De ComplotConcurrent – Uitzending 82 “Corona Armageddon” (17-3-2020)

56
Reageer op dit artikel

20 Comment threads
36 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Bas

Geen Ab Osterhaus item, mmmgnnhh… De Rutte taktiek gaat niet werken. Met nog geen 2000 geregistreerde besmettingen zijn er al te weinig bedden, er werden al brabos naar hier gebracht. Het virus is een no brainer, maar het voordeel van het virus is niet alleen lege kerken, maar niemand zal nog Rutte gaan stemmen. Een crisisinkomen (ook wel bekend als het basisinkomen) is niet zo’n heel slecht idee. Gewoon iedereen poen, niks voor de bedrijven, geen papieren rompslomp zoals alle vorige keren dat alles misging.

Republikein

Ga onder een trap of tafel zitten, liggen mag ook.

paulien

MIJN goeroe MICKEY DIT IS EEN MACHTS OVERNAME NIKS MEER EN MINDER ga met veel plezier in onze flo ps ga nu bekijken wat jou denken is ben er een en al oor voor ..heb je lief knuf van een dikke fan ..

Gerben

Goed geluisterd Paulien geen handjes meer maar hugg’s

paulien

IK hoop alle smerige echte satanische rare wezens onder ons gepakt mogen worden ,en dat dit via iets ons alle mogen bevrijden het is een ongelofelijke sfeer hier in Almere .kinderen hoor ik krijsen ouders hoor ik de kids niet op vangen .kortom negatieve energie

paulien

Kanjer ,ik zit op de helft, van de uitzending , vanavond hier in de straat werd er vuurwerk afgestoken en gingen de buurtjes hard klappen . huuuu wat de foc? stak mijn kop uit het raam en vroeg , waarom deze hysterie ? dit is voor alle gezondheids medewerkers in de zorg huuuuuuuu ?.zei ik!!! eerst alle mede werkers weg bezuinigen ,tevens alle oudere huizen sluiten ,ziekenhuis naar de klote brengen en daarna nog klappen voor de toespraak van rut? klappen ect Tja moeilijk hoor getver waarom niet protesteren tegen de bezuiniging in de gezondheids zorg giebels krijg ik er… Lees verder »

Monique

Ik vind het fijn dak toch iig nog een applausje krijg..

Bas

Zorgmedewerkers krijgen wat extra muntjes, een bonus. Toen ze eerder gingen staken voor extra muntjes werden ze bedreigd etc. En de ECB heeft de spreekwoordelijke geldpers aangezet, gaat nog eens 750 miljard aan staatsleningen opkopen met virtueel geld om op hun balans te zetten. Het is maar dat je weet wat de money sink is hier. Reken maar vast op wat hogere prijzen.

Elles

“Zij jullie al bang? vroeg je Micky, Nee niet voor Corona, maar wel om de situatie waarin ik nu zit,al redden we het nog steeds. Mijn man heeft een afgelopen zomer een openhartoperatie er zijn 4 bypasses geplaatst, nog geen 2 weken geleden een hele knieoperatie, dus hij stikt van de pijn. Naast zware pijnstillers slikt hij ook paracetamol, dat was wel even een dingetje, nergens meer te krijgen, maar gelukkig de DA drogist had nog wat doosjes, dus ik pakte er gelijk 5 van 50 stuks. Zegt de verkoopster : “Maar 3 per klant”. Dus kijk ik haar extra… Lees verder »

Heleen

Sterkte Elles, een goed herstel gewenst voor je man!

Elles

Dank je Heleen

Elles

De natte droom van iedere dictator een ophokplicht voor al zijn “onderdanen”, geen demonstraties, gele hesjes, tegengeluiden worden als in virus in desinfecterende handgel gesmoord.

Michelle

Heerlijk weertje buiten, goeie show weer Micky thnx

rob

Dag Micky,

bedankt voor de uitzending. Vooral de boodschap: blijf bij je zelf is zeer sterk. Zoals je weet misschien weet heb ik een startend bedrijf en voor het eerst in de 2 maanden van dit jaar ging het heel goed met de omzet, want in het begin moet je heel veel energie in pompen. Maar als ik de praktijk lang moet sluiten krijg je natuurlijk een flink probleem. Gewoon cool en rustig blijven. Nogmaals bedankt voor de uitzending.

Elles

Jee Rob, heel veel sterkte.

Elles

Toch levert deze verkoudheidsplus virus ook wel lol op hieronder een mbt de toiletpapierschaarste.

BELANGRIJK:
Na de waardering en het applaus voor onze zorgverleners nu aandacht voor de volgende groep.
Morgen om 17:00, als teken van waardering voor de mensen die het toiletpapier maken, zullen we allemaal onze reet uit het raam steken.

Sandra

Lol!!!!

ientje

Dank Mickey, voor je show en al het werk. Over de tests, ik heb er veel onderzoek naar gedaan: er is geen valide test voor deze covid-19, ze gebruiken ‘gewoon’ de oude testen, of verzinnen dat het nieuwe zijn, idd, gaat veel geld in om. De website van CDC , daar kun je het gewoon lezen. En de aard van de test: die levert meer vals positieven op dan besmettingen, van een coronavirus, wat er idd al lang was, de tests zijn dus heel heel manipuleerbaar en zegt alleen dat iemand een antilichaam heeft, en guess wat? we hebben die… Lees verder »

Elles

Ben je laborante Ientje?

rob

Dag ientje , super goed dat je onderzoek doet, kun je de precieze link doorsturen?

Elles

Daar sluit ik me bij aan.

Micky van Leeuwen

Met zelf onderzoek gedaan bedoelt Ientje (hoop ik) dat zij in verschillende ziekenhuizen langs is gegaan en/of artsen en verplegend personeel heeft gesproken hierover? Dat zal waarschijnlijk niet via een linkje op het internet te vinden zijn. Bovenstaande wat ik schets is de manier waarop ik te werk ga, ik vraag mensen die in ziekenhuizen werken, of artsen, maar die laatte groep heeft nog niet gereageerd. Ik weet het zelf niet, mensen uit ziekenhuizen die ik gesproken heb ook niet. Maar Ientje blijkbaar wel, daar is ze stellig in, ik hoopte al dat anderen haar zouden vragen wat haar bronnen… Lees verder »

Tom J

Ik kwam dit tegen

[Potential False-Positive Rate Among the ‘Asymptomatic Infected Individuals’ in Close Contacts of COVID-19 Patients]
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32133832/?fbclid=IwAR3LHLplRtmPZED3jt_Hjf2ZKysmDcXMU5LgVgNPcqNAtb9EzcQBKMtCIoI

Jason

dit artikel voldoed aan jou omschrijven over de testen,ze geven het hier min of meer ook weg
https://m.hln.be/nieuws/binnenland/180-000-coronatesten-in-beslag-genomen-bij-waalse-firma~a866d92d/

Mimi

Ik kan je zeggen dat er helemaal niet wordt getest. De moeder van een vriendin van mij is gediagnosticeerd met corona zonder dat er test of onderzoek naar is gedaan. Puur op basis van klachten gaf een vriendin van mij te kennen.

guuz

Mick er hapert ergens iets….

Monique

Ik kan door dit virus niet anders dan naar binnen keren om daar de antwoorden te vinden. Alles wordt zo stuk getrokken door alle tegenstrijdige berichtgeving dat ik mij werkelijk nergens meer in kan vinden. Nou ja, ik kan me vinden in het gevoel dat deze crisis ook heel veel mooie en positieve dingen brengt. Ik zie heel veel mogelijkheden en verandering ten goede. Ik zie dat mensen eindelijk gaan doorkrijgen dat er veel meer is dan dat wat je aan de oppervlakte ziet. Ik denk inmiddels niet meer dat ik multidimensionaal ben maar ik voel het ook. Elke dag… Lees verder »

Elles

Vanmorgen zijn de nietjes uit mijn man zijn knie verwijderd, ondanks Corona bracht buurman ons naar de arts om de hoek. Veel buren bieden hulp aan

Monique

Wat lief. Een crisis brengt vaker het beste dan het slechtste bij mensen naar boven. Dat zijn we volgens mij een beetje vergeten door al die achterlijke armageddon en dodelijke virus films en series die we voorgeschoteld krijgen..

Elles

Vanmorgen zijn de nietjes uit mijn man zijn knie verwijderd, ondanks Corona bracht buurman ons naar de arts om de hoek. Veel buren bieden hulp aan. Ik zie ook veel gezond verstand bij mensen om mij heen, dat stelt mij gerust. Misschien is het inderdaad wel goed dat de samenleving gedwongen wordt naar binnen te keren en te ontdekken waar het nu eigenlijk om gaat in deze samenleving. Ik liet mij even verleidden om een linkje corona tot mij te nemen maar was snel genezen, laat het maar op me afkomen.

Michelle S.

Elles, ben blij dat er een oplossing gevonden werd voor je man zijn knie. Het is een mooie co-creatie!

Micky van Leeuwen

Ieder nadeel heb zijn voordeel zei Cruijff altijd al 🙂

Mooi bericht om te lezen Monique!

Michelle S.

Prachtig, Monique! Ik ben blij dat eens te lezen. Eindelijk eens ook dankbaarheid. ?

Monique

Minister Bruins is afgetreden? WTF?

Hylke

Even over de Qut kerk. Euh ik bedoel de Q Anon kerk. Ik kreeg een berichtje van iemand en dat ging over de massa-arrestaties. We krijgen zelfs 10 dagen duisternis zodat met de satanische elite kan oppakken. Er zal dat geen internet , tv en radio zijn, maar wel stroom. Men denkt dus in die periode van 10 dagen duisternis de gehele satanische elite oppakken en ombrengen. Ik heb er hartelijk om moeten lachen. Vlak voor de 10 dagen duisternis van 1 t/m 10 April gaat Trump Tweeten: My fellow Americans The storm is upon us. Wat een humor.

paulien

vanaf a.f november had ik al die griep en inderdaad ik rookte daarvoor. 14 nov ben ik gestopt met roken , man alsof er scheermessen in mijn longen zaten ! ps na 45 jaar nog nooit zo benauwt gehad, kon maar niet uithoestten het bleef een droge hoest terwijl ik mijn ribben uit mijn voegen hoestte ( complotje))een mengelmoesje dat iedereen ineens van het roken afmoet is ook ineens vreemd terwijl dit zoveel meer bedden oplevert Raaaar . heb vandaag gekeken naar het lucht ruim enkel heel snelle jongens zeer hoog met 2 motoren ,plus afwijkende route en zonder gore… Lees verder »

paulien

Hoop de je gelijk krijgt ! voor de mens die bepaalde strategie een beetje beseft ,namelijk ; ik ging met de trein richting Emmen ,daar zag ik al die militeerde zooi voorbij komen in grote kolonne hummmmmmme voor een oefening treinen ,nachts vanuit almere Lelystad al maanden geleiden voor bij zie komen … voor een oefening ..weet je waar ook allerlei treinen voorbij kwamen? juist ,en niemand had het door!!!!!! Zal best inderdaad wel waarheid in zijn ,wat die meneer Mike donkers hier verteld , dit is complot ,steek diegene juist een hart onder de riem. en ga door in… Lees verder »

Monique

Over de militairen..Ze zullen hier toch moeten zijn mocht er een lock down komen? Ik neem aan dat ze dat niet kunnen controleren met een handvol politieagentjes..

paulien

zeer goede timing toch?? toeval bestaat niet

Monique

Even iets anders. Is het iemand opgevallen dat Rutte tijdens zijn toespraak een uvc sterilisatie lamp rechts achter zich had staan? Een zwart boxje met een staafje erboven..

Elles

Wist niet eens dat het bestond, laat staan dat het me is opgevallen. Bedankt voor de tip.

Monique

Nee dat snap ik haha. Wij proberen er al een tijdje één te bestellen bij wish maar het lukt niet. Waarschijnlijk worden al die dingen opgekocht door waar ze waarschijnlijk ook gemaakt worden, China!!

Bas

Schijt, als je teveel racekak hebt, heb je geen app nodig om je voorraad schijtlint door te rekenen, maar cheepeetos. Of het alt ding, kaasflips, in kaas of saté variant. @Mick; je zegt in de show dat je op dit moment gewacht hebt, dus ik vind het jammer dat je totaal geen skills hebt voor ‘de boeken’. Ofwel de koffers, de diepe zakken. Economie. Rutte verschuilt zich middels een zakenkabinet achter de experts. Ondertussen gaat de geldkraan goed open. Al het geld ontstaat middels een lening in een fiat stelsel, dat wou ik even kwijt. Niks is gratis (facebook, instagram,… Lees verder »

rob

Voor wie interesse heeft, ik heb nog een reactie gekregen van een afdelingshoofd respiratoire infecties,epidemioloog en gaf me een link van rivm: https://www.rivm.nl/monitoring-sterftecijfers-nederland, goede nieuws is er op dit moment niet meer sterfte is dan anders: de Stand van zaken tot en met 11 maart 2020: In de week van 5 tot en met 11 maart 2020 was de totale sterfte in Nederland niet verhoogd (sterfte binnen 2 weken gerapporteerd – rondom 97% gerapporteerd). Wel was de sterfte licht verhoogd in de leeftijdsgroep 5-14 jaar en in de gecombineerde regio’s Overijssel/Flevoland/Gelderland en Zeeland /Noord Brabant/Limburg. Ook zie je dat er… Lees verder »

Elles

Bedankt Rob

Heleen

Ha Rob, ik ken verschillende mensen die in ziekenhuizen werken. Ik geloofde eerst niets over overvolle IC’s en zo. Dat ziekenhuispersoneel geeft aan dat dat wel degelijk het geval is. En ook dat maar 5% die nu op de IC liggen het overleeft. Mijn vraag is dan: is dat elk jaar zo op die IC’s met de griep? Wat is er nu anders? Daar ben ik benieuwd naar. Op vaccinvrij staat een interessant artikel dat vooral mensen die een griepprik hebben gehad extra veel kans lopen héél ziek te worden. What’s new? ? Inderdaad was het in 2017/2018 ook een… Lees verder »