KomPlot 2: Theatervoorstelling van George van Houts over 9/11 en andere complotten

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Guus Grooff
1 jaar geleden

complot therapie….

rob
1 jaar geleden

Niets nieuws maar hij brengt het wel goed en luchtig en laagdrempelig denk ik. Ik heb het dus ook helemaal afgekeken, bedank voor de link. Met de alien- achtergrond zal hij wel niet bekend zijn en ons kwijtraken schat ik zo in. Hij denkt dat de mensen die aan de touwtjes trekken toevallige coalities zijn.

Heleen
1 jaar geleden

Ik vind het moedig van hem. Zo wordt dit onderwerp inderdaad toegankelijk voor een veel groter publiek. Ik heb het inmiddels al een aantal keer doorgestuurd naar mensen in mijn omgeving. Deel 1 ook trouwens. En fijn dat hij (nog) niet over ‘aliens’ begint, want dan zouden die mensen meteen afhaken.