De ComplotConcurrent – Uitzending 83 “Panhysterie a la Carte” (26-3-2020)

35
Reageer op dit artikel

14 Comment threads
21 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Hylke

Ik heb ook geen amberalert gehad, maar volgens mij moet je daar voor aangemeld zijn.

Wat voor mij een beetje ongeloofwaardig aan de massa arrestaties is, dat ik heb gelezen dat het tussen 1 en 10 April gebeurt in totale duisternis. Dus 10 dagen en nachten volstrekte duisternis. Hoe gaan ze dat doen?

Gerben

Vind je de situatie waarin we gerommeld zijn niet donker genoeg

Bas

Fijne knar na 01:03 @Mick |D — Er was geen hard protocol voor het bandje bij de super (afgezien van aanwijzingen door winkels) dus ik ben heel blij dat er nú wel een protocol voor de super is, dankzij het kabinet. Weinig kans dat iemand achter je jou nog aan de kant duwt om het balkje te pakken (alsof ik voor iemand anders zijn kiloknallers ga betalen?), waar je zelf nog niet eens bij kon zonder je te overstrekken of degene voor je opzij te duwen. Gebeurde dus ook wel eens, dat degene voor me opeens werd aangeduwd doordat ik… Lees verder »

Ank

En al met al weet ik nog steeds niet waarom al dat toiletpapier gehamsterd werd.
Goeie finale van de uitzending.
Ik wilde je al een aantal uitzendingen complimenteren met het artwork op de aankondiging. Bij dezen. Deze was ook weer mooi.
Ik zag het alert op facebook voorbij komen maar niet op mijn telefoon.
De L-strain is de getargete versie van dit griep ‘virus’.

paulien

Hallo Micky ,was weer een smullertje van je,Deze mind control set is meesterlijk ingezet , de waanzin is zeer verontrustend . corona 2.0 staat gelijk aan( 911 de uitrol tot minder vrijheden door terroristen) 2.0 corona is nog meer vrijheid indammen .want een virus die nooit meer weggaat ! en tevens de grote injectie uitrol, helemaal met je eens. Zo ook mensen nog meer uit elkaar rukken, zodat de mens nog meer afhankelijk word van het web dus nog meer controle .haha geinig klipje had je inelkaargeflanst.. nah ik geef nog gewoon een kus hoor ,als mijn kids langs komen,… Lees verder »

Jason

volgens de britse regering niet langer een high consequence infectious diseases, released op 19 maart, de dag voor de sluiting van pubs en dergelijke
https://www.gov.uk/guidance/high-consequence-infectious-diseases-hcid#status-of-covid-19

ikke

Even over die zanger Joel Dinges hij zou inmiddels ontslagen zijn wat staat in een ik denk een regionale krant (Studio 040) de datum staat op 25 maart 2020.
https://studio040.nl/nieuws/artikel/eindhovense-zanger-jol-borelli-ontslagen-uit-het-ziekenhuis

Op 23 maart deelde de Nazigraaf en het in AD zijn video voor het mind gecontroleerde publiek.
Hij zou een week voor 23 maart dus 16 maart in het zkh zijn belandt.
Zou hij een supersoldier zijn dat hij zo rap weer beter is….wha…. doesn’t add up!!!!!!

Jell

ik heb de nl-alert sms wel gehad en even de site van overheid (https://crisis.nl/nl-alert) gecheckt waarom het zou komen dat sommige hem niet hebben gehad en die zegt dit over het niet bereiken van de nl-alert (je hoeft er dus niet voor aangemeld zijn): “Je kunt NL-Alert alleen ontvangen als je telefoon contact heeft met een zendmast die het NL-Alert uitzendt. Alleen zendmasten die bereik hebben binnen het getroffen gebied zenden een NL-Alert uit. Mogelijk was jij verbonden met een zendmast buiten het getroffen gebied” daarnaast gaven ze nog een onzin verhaal over dat het ook kan komen doordat je… Lees verder »

Bas

Je telefoon met ook het push bericht kunnen afhandelen met z’n software. En er zit een stukje infra van de telecombedrijven tusse neem ik aan. Ik kreeg er geen, maar eerder kreeg ik er wel een toen ik met een collega onderweg was en we in de buurt van een zeer grote brand kwamen. Dus op zich wel vreemd dat ik er geen kreeg. Of ik heb m gekregen, maar daarna ongezien ging de accu leeg. Dan is zo’n push bericht ook weg ga ik vanuit.

New World Disorder

Een samenvatting van de afgelopen 2 weken:
“Shut up slaves!”

Monique

😂

Bas

De brandende hoepel ken ik van het circus, maar dat zit dicht ;Q — Het is een soort hondentraining, de regeltjes en richtlijnen. Home invasions door de lokale snorren omdat je je verjaardag met meer dan 3 kameraden viert…. Even heel objectief kijken wat er gaande is nu. Dat kan alleen maar eindigen in een mix van fascisme en communisme, incl verplichte injecties en geen contant geld (alsof dat iets uitmaakt tenzij het een van een waardevol metaal is). Verkiezingen zijn ook overbodig, een zakenkabiinet met experts hebben ze al op meer plekken in Europa.

New World Disorder

Als antwoord op de vraag of er zomaar een wet kan worden ingevoerd die bepaald dat je 1,5 meter afstand moet houden: ja dat kan. Ik ben verreweg van een expert, maar in artikel 103 van de grondwet wordt uitgelegd dat in “bepaalde speciale omstandigheden” (als een oorlog of coronacrisis) er afgeweken mag worden van de grondwet. In de kleine lettertjes staat dat praktisch gezien alle voorgaande 102 wetten in het niets vallen in tijden van crisis en dat er eigenlijk niet iets bestaat als rechten. Wat fijn dat we mogen stemmen elke vier jaar hé! Rechten die specifiek worden… Lees verder »

Elles

Het virus is overdraagbaar van mens op dier, je wordt ook aangeraden je huisdier niet te knuffelen, maar ja hoe leg je je kat uit dat hij 1,5 m afstand moet houden van de muizen en de vogels, wordt toch een dingetje 😂

Sander
ikke

Bob Dylan heeft een nieuw nummer duurt 17 minuten.
Ik ben geen Q volger maar dat t nummer van Bob 17 minuten duurt schijnt van horen geen toeval te zijn want de letter Q is de 17e letter van t alfabet.
https://www.youtube.com/watch?v=Rkr6TVnGtAM

En de JFK kids zingen het liedje (Timber) it’s going down…tja zeg maar.
https://www.youtube.com/watch?v=NRFA_LYYesQ

rob

Bedankt voor de uitzending. Jensen komt ook nu met cijfertjes.
Ik bedenk me het volgend biologisch wapen: een zombi drug zoals flakka in combinatie met een meningococcenvirus. Dan krijgen we echt “walking dead” taferelen op straat, hoewel al die mensen die turen op smartphones beschouw ik ook als zombies, alleen passieve zombies dan.

Elles

Dat Covid 19 een mindcontrol programma is begint er steeds meer op te lijken. Een schoonzus van mij komt uit Brabant en haar familie behoort tot de risicogroep, ze maakt zich daar druk om.
In het mindcontrolboek bij uitstek, de Bijbel staat: Een mens lijdt nog het meest door het lijden dat hij vreest, maar dat nooit op komt dagen, zo draagt hij meer, dan god te dragen geeft. Slim toch?

sjaak

jaaajjjjaaaja , hier in Frankrijk moeten we nu een verklaring meenemen als we de deur uitgaan ,met daarin de reden van het zich op de weg bevinden. die reden moet dan wel bestaan uit een noodzakelijke reden . Wat dan onder een noodzakelijke reden wordt verstaan is bepaald door mannetje Macron en zo hebben we dus zeven keuze-mogelijkheden. Die verklaring mag je dan zelf schrijven of je kunt hem dan downloaden en dan een van de zeven vakjes aanvinken.Nu is mijn leefsituatie zo , dat ik eigenaar ben van negen hectare grond (is ongeveer 18 voetbalvelden) en wonen mijn drie… Lees verder »

rob

Sjaak, was jij niet geheel zelfvoorzienend, eigen waterput en eigen voedselvoorziening? Dan zit je wel in een luxe situatie vergeleken met het klootjes volk, waar ik helaas ook toebehoor. Of zie ik dat verkeerd?

sjaak

Nou geheel zelfvoorzienend ben ik niet hoor , heb bijvoorbeeld ook wel eens een tandarts nodig, en ik zou ook niet geheel zelfvoozienend kunnen zijn ,stomweg te veel werk. Ik gaf je al een reaktie in complotconcurrent 80 , die heb ik even hierheen gecopieerd. maar goed die Sjaak ben ik wel ja. ha Rob , toevallig heb ik 9hectare tot mijn beschikking met eigen watervoorziening en een woning ,die ik geen boerderij zou willen noemen, met zo’n 4 hectare bos. en weetje , een boom is letterlijk een zonnecel ,klinkt misschien een beetje zweverig ,maar het is echt waar… Lees verder »

Andy

De kers op de taart van dit gerecht?
https://www.bitchute.com/video/zcF2o4J2YeT3/
Het spant iig wel een kroon 😉
Imo een (wetenschappelijk onderbouwde) corona-eye-opener voor wiens ogen nog gesloten waren. Wedden dat de NPO dit niet uitzendt?
Het is wel in het Duits (met summiere Engelse subtitles), maar zeker de moeite van het aanschouwen waard!