Beyond the Veil: 2020 vision with George Kavassilas

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
1 jaar geleden

Bedankt Micky, hier kunnen wij wat mee!

Tom Jansen
1 jaar geleden

Gaaf dat ie het ook heeft over black goo, dat vind ik wel fascinerend. Micky zei ooit dat er in aardolie een soort kwade spirit huist en ik vroeg me af waar je dat vandaan had en of je daar wat meer over kan vertellen. Harald Kautz-Vella heeft dat ook ooit genoemd in een lezing: dat door het verbranden van aardolie de kwade spirit wordt verspreid over de aarde.

Zowiezo een super positieve en inspirerende podcast.

Guus Grooff
1 jaar geleden

Virtueel w.c.tegeltje eruit geplukt

Believe gives a sense of power

guuz
1 jaar geleden
Reply to  Guus Grooff

Bovenin, tegen het virtuele plafond, stel ik voor. .

guuz
1 jaar geleden

..

Yep…

Dirk
1 jaar geleden

Hey Mick, dank voor het delen. Ik heb er tussendoor toch een weekje over gedaan om het even allemaal te analyseren en verteren, want de hoeveelheid info die hij aangeeft is weer massive soulfood. En ik zeg njam! ‘Toevallig’ volgde op youtube na dit interview met George een gesprek van Age of Thruth met ene Stewart Swerdlow. Ik kende deze man niet, maar kwam hem nadien wel tegen hier op je site met posts van 2016. Ik moet toegeven dat ik even in de war ben. Die Stewart zijn verhalen lopen behoorlijk gelijk met die van George lijkt me en… Lees verder »

Dirk
1 jaar geleden

Het is maar omdat ik hem nadien terug tegenkwam op je site dat ik het een kans gaf. Hou het voor het goed humeur dan toch liever bij happy kringbaardje George. En uiteraard bij jou Micky ?