De ComplotConcurrent – Uitzending 80 “R.I.P. Alternatieve Media” (4-3-2020)

Abonneer
Abonneren op
15 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ina
1 jaar geleden

Goeie avond lieve Micky. Supermooi intro geweldig dat muziekje vooraf ? kon niet wachten met reageren

Monique
1 jaar geleden

Ik zie ontzettend veel 5G hysterie voorbij komen. Ik weet nooit zo goed wat ik moet geloven op dit gebied omdat ik er echt de ballen verstand van heb. Maar op dit moment vind ik jouw visie hierop nog het meest aannemelijk.
Hieronder nog een linkje met wat positief nieuws. Good old vitamin C 🙂

https://www.rd.nl/meer-rd/gezondheid/vitamine-c-in-china-ingezet-tegen-coronavirus-1.1636446?fbclid=IwAR1ABuEyI3JcWyDPQIdFr1K7HMRsovPQaSe81mLBPUTSaG0D4VzSmpegjR4

Monique
1 jaar geleden

Ja “visie” was ook niet het juiste woord wat ik wilde gebruiken. Fijn om te weten dat er echt nog mensen zijn die ergens gewoon simpel verstand van hebben..

Ank
1 jaar geleden

Weer hartelijk bedankt voor het fileren van alle nonsens.

sjaak
1 jaar geleden

‘k wouw dat ik een virus was , wordt het opeens heel makkelijk iedereen te besmetten met Indigo Revolution,ha ha.

Jochem
1 jaar geleden

Corona is nu ook hier in Borne was in het nieuws. Het doet me goed om te zien dat er totaal geen paniek en hysterie is hier en niemand met mondkapjes rondloopt. Er zijn veel ergere dingen in de wereld zoals je al liet zien. Als mensen nou eens samen zouden werken en die mensen helpen die het echt nodig hebben in plaats van zich druk te maken om een over-hyped virusje…

Bas
1 jaar geleden

Corona (kroon) virus == War on cash? – althans, de conclusie is dat alles eigenlijk smerig is, dan maar het beste contactloos betalen. Italianen zullen wel viespeuken zijn, klik maar even door naar Italie op deze pagina http://coronomap.org – de italianen rekenen vast nog in smerige centen af ook nog eens. Een serieuze noot mbt virussen iha: biologische oorlogsvoering is van alle tijden, bv indianen die kapot gingen aan mazelen. En van eerder al: poison the well. Gooi wat smerigs in de put, dode vleermuizen. Foei Erdogan trouwens, eerst claimen dat je de rebellen in Syria wil aanpakken maar dan… Lees verder »

Bas
1 jaar geleden
Reply to  Bas

Oef, wat is de corporate media eenzijdig geworden. Om een virus wat net zo dodelijk is als een willekeurig griepvirus. Ik hoor de meest krankzinnige dingen, dat je oma whatsapp kunt leren, zodat je kunt videobellen in plaats van op bezoek gaan. Dat is nogal een decimatie in omgang, of niet dan. Het virus heeft ook voordelen, ik kan bv lekker muziek draaien zonder dat een agressieve heks om 1815 aan staat te bellen dat de (kanker)muziek UIT moet, want het is klote als je gebroken ribben hebt en net een smerig longvirus aan het oplopen bent. Wat een nepheks,… Lees verder »

sjaak
1 jaar geleden

Het is inderdaad ongelooflijk dat zo velen ,simpel door het journaal etc. zich hun eigenheid laten afnemen en als we het dan toch over mindcontrôl hebben , waar blijft dan zelfdenkzaamheid of zelfredzaamheid?? IK stond van de week bij een apotheek , heet hier in Frankrijk pharmacie,netjes op m’n beurt te wachten en was er daar ook een Aziatisch uitziende vrouw die vroeg om mondkapjes. Daar de apotheek haar die niet kon leveren ging deze dame terstond en ter plekke in het Engels uit haar dak. Was wel grappig. Maar het verbond me met allerlei berichtgeving over “hetgrotemondkapjesgebrekprobleem” Àls je… Lees verder »

rob
1 jaar geleden
Reply to  sjaak

dag Sjaak. Maar als je geheel zelfredzaam wilt zijn, zou je een eigen boerderij moeten hebben met minstens 1of 2 hectare land en je eigen eten verbouwen, eigen watervoorziening en stroom, zonnepanelen? Zou je dan van die onzin allemaal verschoond blijven?

Monique
1 jaar geleden
Reply to  rob

Italië gaat op slot. Begin toch het gevoel te krijgen dat er echt stront aan de knikker is. Niet zozeer over het virus zelf maar wel wat het teweeg brengt. Op deze manier stevenen we af op totale ontwrichting van de maatschappij die we nu kennen. Misschien dat er nog iets te redden zou zijn als iedereen nu acuut zijn tv uit zou zetten en niet meer zou luisteren naar dat hysterische geschreeuw van de media maar ik vrees het ergste. Ik zit de hele tijd te denken “wat is nu het verstandigste om te doen?” Maar ik kom niet… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden

Haha..Niets denk ik. Het systeem waar we nu inzitten is zo ziek als een hond. Van binnen voel ik ook dat het nodig is dat dit gebeurt en dat ik hier op een dieper niveau zelf voor gekozen heb. Het is het onbekende dat ik vrees denk ik. Maar ik heb er tegelijk ook wel vertrouwen in dat alles weer op z’n pootjes terecht komt. Linksom of rechtsom..

sjaak
1 jaar geleden
Reply to  rob

ha Rob , toevallig heb ik 9hectare tot mijn beschikking met eigen watervoorziening en een woning ,die ik geen boerderij zou willen noemen, met zo’n 4 hectare bos. en weetje , een boom is letterlijk een zonnecel ,klinkt misschien een beetje zweverig ,maar het is echt waar ,bestaat al heel lang maar het is een organische zonnelichtvanger en ik stook er al 30 jaar mijn kacheltje mee ,voor het grootste gedeelte dood hout en is de prijs die daar tegenover staat mijn eigen arbeid die ik daar insteek en is het salaris voor die arbeid een warm huis in de… Lees verder »