Beyond the Veil: 2020 vision with George Kavassilas

10
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Alex

Bedankt Micky, hier kunnen wij wat mee!

Tom Jansen

Gaaf dat ie het ook heeft over black goo, dat vind ik wel fascinerend. Micky zei ooit dat er in aardolie een soort kwade spirit huist en ik vroeg me af waar je dat vandaan had en of je daar wat meer over kan vertellen. Harald Kautz-Vella heeft dat ook ooit genoemd in een lezing: dat door het verbranden van aardolie de kwade spirit wordt verspreid over de aarde.

Zowiezo een super positieve en inspirerende podcast.

Guus Grooff

Virtueel w.c.tegeltje eruit geplukt

Believe gives a sense of power

guuz

Bovenin, tegen het virtuele plafond, stel ik voor. .

Dirk

Hey Mick, dank voor het delen. Ik heb er tussendoor toch een weekje over gedaan om het even allemaal te analyseren en verteren, want de hoeveelheid info die hij aangeeft is weer massive soulfood. En ik zeg njam! ‘Toevallig’ volgde op youtube na dit interview met George een gesprek van Age of Thruth met ene Stewart Swerdlow. Ik kende deze man niet, maar kwam hem nadien wel tegen hier op je site met posts van 2016. Ik moet toegeven dat ik even in de war ben. Die Stewart zijn verhalen lopen behoorlijk gelijk met die van George lijkt me en… Lees verder »