KomPlot 2: Theatervoorstelling van George van Houts over 9/11 en andere complotten

3
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Guus Grooff

complot therapie….

rob

Niets nieuws maar hij brengt het wel goed en luchtig en laagdrempelig denk ik. Ik heb het dus ook helemaal afgekeken, bedank voor de link. Met de alien- achtergrond zal hij wel niet bekend zijn en ons kwijtraken schat ik zo in. Hij denkt dat de mensen die aan de touwtjes trekken toevallige coalities zijn.

Heleen

Ik vind het moedig van hem. Zo wordt dit onderwerp inderdaad toegankelijk voor een veel groter publiek. Ik heb het inmiddels al een aantal keer doorgestuurd naar mensen in mijn omgeving. Deel 1 ook trouwens. En fijn dat hij (nog) niet over ‘aliens’ begint, want dan zouden die mensen meteen afhaken.