. Daarna verliest het weer aan kracht.. Ben… Lees verder »

Catherine
11 maanden geleden

Hartelijk bedankt voor deze oefening! Hier was ik naar op zoek en ga ik mee aan de slag! Nogmaals dank vanuit mijn multidimensionale hart!