Placebo and Belief – Freeman Fly & James True

Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Monique
1 jaar geleden

Thanx! Voer voor na het eten als de kinderen op bed liggen! 🙂

Heleen
1 jaar geleden

Een aanrader inderdaad! Een paar dagen geleden heb ik dit al beluisterd vanaf de Freeman website. Goed dat je het hier nu plaatst Micky! Heel boeiend wat hij zegt over het coronavirus: ‘It is a telepathically contagious form of fear, which has a transmitter inside and that transmitter is motivation. Motivation not to go out’.

Michelle
1 jaar geleden

Deze ga ik vanavond luisteren. Het word maar gekker en gekker met die hysterie. Merk aan mezelf dat het me moeite kost om bij mezelf te blijven ipv op straat staan schreeuwen kom naar buiten mensen en laat je niet gek maken. Dus pas ik het op mezelf toe en laat ik me niet gek maken. Ga nog iedere dag met mn kids naar de winkel en de mensen die ik spreek vertel ik mijn mening met respect en bewust zijn wanneer te stoppen met praten ipv shit op te dringen. En ooohhww it’s sooooo difficult ? Mijn angst is… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Michelle

Weet je zeker dat je niet toch een coronaatje hebt opgelopen? Haha. Maar ik snap je helemaal. Erg lastig om de balans te houden in deze tijd. Ik zat een paar dagen geleden op mijn werk in een soort angsttrip. Het voelt dan of je over genomen wordt ofzo. Ergens in de verte hoorde ik nog ” Monique chill ff en doe normaal” maar de paniek had me al meegesleurd. Heel maf. Pas thuis kon ik alles weer een beetje in perspectief plaatsen..

Michelle
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Ben in december hartstikke ziek geweest, zo ook mn kinderen dus waarschijnlijk al imuun??

Mooi om de mechanismes bij jezelf in werking waar te nemen he.
Lijkt soms wel een kiekeboe spelletje.
?

rob
1 jaar geleden

Bedankt voor de link. Was om 3 uur wakker vannacht dus ben maar eens beluisteren. Verdorie, heb ik die Bill Ryan in 2010 bij project camelon toen gemist, give china the flu. Dan had ik er nu op kunnen anticiperen, dan was ik jaren geleden een online business gestart. Nu weet ik dat we ons niet gek moeten maken door cijfertjes, ik hou alleen de cijfers van de bezette ic-bedden bij, om de trent bij te houden waar het naar toe gaat. Mij vrouw was gisteren in het zieken huis omdat mijn dochter mogelijk een gebroken arm had opgelopen. Het… Lees verder »

rob
1 jaar geleden

Ik ga eens een mail sturen naar ene Daphne Reukers van het rivm. De epidemioloog die uitgebreide rapportages heeft gemaakt over de gevolgen van respiratoire ziekten zoals de griepepidemieën 207/2018 en 2018/2019. Data zoals aan tal doden ( allerlei oorzaken) per week en aantal extra doden door bv een griepepidemie, noemen ze oversterfte. Raar dat ik ze nergens nog geïnterviewd is. bv de oversterfte in 2018/2019 was 2900 doden en ongeveer 11.000 ziekenhuisopnames tegen 16.000 ziekenhuisopnames in 2017/2018. Griep Gevaccineerden zouden 57% minder kans hebben op de griep. Geen 100 % minder kans dus! Ze gaven aan dat het heel… Lees verder »

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  rob

Ja hoor Rob, laat maar weten. Vind ik wel interessant.