Word Weer Je Ware Zelf: Ontkroon het Coronavirus

Abonneer
Abonneren op
30 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Elles
1 jaar geleden

Bedankt voor deze uitzending. Hier heb ik heel veel aan. Mijn man heeft 2 hele zware operaties ondergaan en zit helemaal in de matrix. Ik Moet leren afstand te nemen, weet zeker dat hij dat ook wil. Hij gelooft inmiddels heilig in Corona. Ik zeg meestal dat ik niet in Corona geloof, gevoelsmatig, maar dat ik ook niet weet wat er dan wel achter zit.

Michelle
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Met jouw toestemming Micky, zou ik Elles willen vragen wat de operaties van haar man in haar losmaken, haar aandacht vragen. Dit om als het voor jou goed voelt Elles bij jezelf hier in te durven duiken
Word me dankzij jouw mededelingen over de operaties van jouw man namelijk bewust van dingen in mezelf die mijn aandacht vragen. Dus wil je hiervoor ook bedanken.

Elles
1 jaar geleden

Zou je misschien mijn email aan Michelle door kunnen geven? Dan mail ik het haar wel. Het is best een lang verhaal waar misschien niet iedereen behoefte aan heeft.

Michelle
1 jaar geleden

Bedankt voor de genomen moeite Micky?

Elles
1 jaar geleden

Bedankt Micky.

Hylke
1 jaar geleden

Dit heb je wederom mooi verwoordt. Dank voor het delen.

paulien
1 jaar geleden

Blijft moeilijk,ook ben ik totaal niet bang voor het virus, maar ,de rest er omheen ,de gevolgen is onbeschrijfelijk .binnen of buiten de matrix fysiek komt je toch drie d in terecht .,als de pleuris uitbreekt ,lijkt het mij erg moeilijk om in een hoek diep te gaan zitten zennen !! Bedank je wel heel erg voor je zeer positieve inzet , het siert je enorm. een echte dikke fan

New World Disorder
1 jaar geleden

Thanks voor de hoognodige reality check Micky. Eerlijk toegegeven, het is soms moeilijk om te geloven dat ieder zijn eigen unieke pad heeft. Over triggers gesproken, daar was er een! Deze tijd van sociale isolatie overigens een geweldig moment om innerlijke trauma’s te onthullen. Een duik in je eigen psyche is een bijzondere rit waar Joachim Phoenix als the Joker niet tegenop kan qua mental breakdowns. Wie net als mij actief is in de Matrix, laat je niet gek maken en blijf bij jezelf! Ik ben benieuwd wat de komende maanden nog gaan brengen, ego-ik heeft er namelijk genoeg van… Lees verder »

Dennis
1 jaar geleden

Hartelijk dank Micky, ik had onbewust toch een vleugje slachtofferrol opgepikt. (Wat ‘zij’ ons nu toch weer flikken) De reality-check kwam als geroepen.

Mimi
1 jaar geleden

Heel erg bedankt voor deze uitzending. Dit had ik hardstikke hard nodig. Ik ben zelf niet bang voor corona, maar laat me in de frustraties van anderen wel mee slepen. Ook de maatregelen en boetes die ze ons nu willen opleggen heeft mij na dit weekend enorm kwaad en boos gemaakt en mij hartsconnectie was ik hierdoor kwijtgeraakt.

Marco
1 jaar geleden

bedankt Micky. het doet mij denken aan het liedje van Jan ten Hoopen. Je bent alles.

Hoet
1 jaar geleden

Uitermate sterke serie dit. Hulde! Ik heb er in ieder geval heel veel aan. Ga hier svp mee door Mickey!

Michelle S.
1 jaar geleden

Wow, Micky! Dat kan ik nog niet. Als ik angstige mensen aanspreek, word ik heel in drama gezogen en voor even vergeet ik mezelf. Vandaar dat ik het coronavirus vaak heb moeten vermijden. Maar nu kan ik het niet meer vermijden. En besefte ik dat ik angst voor angst had. Nadat ik inzicht kreeg, kon ik de situatie al beter aan. Ik had het ook al door van in begin dat het om de kroon/mind ging. Tot ik zaterdag geen pakket ontvangen heb. Kwam er toen wel even paniek. En kom ik tot conclusie dat ik niet klaar ben om… Lees verder »

Michelle S.
1 jaar geleden
Reply to  Michelle S.

Ps: Ook al was het moeilijk voor mij om je daar te zien roken. Je boodschap vond ik belangrijker! En was ik blij met oefening. Aangezien ik geen abonnee ben bij George. Ben ik dankbaar dat jij het wilt delen met ons.

Janna
1 jaar geleden

Het gaat inderdaad met vallen, naar binnen keren en weer opstaan. Met name als ik me teveel op social media bevind. Dan grijpt dat mind ego me nog regelmatig bij de strot. Tegelijkertijd is er gaande dat mijn dieper zelf me bij de les houdt. Dat ik niet te veel en ver meer afdwaal. Jouw uitzending maakt het licht. De oefening is fijn, ik zal hem herhalen als er zich een trigger aandient. In en uit de matrix energie, het is een wonderlijke ervaring iedere keer. Zo wezenlijk voelbaar dat verschil in synthetisch en organisch. Dankbaar voor jou, Micky. Ik… Lees verder »

freeflip
1 jaar geleden

Klopt. Bedankt Micky.

Monique
1 jaar geleden

Hele mooi uitzending. Dank je wel hiervoor Micky. Ik merk dat ik vreselijk getriggerd word door allerlei shit op FB. Ik kan mij bv groen en geel ergeren aan bepaalde dingen die mensen roepen over het coronavirus. Of als het over vaccinaties gaat. Als ik me aangevallen voel dan krijg ik bijna hartkloppingen en loop ik rood aan. Deze crisis laat me echt zien dat ik hierin nog iets op te lossen heb. Ik vind het grappig dat je over die emoties begon. Ik zei deze week nog tegen Nick dat ik het gevoel heb of ik in een achtbaan… Lees verder »

Deborah
1 jaar geleden

Ook dank voor deze uitzending! Je laatste opmerkingen over ten alle tijde jezelf zijn en jouw waarheid verkondigen kwam wel even binnen.. Als ik heel eerlijk ben naar mezelf, ben ik daar nog best wel een schijterd in. Heb wel richting mijn familie wat vragen gesteld om ze aan het denken te zetten.. Maar dat triggerde zoveel bij hen en daarna ook bij mij (onveilig gevoel als er geen harmonie is) dat ik het niet meer heb aangekaart en nu maar meepraat met hun verhaal.. Daarin heb ik dus nog wel wat in mezelf op te lossen.

Monique
1 jaar geleden

Ik heb, om mezelf even in een andere staat van zijn te zetten in deze fearporncoronacrisis, het boek “de hack van de matrix” besteld. Ik ben benieuwd..

Monique
1 jaar geleden

Hahaha dank je Micky. Het was inderdaad wel ernstig off topic. Ik ben serieus heel nieuwsgierig naar het boek. Heb er zin in zeg maar 🙂

Anne
1 jaar geleden

Top deze 3 delen!!! Bedankt Micky!

Anita
1 jaar geleden

Guilty as F… , enorme eyeopener. Ik merk dat de afleiding sterker dan normaal aan mij trekt. Elke keer merk ik dat ik weer op facebook zit terwijl ik dat niet wilde. En als ik mijn telefoon weg leg, zit het op de achtergrond in mijn hoofd. Tijd om ECHT ACTIEF aan de slag te gaan.
Bedankt voor deze uitzending!

nicole
1 jaar geleden

Dank je wel. Nogmaals deze aflevering gekeken en weer beseffen dat ik opnieuw getriggerd werd. Dit vind ik nergens, deze tools: bedankt!

Shirley
11 maanden geleden

Hallo Mickey,ik moet zeggen dat ik me in het begin van de zgn. crisis best kwaad heb gemaakt om alles en besef nu dat wij alles in de hand hebben.We worden idd getest,maar 1 ding houdt mijn gedachten vast in angst en dat is het feit dat mijn kinderen op school een mondkapje moeten dragen en ik me zorgen maak om hun gezondheid.Mijn jongste zoon komt iedere dag thuis met hoofdpijnklachten en is etg afwezig.Mijn moedergevoel zegt me hem te beschermen,maar de dwang van buitenaf geeft me veel stress.De laatste week lukt het me niet te mediteren,daar de concentratie ontbreekt.Zonder… Lees verder »

Nathalie
11 maanden geleden
Reply to  Shirley

Dit is voor mij ook heel herkenbaar. Mijn oudste heeft hier nu mee te maken. Mijn zwakke plek is duidelijk mijn kinderen ben ik sinds de Corona wel achter. Ik kan ook alleen vertellen wat ik heb gedaan. Contact met school schriftelijk want telefonisch is al lastig en persoonlijk onmogelijk. Met toestemming van mijn zoon maar toch draagt hij hem. Ik heb gezegd ik steun je en ik heb zwart op wit dat het een dringend advies is van de school en dus niet verplicht maar dan zal hij nog zelf er tegenin moeten gaan en daar is hij zelf… Lees verder »