De ComplotConcurrent – Uitzending 83 “Panhysterie a la Carte” (26-3-2020)

Abonneer
Abonneren op
36 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Hylke
1 jaar geleden

Ik heb ook geen amberalert gehad, maar volgens mij moet je daar voor aangemeld zijn.

Wat voor mij een beetje ongeloofwaardig aan de massa arrestaties is, dat ik heb gelezen dat het tussen 1 en 10 April gebeurt in totale duisternis. Dus 10 dagen en nachten volstrekte duisternis. Hoe gaan ze dat doen?

Bas
1 jaar geleden

Ik doe zelf niet aan numerologie, maar april 1st 2020 in de Q verhalen lijkt me 1+4+2+2 of 1+4+20+20 (45) is 9 of 9 opgeteld, het getal van Satan, 9. Niet 666 (3×6=18=9) maar 9. 9 keert altijd opzichzelf terug. 8×9=72=9 bv. De ‘ cabal’ , dat is een veilige term voor je weet wel wie. Het vragen voor rente voor een lening is duizenden jaren verboden geweest (zelfs in christendom) maar de ‘cabal’ (clan, heebs, kikes) weten de zaak op een gegeven moment de zaak te corrumperen. Overiges is april alitijd de maand voor de voorbereiding op de May… Lees verder »

Gerben
1 jaar geleden
Reply to  Hylke

Vind je de situatie waarin we gerommeld zijn niet donker genoeg

Bas
1 jaar geleden

Fijne knar na 01:03 @Mick |D — Er was geen hard protocol voor het bandje bij de super (afgezien van aanwijzingen door winkels) dus ik ben heel blij dat er nú wel een protocol voor de super is, dankzij het kabinet. Weinig kans dat iemand achter je jou nog aan de kant duwt om het balkje te pakken (alsof ik voor iemand anders zijn kiloknallers ga betalen?), waar je zelf nog niet eens bij kon zonder je te overstrekken of degene voor je opzij te duwen. Gebeurde dus ook wel eens, dat degene voor me opeens werd aangeduwd doordat ik… Lees verder »

Ank
1 jaar geleden

En al met al weet ik nog steeds niet waarom al dat toiletpapier gehamsterd werd.
Goeie finale van de uitzending.
Ik wilde je al een aantal uitzendingen complimenteren met het artwork op de aankondiging. Bij dezen. Deze was ook weer mooi.
Ik zag het alert op facebook voorbij komen maar niet op mijn telefoon.
De L-strain is de getargete versie van dit griep ‘virus’.

paulien
1 jaar geleden

Hallo Micky ,was weer een smullertje van je,Deze mind control set is meesterlijk ingezet , de waanzin is zeer verontrustend . corona 2.0 staat gelijk aan( 911 de uitrol tot minder vrijheden door terroristen) 2.0 corona is nog meer vrijheid indammen .want een virus die nooit meer weggaat ! en tevens de grote injectie uitrol, helemaal met je eens. Zo ook mensen nog meer uit elkaar rukken, zodat de mens nog meer afhankelijk word van het web dus nog meer controle .haha geinig klipje had je inelkaargeflanst.. nah ik geef nog gewoon een kus hoor ,als mijn kids langs komen,… Lees verder »

Jason
1 jaar geleden

volgens de britse regering niet langer een high consequence infectious diseases, released op 19 maart, de dag voor de sluiting van pubs en dergelijke
https://www.gov.uk/guidance/high-consequence-infectious-diseases-hcid#status-of-covid-19

ikke
1 jaar geleden

Even over die zanger Joel Dinges hij zou inmiddels ontslagen zijn wat staat in een ik denk een regionale krant (Studio 040) de datum staat op 25 maart 2020.
https://studio040.nl/nieuws/artikel/eindhovense-zanger-jol-borelli-ontslagen-uit-het-ziekenhuis

Op 23 maart deelde de Nazigraaf en het in AD zijn video voor het mind gecontroleerde publiek.
Hij zou een week voor 23 maart dus 16 maart in het zkh zijn belandt.
Zou hij een supersoldier zijn dat hij zo rap weer beter is….wha…. doesn’t add up!!!!!!

freeflip
1 jaar geleden

Nepper, die man in t ziekenhuis want hj had geen afdruk op z’n gezicht van een skibril 😉

Jell
1 jaar geleden

ik heb de nl-alert sms wel gehad en even de site van overheid (https://crisis.nl/nl-alert) gecheckt waarom het zou komen dat sommige hem niet hebben gehad en die zegt dit over het niet bereiken van de nl-alert (je hoeft er dus niet voor aangemeld zijn): “Je kunt NL-Alert alleen ontvangen als je telefoon contact heeft met een zendmast die het NL-Alert uitzendt. Alleen zendmasten die bereik hebben binnen het getroffen gebied zenden een NL-Alert uit. Mogelijk was jij verbonden met een zendmast buiten het getroffen gebied” daarnaast gaven ze nog een onzin verhaal over dat het ook kan komen doordat je… Lees verder »

Bas
1 jaar geleden
Reply to  Jell

Je telefoon met ook het push bericht kunnen afhandelen met z’n software. En er zit een stukje infra van de telecombedrijven tusse neem ik aan. Ik kreeg er geen, maar eerder kreeg ik er wel een toen ik met een collega onderweg was en we in de buurt van een zeer grote brand kwamen. Dus op zich wel vreemd dat ik er geen kreeg. Of ik heb m gekregen, maar daarna ongezien ging de accu leeg. Dan is zo’n push bericht ook weg ga ik vanuit.

New World Disorder
1 jaar geleden

Een samenvatting van de afgelopen 2 weken:
“Shut up slaves!”

Monique
1 jaar geleden

?

Bas
1 jaar geleden

De brandende hoepel ken ik van het circus, maar dat zit dicht ;Q — Het is een soort hondentraining, de regeltjes en richtlijnen. Home invasions door de lokale snorren omdat je je verjaardag met meer dan 3 kameraden viert…. Even heel objectief kijken wat er gaande is nu. Dat kan alleen maar eindigen in een mix van fascisme en communisme, incl verplichte injecties en geen contant geld (alsof dat iets uitmaakt tenzij het een van een waardevol metaal is). Verkiezingen zijn ook overbodig, een zakenkabiinet met experts hebben ze al op meer plekken in Europa.

New World Disorder
1 jaar geleden

Als antwoord op de vraag of er zomaar een wet kan worden ingevoerd die bepaald dat je 1,5 meter afstand moet houden: ja dat kan. Ik ben verreweg van een expert, maar in artikel 103 van de grondwet wordt uitgelegd dat in “bepaalde speciale omstandigheden” (als een oorlog of coronacrisis) er afgeweken mag worden van de grondwet. In de kleine lettertjes staat dat praktisch gezien alle voorgaande 102 wetten in het niets vallen in tijden van crisis en dat er eigenlijk niet iets bestaat als rechten. Wat fijn dat we mogen stemmen elke vier jaar hé! Rechten die specifiek worden… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden

Het virus is overdraagbaar van mens op dier, je wordt ook aangeraden je huisdier niet te knuffelen, maar ja hoe leg je je kat uit dat hij 1,5 m afstand moet houden van de muizen en de vogels, wordt toch een dingetje ?

Sander
1 jaar geleden
Reply to  Elles

https://www.youtube.com/watch?v=SiEpIkRHerE
met deze clip natuurlijk!!

ikke
1 jaar geleden

Bob Dylan heeft een nieuw nummer duurt 17 minuten.
Ik ben geen Q volger maar dat t nummer van Bob 17 minuten duurt schijnt van horen geen toeval te zijn want de letter Q is de 17e letter van t alfabet.
https://www.youtube.com/watch?v=Rkr6TVnGtAM

En de JFK kids zingen het liedje (Timber) it’s going down…tja zeg maar.
https://www.youtube.com/watch?v=NRFA_LYYesQ

Ikke
1 jaar geleden

Heb geen idee verder maar Timber (wolf) zou de code naam voor Bush moeten zijn en evergreen voor de Clintons en voor obomba renegade….
Maar we gaan t binnen 3 weken allemaal meemaken…of niet.

Maar ik voel t zelfde als jij there is something in the air en dat er 2 varianten zijn had ik ook al een sterk gevoel bij.
Let’s enjoy the ride….

rob
1 jaar geleden

Bedankt voor de uitzending. Jensen komt ook nu met cijfertjes.
Ik bedenk me het volgend biologisch wapen: een zombi drug zoals flakka in combinatie met een meningococcenvirus. Dan krijgen we echt “walking dead” taferelen op straat, hoewel al die mensen die turen op smartphones beschouw ik ook als zombies, alleen passieve zombies dan.

rob
1 jaar geleden

Eigenlijk kwam Jenssen met zelfde cijfers van het RIVM waar jij mee bezig bent, ook bv de vergelijking griepvirus 2017/2018. Ik denk ook om mensen aan het denken te zetten, en niet te paniekeren. Mag ik je een vraag stellen mbt je opmerking dat we in de nazomer mogelijk weer een virus krijgen met mogelijk een oplossing met behulp van een vaccinatie? Ik resoneer daar ook behoorlijk mee. Mogelijk zal ik als professional ook gevaccineerd moeten worden, als ik nog besta. Want de kans bestaat dat tandartsen, omdat we vrijwillig massaal de praktijken gesloten hebben, we geen recht hebben op… Lees verder »

rob
1 jaar geleden

Bekende groepsdruk, met een dringend advies van de overkoepelende tandartsen organisatie ( KNMT). Als je niet meedoet wordt je afgemaakt en krijg je geen verwijzingen meer. Soort ongeschreven regel. Maar nu worden ze zelf ook nerveus. Een aantal praktijken geven te kennen na 6 april gewoon weer te beginnen. Ik ga morgen gewoon plannen maken om weer op te starten, ga anders financieel dood. En zorgen dat het personeel mee doet. Dan maar beetje stout zijn. Wat 2e gedeelte betreft. Ik maakte gedeeltelijk een grapje. Maar ik heb ook zo iets van, kom maar op met die vaccinatie, is dat… Lees verder »

rob
1 jaar geleden

Je hebt gelijk Micky. Mbt sociale druk bedoel ik ook dat tandartsen niet meer doorverwijzen naar onze praktijk. KNMT behoort op te komen voor de tandartsen, ben daar lid van en kost je jaarlijks geld. Maar overheid is ook heel onduidelijk naar het KNMT toe. Maar ja, onduidelijk heid is dat wat ze willen creëren. Ik vertrouw het KNMT ook niet helemaal, daarom ben ik ook lid geweest bij de KOM, keurmerk onafhankelijke tandartsen. Ze hebben met veel dingen gelijk, maar schreeuwen te veel, en krijgen daardoor niets gedaan op dit moment, je krijgt dan geen draagvalk. . Want je… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden

Dat Covid 19 een mindcontrol programma is begint er steeds meer op te lijken. Een schoonzus van mij komt uit Brabant en haar familie behoort tot de risicogroep, ze maakt zich daar druk om.
In het mindcontrolboek bij uitstek, de Bijbel staat: Een mens lijdt nog het meest door het lijden dat hij vreest, maar dat nooit op komt dagen, zo draagt hij meer, dan god te dragen geeft. Slim toch?

1 jaar geleden

jaaajjjjaaaja , hier in Frankrijk moeten we nu een verklaring meenemen als we de deur uitgaan ,met daarin de reden van het zich op de weg bevinden. die reden moet dan wel bestaan uit een noodzakelijke reden . Wat dan onder een noodzakelijke reden wordt verstaan is bepaald door mannetje Macron en zo hebben we dus zeven keuze-mogelijkheden. Die verklaring mag je dan zelf schrijven of je kunt hem dan downloaden en dan een van de zeven vakjes aanvinken.Nu is mijn leefsituatie zo , dat ik eigenaar ben van negen hectare grond (is ongeveer 18 voetbalvelden) en wonen mijn drie… Lees verder »

rob
1 jaar geleden
Reply to  sjaak

Sjaak, was jij niet geheel zelfvoorzienend, eigen waterput en eigen voedselvoorziening? Dan zit je wel in een luxe situatie vergeleken met het klootjes volk, waar ik helaas ook toebehoor. Of zie ik dat verkeerd?

1 jaar geleden
Reply to  rob

Nou geheel zelfvoorzienend ben ik niet hoor , heb bijvoorbeeld ook wel eens een tandarts nodig, en ik zou ook niet geheel zelfvoozienend kunnen zijn ,stomweg te veel werk. Ik gaf je al een reaktie in complotconcurrent 80 , die heb ik even hierheen gecopieerd. maar goed die Sjaak ben ik wel ja. ha Rob , toevallig heb ik 9hectare tot mijn beschikking met eigen watervoorziening en een woning ,die ik geen boerderij zou willen noemen, met zo’n 4 hectare bos. en weetje , een boom is letterlijk een zonnecel ,klinkt misschien een beetje zweverig ,maar het is echt waar… Lees verder »

Andy
1 jaar geleden

De kers op de taart van dit gerecht?
https://www.bitchute.com/video/zcF2o4J2YeT3/
Het spant iig wel een kroon 😉
Imo een (wetenschappelijk onderbouwde) corona-eye-opener voor wiens ogen nog gesloten waren. Wedden dat de NPO dit niet uitzendt?
Het is wel in het Duits (met summiere Engelse subtitles), maar zeker de moeite van het aanschouwen waard!

nicole
1 jaar geleden

Deze aflevering hakte er zo in bij mij. Had zo dezelfde gevoelens en emoties. Ben de 21ste maart toen toch nog naar mijn zoon geweest. Geen macht die me tegenhield ? toen was ik bang dat ik hem misschien heel lang niet zou zien. Nu achteraf ben ik er gelukkig al weer vaker geweest. Geen angst voor het virus maar wel angst voor en om mijn zoon (ouder hè?). Gelukkig is zoon heel realistisch en relaxt en kon ik die angst loslaten! Intense aflevering Micky! Indrukwekkend!