Netflix afgelast vanwege het Coronavirus

38
Reageer op dit artikel

17 Comment threads
21 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Annette

Ik blijf immer in het goede geloven .
We zijn hier om het beste in elkaar omhoog te halen ipv angst zaaien!
Goed omschreven Micky!

Heleen

Ik zag op straat al allerlei mensen met toiletrollen lopen, ik dacht wat is dit? Is er nu ineens angst voor een buikgriepvirus. En in de supermarkt ook mensen die zich stonden te verdringen rond die rollen. Absurd. Sowieso paniekerigheid in de supermarkt. Lege schappen, ik wist niet wat ik meemaakte. Mijn kinderen vinden het ook allemaal belachelijk. We maken er met elkaar maar grappen over en die zijn flink raak. Zo beleven we er nog wat lol aan. Om mij heen hoorde ik wel wat mensen zeggen dat ze ziek worden van alle berichtgeving en niet van corona zelf.… Lees verder »

Elles

. Om mij heen hoorde ik wel wat mensen zeggen dat ze ziek worden van alle berichtgeving en niet van corona zelf. Dat stemde mij weer een beetje gerust. ?
Mijn man heeft in 7 maanden tijd 2 zware operaties ondergaand, open hart en hele knie. Is nu 1 week thuis, best zwaar. Al dat geOH over die Corona kunnen we er echt niet bij hebben, de middelen zijn erger dan de kwaal.

Elles

Uitstekend stukje, gelachen. Per jaar sterven er 17.000 tot 20.000 mensen in Nederland door verkeerd medicijngebruik en/of medisch falen, geen haan die er naar kraait.

Dirk

Toptekst Mick.

Het is te gek voor woorden wat er nu gebeurt. Mensen lijken nu al heimwee te hebben naar vroeger ‘toen het allemaal beter was’. Aan wat er nu buiten op straat en onder de mensen speelt kan Netflix zelfs niet tippen

Monique

Ik zag gisteravond aan de lopende band grappen voorbij komen op FB over het wc papier. Ik heb zo vreselijk moeten lachen. Ik begrijp het probleem ook gewoon echt niet. Duizend en één dingen waar je je reet mee af kan vegen. Wat is er mis met mensen in hemelsnaam. Wat een rariteit. Mensen gaan hamsteren puur omdat ze zien dat hun buurman dat ook doet. Het is apengedrag. We zien onze buurman pleepapier inslaan en gaan dat ook doen uit angst dat het straks misschien wel allemaal op is. Er zit verder weinig logica achter volgens mij. Verder zit… Lees verder »

freeflip

Corona maatregelen slaan dus nergens op
Zondag gemeenteraadsverkiezingen in Frankrijk
Moet men één meter afstand houden van elkaar
Mn man was gisteren in Parijs, in propvolle metro en trein en nul komma nul mondkapjes

Wel veel ratten daar …

Michelle S.

Hamsteren doe ik graag. Ik voel me dan zooo rijk. Nog eens korting hier en daar. Mijn diepvries vol zien heeft me vreugde. Maanden lang geen wc papier kopen maakt me blij. Mijn kast vol blikken en drank organiseren geeft me kalmte. Gisteren aan de kassa zei er iemand dat ik meeging met de paniek. Ik wou zo hard roepen dat ik het niet wist dat er paniek gewinkeld werd. Pff. Dat het maar snel voorbij is dat ik weer als ‘normaal’ bestempeld word. Haha. Wekenlang heb ik er me niets van aangetrokken en zei ik tegen mensen dat ik… Lees verder »

rob

Ja , ik denk dat de beta test waarin we nu ondergaan, nu al een enorm succes is voor diegenen die hem bedacht hebben. En ik moet maar doen alsof ik het serieus neem omdat ik in de gezondheidszorg werk. Het vereist een hoop acteerwerk. Natuurlijk probeer ik de mensen wel te kalmeren. Ik wacht de cijfers af, wanneer het allemaal voorbij is. Die zullen natuurlijk belachelijk meevallen. Dan probeer ik de mensen te laten doorschemeren of ze niet een beetje het idee hebben dat ze voor gek zijn gehouden. Wij Nederlanders zouden toch nuchter zijn? Ben benieuwd.

Ikke

Oh oh oa. de horeca moet zijn deuren sluiten tot 6 april…..
Misschien toch maar hier een digitale saloon openen…lijkt mij wel gezellig.

Monique

Goed plan!

Monique

De coffeeshops zijn ook dicht hé. Je hebt toch wel gehamsterd Micky hihi 😉
Pfff een lockdown zal nu wel niet al te lang meer op zich laten wachten vrees ik..

Emrah

Ik werk in de horeca en helaas wil mijn werkgever me ontslaan zodat ik tijdelijk een ww kan aanvragen om me vervolgens weer aan te nemen.
Misschien toch maar me oude baantje als groenteboer weer oppikken aangezien de shops de deuren sluiten.

Monique

Ja er komen een hoop mensen in de problemen nu..

rob

De werkgever kan bij uwv arbeidstijdverkorting aanvragen, doe ik ook bij al mijn werknemers. Ze blijven onder contract, maar de werkgever hoopt daardoor iets aan inkomsten binnen te krijgen. Ik moet de praktijk 3 weken sluiten. Sjit happens. Vannacht niet geslapen, maar gelukkig blijft iedereen cool, zolang er maar geen paniek komt.

Monique

Als ik om heen kijk is de paniek bijna compleet. Mijn schoonouders hebben een huisje in Brevenec in Tsjechië. Daar kun je niet meer in of uit. Helemaal omsingeld door militaire convoys. Ook FB barst uit zijn voegen door de paniekberichtgeving. Op mijn werk blijven mensen gewoon thuis zodat de rest van mijn collega’s natuurlijk alles op moeten vangen. Cliënten die het niet snappen dat ze niet weg mogen en vervolgens agressief reageren. Jemineetje.. ik heb het gevoel dat het oorlog is..

Elles

Hier in de Achterhoek valt het mee, mijn tandarts meldt af en mijn schrijfclubje in de bieb kan niet doorgaan, omdat bieb gesloten is. In de winkel is nog van alles te krijgen, de markt was zaterdag gewoon open, maar inderdaad dit moet geen weken gaan duren.

Monique

Schoot me net iets te binnen. Zouden er aan virussen ook entiteiten kleven? Lijkt me toch wel eigenlijk en zouden we onszelf dan kunnen beschermen door simpelweg de toegang tot je lichaam te weigeren? Ik denk ff hardop maar misschien zeg ik nu wel iets heel raars haha..

Heleen

Het coronavirus is zelf één grote entiteit, die almaar groter wordt door al die aandacht. Zo min mogelijk mee bezig zijn dus.

Monique

Mja daar zeg je zoiets..

freeflip

Koning Willem-Alexander opent 15 April tentoonstelling ‘BESMET!’ in Rijksmuseum Boerhaave

De tentoonstelling gaat over de uitbraken van besmettelijke ziekten als pest en pokken en hoe die het leven kunnen ontwrichten.

Wat een timing. En hier gaan toch maanden aan voorbereiding aan vooraf …

Micky van Leeuwen

Wordt wel een eenzame opening voor Willy van die tentoonstelling vermoed ik, aangezien het volk zichzelf in quarantaine heeft geplaatst en/of van die koning’s zijn regering niet meer naar openbare gelegenheden mogen komen… 😉

Elles

Alweer 3 jaar oud het artikel “Wat is en hoe werkt de Matrix?”, maar weer eens opnieuw gelezen. Op dit moment viert de “Corona virus” hoogtij, heeft mijn man in een half jaar tijd 2 zware operaties ondergaan, waarvan de laatste nog maar 10 dagen geleden. Voor mij bittere noodzaak om alle onzin crap die er in mijn hoofd opkomt te fileren, dat lukt buiten het best, dat zou ik mijn man ook gunnen die nu aan huis gebonden is. Zou Corona daarom nu uitgerolt worden omdat we binnen beter te manipuleren zijn?

quintennn

Weer een geweldig artikel man