De Corona NSB & op trauma gebaseerde mind control

Abonneer
Abonneren op
64 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Michelle S.
1 jaar geleden

Ik heb daarvoor een spel bedacht: voor ieder boos gezicht dat ik zie, een euro in mijn spaarpot.
Ieder keer dat er iemand mij erover aanspreek is het 2 euro.

Ik weet het! Ik zal minder moeten eten, want tegen einde van volgende maand heb ik geen euro meer over om in mijn spaarpot te doen. Gelukkig dat ik al op voorhand gehamsterd heb. ?

Bedankt, Micky! Ik heb me weer geamuseerd tijdens het lezen van je artikel.

marco
1 jaar geleden

denk om je hart Micky?? in principe zijn we allemaal slaven. je hebt niet voor niks een bsn (burger slaven nummer). slaaf van het systeem en dat is meteen de grootste angst waar ze op in spelen. mensen lopen met een grote boog om je heen en kijken je angstig aan. ik kan er niks aan doen maar ik schiet in de lach dan. ik werd aangehouden op de snelweg wegens bumperkleven.maar meneer de veldwachter zeg ik, ik hield toch 1,5 meter afstand? ik snap niks meer van die regels. dan maar weer aan de popcorn. wat een show. maar… Lees verder »

marco
1 jaar geleden

ik weet niks maar, dat weet ik wel verdomd zeker.

Kevin
1 jaar geleden

Johan Derksen over de NSB:
https://youtu.be/ZFeaDz8TVPo

Ank
1 jaar geleden

Hoera voor Micky en mijn kinderen en kleinkinderen en andere mensen in mijn omgeving die ik er nog geen woord aan vuil heb horen maken of ze mij wel konden bezoeken of omgekeerd mij te ontvangen, waar ze ook wonen in Nederland.
Terwijl ik dit schrijf luister ik met een half oor naar onze daadkrachtige minister president die nu een goedkeuring van 80 % heeft in de Één Vandaag peiling, net als de rest van het kabinet. Hij heeft mij dringend geboden morgen thuis te blijven. Jammer voor hem, maar ik heb met mijn dochter afgesproken.

freeflip
1 jaar geleden
Reply to  Ank

Goed zo

Gerben
1 jaar geleden
Reply to  freeflip

?

Liz
1 jaar geleden
Reply to  Ank

Zelfde hier,zondag word het barbeque weer,gezellig met mijn kinderen,aanhang,kleinkinderen en vrienden in de tuin met zijn allen,ik heb 6 kinderen dus reken maar uit, een man of 30, gezellig ! jammer voor Rutte maar wij doen gewoon zoals we altijd hebben gedaan,niks social distiging. Dan maar lekker aso beter dan nsb

Monique
1 jaar geleden

Ja gewoon doen inderdaad, heel goed. Ik heb ook gezegd dat opa en oma hartstikke welkom zijn op het verjaardagsfeestje van mijn oudste die maandag 9 wordt maar ik ben bang dat het een stille verjaardag wordt voor hem 🙁

Monique
1 jaar geleden

Ik had vanmiddag bijna een aanvaring met een inval-collega tijdens de overdracht. Het leek haar wel belangrijk in deze tijd om met onze cliënten te praten over of ze nagedacht hadden over hun wensen mochten ze komen te overlijden. Mijn reactie hierop was dat ik er liever niet vanuit ging dat iedereen hier al ten dode was opgeschreven. Zij dacht hier duidelijk anders over en reageerde of ik echt iets heel raars zei. Want ze waarschuwen ons toch aan alle kanten, was haar commentaar. Op mijn werkplek wonen 30 mensen met een verstandelijke handicap. Wat de fuck is er mis… Lees verder »

freeflip
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Ik wel op twitter, wordt al geliked en geRT 😉

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  freeflip

Wat goed!

freeflip
1 jaar geleden

In EEN woord BRAVO, Micky

Doortje
1 jaar geleden
Reply to  freeflip

Eerst alles wegbezuinigen en dan piepen dat er te weinig IC bedden zijn….. Prima artikel Micky!

Republiek
1 jaar geleden

Waarheid is niet leuk.

Republiek
1 jaar geleden
Reply to  Republiek

Republikein eigenlijk, what ever?

paulien
1 jaar geleden

Tot nu toe is dat op elkaar letten en zoooo mij bijzonder mee gevallen in de winkels bedoel ik,om 8 uur in (almere buiten) de ochtend en in de avond ongeveer zelfde tijd . een tip? .maar goed is van de gekke als ik mijn hond uitlaat of wat effer de mens met grote boog om elkaar heen lopen we lijken wel gestoorde een praatje maken met 1,5 mtr praat zeer raar ,onnatuurlijk .met een windje moet je schreeuwen .heb gekeken op de condoleance in de grootste krant van nederland was geen extra pagina bijgedrukt .Zou toch denken dat ze… Lees verder »

Erin
1 jaar geleden

Dank je Micky voor deze super tekst. Manmanman! Wordt het zondag warm ja? Dat wordt een BBQ met loved ones. Joepie! Wat zal de buurman wel niet zeggen. ?
Ik woon in Duitsland en heb de nazitroef nog in handen, geeft bewegingsvrijheid op termijn verwacht ik. Misschien nodigen we hem uit. Een overheerlijke BBQ met ontsmettende šlivović moet toch tot zijn verbeelding spreken? Ik word er 100% procent recalcitrant van. We zullen het allemaal gaan zien lieve mensen. Keep it cool, you’ll get the best!

Christine mosselman
1 jaar geleden

Goed artikel. En heel ‘toevallig’ komt de paniek mooi uit om even 5g ui te rollen zonder protest?. Wat dat op gaat leveren is pas reden voor paniek….

Dennis
1 jaar geleden

Jullie denken het allemaal zwaar te hebben, ik zit hier opgescheept met mijn 82 jarige oma, die van ‘s-ochtends vroeg tot ‘s-avonds laat continue het NOS journaal zit te kijken. En dan wordt ze ook nog opgebeld door mensen met een IQ van het hoogste getal op de klok om het laatste nieuws te bespreken. Zou mezelf bijna weer een hartval toewensen, als ik indigorevolution.nl niet zou hebben. 🙂

Dennis
1 jaar geleden

Ik zeg indigorevolution 4 life!

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Dennis

Dat klinkt niet fijn Dennis! Sterkte daarmee. Ik zou daar zelf knettergek van worden. Ik kijk nooit naar het NOS journaal. Ik blijf een klein beetje bij door Micky. Misschien wil ze de CC eens proberen? ?

Dennis
1 jaar geleden
Reply to  Heleen

Hey Heleen het valt mee, ze is nu ah schelden op alles en iedereen die ze op tv ziet. Ze kijkt alleen nog maar naar Lingo, enne dank je voor CC de tip. Verplichte kost voor iedereen van 8 tot 80.

Dennis
1 jaar geleden

Het lijkt alsof iedereen een transorbitale lobotomie-ingreep is ondergaan! Ze hebben gelijk we worden omringd door 3D onwetende mongols. Maar kennelijk hebben wij dit ook over ons afgeroepen. Laat ze maar vooral bang zijn en loosh genereren. Onbewust zijn is de bron van alle ellende op 3D niveau. Zucht!!

Elles
1 jaar geleden

Tja, dan mogen wij nog blij zijn met een “intelligente” lockdown, je kunt nog naar buiten in veel landen is zelfs dat niet toegestaan.
In Azie wordt je door een groep agenten inelkaar gemept als je op straat komt, ze hebben duidelijk plezier in hun vak. Hier in de Achterhoek hebben veel mensen een hele grote tuin (wij helaas niet) dus dat scheelt. Buiten het dorp kom je wandelaars, maar geen Handhavers tegen. Wel is er geen markt meer, openbare gelegenheden gesloten uiteraard. Heb me ook vanaf het begin afgevraagd of die maatregelen niet schadelijker zijn dan de kwaal.

Dennis
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Hey Elles, volgens mij behoor jij gelukkig niet tot de verhoogde risicogroep. Fijn dat jullie daar nog mogen ademhalen.

“Chinese doctors have discovered the coronavirus is designed to attach to lung receptors that are five times more common in Asian males than in African or Indo-European males. Asian females also have less than half the amount of these receptors than Asian males”.

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Dennis

Ik niet maar mijn man wel

Dennis
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Weetje Elles, het begrip “Aziaat” is voor mij ook arbitrair. Is een hindoestaantje ook net zo aziaat als een chineesje? Ik weet het niet… Vooral doorgaan met ademhalen en je bewustzijn blijven verhogen. Stiekem doet het mij goed om af/toe “dank zij Micky” ongegeneerd lekker te kunnen spuien. Thnx Mike!

rob
1 jaar geleden

Dag Micky, ik kan alleen maar zeggen dat ik 100 % resoneer met wat je zegt. Ik heb het gezellig thuis, we hebben grote tuin en de kinderen vermaken zich. Ik probeer de mensen zoveel mogelijk met cijfers bewust te maken, wat jij net ook gedaan hebt, maar het lijkt dat mensen gehypnotiseerd zijn. Het lijkt alsof ik tegen een muur praat. Praktijk gesloten. Ik weet dat het onzin is, maar de druk buitenaf is te groot, collega’s en personeel begrijpen je gewoon niet. Ik ga dadelijk, als arts, als alles voorbij is, de cijfers bekijken, en waarschijnlijk zal de… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden
Reply to  rob

Het verzorgingshuis waar ik 1x per week voor ging lezen aan een oude dame van 103 is voor buitenstaanders gesloten. Mensen in vergevorderd stadium van dementie hebben daar geen last van, die leven in hun eigen wereldje, maar voorde meeste ouderen lijkt het me een ramp, de onzekerheid bij ZZPers neemt toe enz enz., maar inderdaad de meeste mensen vinden de maatregelen noodzakelijk ??? Heb altijd gedacht dat je in geval van virus ziekten buiten het beste af was, weet niet beter.

Irene
1 jaar geleden

Weetje wat ik nu zo bizar vind. Al die berichten over dat Corona ons dichter bij elkaar brengt. Nee dat brengt het ons niet en is een grote Mindfuck om ons te doen geloven dat deze gekte nog wel langer mag duren. In feite kom je niet dichter bij elkaar door die 1,5 meter afstand en de bizarre regeltjes en adviezen. Mensen omzeilen elkaar, zijn bang voor elkaar. Laatst kwam ik een vrouw tegen waarmee ik regelmatig een praatje maak in en buiten de super. Nu wilde ze buiten niet eens meer praten, ze is zo bang om samen te… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Irene

Irene, inderdaad 1,5 m afstand en als je een simpele verkoudheid hebt ben je al helemaal verdacht. Denk dat de wereldeconomie instort. Had tie toch al gedaan, maar nu kunnen ze Corona de schuld geven

Irene
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Volgesmij komen er nu gewoon veel dingen aan het licht die toch zouden gebeuren. Hetzelfde dat Hema nu slecht gaat, de pensioenfondsen slecht gaan. Dat is toch ook niet de eerste keer. Maar Idd in deze wereld moet sowieso altijd iets of iemand de schuld krijgen.

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Irene

Ja zo voel ik het vandaag ook heel erg. Maar ik heb geloof ik vandaag sowieso een dag dat ik wilde dat ik op mijn werk woonde in plaats er werkte. Soms zou ik willen dat ik alles niet zo helder voor me zag. Ik zie alles letterlijk weggezogen worden in een langzaam alles verterende corona windhoos ofzo. Zo zie ik corona vandaag. Iedereen wordt meegezogen in deze gekte, deze complete waanzin. Mijn hele schoonfamilie die het op de verjaardag van mijn zoontje laat afweten. Mijn eigen broer, die normaal gesproken comploturist nr 1 is maar nu prepper 1.1. Als… Lees verder »

Irene
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Je houdt ze gewoon een spiegel voor Monique. Maar de meeste mensen vinden dat lastig.

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Monique

De wereld was/is altijd al een gekkenhuis, maar dat wordt nu zichtbaarder. Ook in t verleden was dat al zo. Ik hoor mijn oma nog zeggen: ‘in tijden van nood leer je de ware aard van mensen kennen’. Vertellend over WO2.

Michelle
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Split enz – nobody takes me seriously
Voor degene die uit hun comfortzone durven te stappen en durven te delen met omgeving

rob
1 jaar geleden

Zijn er nog andere gebeurtenissen naast corona die belangrijk zijn? Of bepaalde wetten die er nu doorheen gejaagd worden zonder dat wij daar erg in hebben doordat we afgeleid worden zoals het stikstof akkoord?

Dennis
1 jaar geleden
Reply to  rob

For instance, legalizing a worldwide mandatory flu vaccination regime can much more easily be accomplished in the wake of this global health disaster. * Roll out a set of draconian restrictions on Internet usage to curtail free speech * Enforce mandatory flu vaccine programs and childhood vaccination schedules *Expand the global chemical geoengineering operations unimpeded * Transition the world community of nations to a cashless digital currency * Complete the military deployment of 5G worldwide without protests * Advance the build-out of the Internet of Things wherever 5G is operational * Construction of Smart Cities wherever 5G and IoT are… Lees verder »

rob
1 jaar geleden

MBT tot ic bedden: heb grafiek gezien: nederland heeft 6,5 ic bedden per 100.000 inwoners. Norm Europa zou 11,5 per 100.000 zijn. Duitsland tegen de 28/100.000. Reden dat we relatief laag zitten, volgens Marianne Brackel, voorzitter van patiëntenorganisatie IC-Connect, is dat we in Nederland meer hechten aan de kwaliteit van het leven, en het leven niet zo veel mogelijk te rekken. Dus sneller de stekker eruit. Een hoogleraar uit Rome vindt dat verwerpelijk, artsen zijn in Italie verplicht 100-jarigen medische zorg te leveren. Cultuurverschil? Italianen zijn dan toch meer familie mensen.

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  rob

Ik begreep van een aantal medische mensen in mijn omgeving dat als je lange tijd op de IC ligt, dat grote schade geeft aan je lichaam. Hoe langer je er ligt, hoe ernstiger de schade is. Fysiek maar ook psychisch. Dit schijnt o.a. te komen door gifstoffen die dan ontstaan en die het lichaam dan niet kwijt kan. Dus dat zou dan met die kwaliteit van leven te maken hebben die jij hierboven noemt Rob. Zie deze link: https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/de-ic-patient-behoeft-nazorg.htm

Monique
1 jaar geleden

Gehaktdag indeed..mijn man is zojuist kwaad de deur uitgelopen en ik heb mezelf uit de groepsapp verwijderd. Gezelligheid kent geen tijd..

Dennis
1 jaar geleden
Elles
1 jaar geleden
Reply to  Dennis

Goed artikel.

Michelle
1 jaar geleden

Was met mn dochters en hun vader naar de welkoop, alleen ik en mn jongste dochter mochten naar binnen.
Moest eigenlijk het winkelkarretje ontsmetten maar winkel ingelopen met de mededeling kijk uit mensen we worden gebombardeerd,zoek dekking.
Yes im enlightend, denkend dat ik de gek ben whaha het is echt koekenpan mentaliteit om me heen.
Verder maak ik het goed dank je
Na(t) ma(ar) ste(vig) whatever

Enki
1 jaar geleden
Reply to  Michelle

Micky, TOP stukje weer! Ik krijg echt steeds meer de neiging om met een bord om mijn nek te gaan lopen, waarop staat geschreven GRATIS KNUFFEL!

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Enki

Daar kun je zo een leuke clip van maken. Jij met dat bord en angstige voorbijgangers die op 1,5 m. afstand met een boog om je heenlopen

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Michelle

That is the spirit, Michelle

Sjaan
1 jaar geleden

Het aantal ziekenhuisbedden op 26 april 2019 vlgs. De Staat van Volksgezondheid en Zorg: https://www.staatvenz.nl/kerncijfers/ziekenhuisbedden

Anna
1 jaar geleden

Ook ik resoneer weer helemaal met dit artikel. Fijn dat hier gelijkgestemden zijn, want de eenzaamheid slaat soms wel toe. Niet vanwege de quarantaine, maar vanwege het feit dat ik aan niemand m´n mening kan verkondigen zonder uitgelachen / streng toegesproken te worden. Zo is mijn familie in de familie-app continu bezig met informatie uit te wisselen omtrent Corona. M’n moeder vond dat ik wel erg vaak naar buiten ga en dan niet eens een mondkapje draag als ik naar de supermarkt ga. M’n zus heeft de gemeentelijke kliklijn gebeld, omdat er groepjes mensen voor haar deur aan het samenscholen… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Anna

Wat een familie heb jij Anna. Dat moet erg frustrerend voor je zijn lijkt mij. Dan valt die van mij nog wel mee geloof ik. Vandaag zie ik alles weer heel anders en is het inmiddels ook met mijn familie wel weer goed gemaakt. Ik zal moeten accepteren dat niet iedereen de dingen ziet zoals ik dat doe. De meeste niet. Dat is soms pijnlijk en confronterend. Wat ik ook pijnlijk vind is de angst op de gezichten van de mensen in de supermarkt. Ik ging vandaag weer eens grote boodschappen doen hier in medemblik. Ik vind het bizar dat… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Monique

@Monique goed om te realiseren, we hebben er zelf voor gekozen. Je verliest dat soms uit het oog.

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Anna

Ik heb met je te doen Anna, moet inderdaad heel frustrerend zijn voor je. Zelf woon ik alleen met mijn man in de Achterhoek. Hij volgt het nieuws, maar de overstelpende hoeveelheid Corona virus die je over je heen krijgt daar is hij zo langzamerhand ook beetje immuun voor, maar ook hij heeft zo iets van, het is toch niet allemaal bij elkaar gelogen, dit kan toch niet waar zijn dat we zo voor de gek worden gehouden en hij weerlegt dan mijn tegensputteren. De genomen maatregelen en daar de gevolgen van zijn naar mijn idee ernstig dan dit virusje.

edwin
1 jaar geleden

hallo Micky, in 2018 tijdens de griepepidemie stierven er gemiddeld 3600 mensen per week en nu sterven er gemiddeld 3100 per week, dit zijn cijfers.
het is op het ogenblik gewoon hysterie, media werkt goed

Jelmo
1 jaar geleden

Lekker stukje dit.. was echt fijn om te lezen

Weey
1 jaar geleden

Mensen die zichzelf worden kan alleen als er afleidingen afwezig zijn. We worden even met de neus op de feiten gedrukt. Nu zien we wat voor zieke controle staat we hier hebben. Ze proberen het virus tegen te houden en sommige landen slaan daarin door. Maar ik moet zeggen dat er wat in beweging komt hierdoor. Echte vrijheid was hier nooit. Vakantie vieren en op stap enzo is leuk voor een weekend, maar daarna weer de slaaf spelen op maandag. Tja als je speelgoed van kinderen afpakt worden ze boos. Zo is het ook met onze nep vrijheid. Nu gaan… Lees verder »