De ComplotConcurrent – Uitzending 84 “Drie Dagen Duisternis” (1-4-2020)

Abonneer
Abonneren op
58 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
guuz
1 jaar geleden

Robert Long….

Dennis
1 jaar geleden

Mike, jij bent tha bomb! Respect gozert!

Erin
1 jaar geleden

Vraagje, weet iemand waar die hackers zijn om dit mediacircus plat te kunnen leggen (die van ddddos aanvallen enzo) en hoe kom ik aan een EMP wapen om drones te vloeren?

Dank je Micky voor je onderzoek, humor en je wijze van onder woorden brengen in beelden en geluid. Je humor werkt aanstekelijk, precies wat de dokter heeft voorgeschreven. Daarbij sterkt je voorbeeld in het om gaan met dit tijdperk waarin fascisme opnieuw hoogtij viert.

Erin
1 jaar geleden

Met alle liefde Micky! Want de energie die jij er in steekt geeft mij extra kracht om liefdevol, begripvol maar juist ook scherp als een mes te blijven. Je bent een slijpsteen voor me.

Dennis
1 jaar geleden

🙂

freeflip
1 jaar geleden

Ik zit nu op een uur van de uitzending. Micky, ik weet dat je het goed bedoelt met je CC maar weet niet of ik ‘m uit ga kijken. Ik word niet goed van al die negatieve angsthazen. TV keek ik al niet, de radio heb ik ook niet meer aan. Die mindcontrol gaat de God ganse dag door.

guuz
1 jaar geleden
Reply to  freeflip

Weinig free
Veel flip
Houdt vol…

freeflip
1 jaar geleden
Reply to  guuz

Haha die Guuz, dankjewel 😉 Lees net dat de lockdown in Frankrijk mogelijk weer verlengd wordt. Niet blij mee want ben een muurtje aan t metselen en mn cement raakt op. Maar goed, er zijn ergere dingen …

guuz
1 jaar geleden
Reply to  freeflip

hals….

guuz
1 jaar geleden

Dubbele virtuele van mij….

guuz
1 jaar geleden

De virtuele Rennies zitten onder de F van de Fuck this meditatie

freeflip
1 jaar geleden

Je hebt gelijk Micky, een volkomen overbodig bericht, haal het maar weg. Maar het feit dat jij ook ziek werd na de opname komt dan wel overeen met hetgeen ik voelde. Andere keren kikker ik altijd op van de CC. ’t Komt gewoon door dat corona-gedoe.

freeflip
1 jaar geleden

Ja, klopt, laatste corona tweet was van 3 april en toen was ik er klaar mee. Vandaag scene gemaakt in supermarkt. Mochten niet met zn tween boodschappen doen. Nog even en je mag niet meer samen in één huis wonen.

Elles
1 jaar geleden

Dan maar even een virtuele knuffel van oma Elles, hartelijk dank voor steun in bange dagen. Je bent een virtueel toevluchtsoord in moeilijke tijden. Laat niet 1 negatieve reactie alle positieve reacties te niet doen.

paulien
1 jaar geleden

Speekster was Fleur Agema pvv . HOU VOL HOOR Micky .Hoe dan ook het is een spooky tijd.

Karel
1 jaar geleden

Hey Micky, hier nog een “Vlamingkje” dat je website volgt hoor. Overigens hilarisch hoe jij de bange brave Vlaming na doet. Wij zijn inderdaad een zeer klein gehouden volkje. Bedankt voor al het werk dat je in je website steekt. Ik heb erg veel aan je kritische blik, je rebelse attitude en de massa’s waardevolle informatie op de website. Het allerbeste man en verzorg jezelf hé. Groetjes uit den Belziek…

Guusje
1 jaar geleden

Namens mij weer super bedankt. Ik steek er veel van op.
Ik ben een de kijkers die weinig reageert. En zo zijn er velen denk ik Micky.
Ik volg alles. ?
Groet Guusje

Bas
1 jaar geleden

De ‘crisis’ is niet een of ander eiwit (wat je niet kunt doden, dat blijft, en komt eventueel mee op een meteoor uit deep space (https://futurism.com/the-byte/scientists-discover-protein-meteorite)) – puur gesproken evolutie (en niet zoals bij Darwin). Het probleem is neoliberalisme. Waar een van mijn voormalig werkgevers 800+ miljoen kon afschrijven in het 1e kwartaal op reserves, heeft de onderneming nog 42 miljard in kas. En als er wat te weinig is, dan verkoop je 1 fabriek voor bv 4 miljard. Ondertussen betaalt dit bedrijf 0 belasting in NL, ze krijgen zelfs subsidies voor windmolens etc. Voor Groningen hoeven ze ook niet… Lees verder »

Bas
1 jaar geleden

Nog even over de theoriën rond samenzweringen in de afgelopen shows; 5G is natuurlijk onzin. Q ook. Q is wel leuk, maar alleen in Star Trek. Q is een immortal, en immortality is vooral heel saai, dus hij zoekt afleiding. Disclosure is al een stuk aannemelijker scenario voor wat gaat volgen. De atmosfeer wordt al iets schoner, maar nog steeds onvoldoende. Het is al ruim 25 jaar geleden dat ik met het blote oog ‘onze’ melkweg kon zien. Dat kan nu eigenlijk alleen in een vallei tussen 2 bergen in, maar daar kom ik nooit, en het is te ver… Lees verder »

rob
1 jaar geleden

IVM topic 3 dagen duisternis ben ik kijken of deze militaire operatie echt is. Ik zag op de site “defensiefotografie”, 2 burgerfotografen die als hobby het fotograferen van militaire operaties dat ze de gehele oefening, genaamd defender europe 20 documenteren. Vanaf 10 maart is er een complete Amerikaanse gevechtsbrigade (2nd Brigade Combat Team, 1st Armored Division) in Nederland gearriveerd, vanuit Vlissingen veel Amerikaans materieel binnengekomen. Op deze site hebben ze alle bewegingen in kaart gebracht. In een infographic wordt de omvang van de oefening duidelijk. 20.000 man personeel en 13.000 stuks materieel verplaatsen over 4000 kilometer. Er is vanaf 2… Lees verder »

rob
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Dag Elles. Het staat op meerdere sites, ook op de officiële site van defensie. Is gewoon openbare informatie. Ik was onder de indruk wat voor een grote operatie dat is.

Emrah
1 jaar geleden

Top uitzending weer!

Volg je nu al een aantal jaar en jouw artikelen en shows hebben me enorm geholpen in het “wakker” word proces.

Groeten vanuit alkmaar.

Elles
1 jaar geleden

Even over de berichtgeving van de NOS. Cardiologen slaan alarm, want er melden zich geen acute gevallen met hartklachten, wat er niet bij vermeld wordt is dat alle afspraken met cardiologen worden afgezegd. Mijn man heeft afgelopen zomer een openhartoperatie ondergaan moest eind maart ter controle een holter laten plaatsen om zijn hartritme te controleren, deze moet de volgende dag weer terug en dan volgt er nog een afspraak met de cardioloog, die afspraken zijn zonder vorm van overleg afgezegd. Vind je het gek dat mensen terughoudend worden?
https://nos.nl/video/2329329-cardiologen-luiden-noodklok-zet-die-angst-opzij-en-meld-uw-hartklachten.html

Monique
1 jaar geleden

Weet je wat ik nou zo mooi vind? Ze schreeuwen het van de daken op alle mediasites. BLIJF BINNEN!!! Inderdaad. Keer naar binnen en vind al je antwoorden daar!!! ❤️

Dennis
1 jaar geleden
Reply to  Monique

‘Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves.’, and ‘Your visions will become clear only when you can look into your own heart. Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.’ C.G. Jung

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Dennis

Oh die laatste is ook een mooie.. 🙂

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Dennis

Prachtig! Dank Dennis. Dat is wijsheid!

Rob
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Die mindcontrol op tv wordt je niet goed van, overal, tijdens een film de tekst blijf binnen, reclame :blijf binnen. En allemaal die bekende Nederlanders, ik wordt er kotsmisselijk van. Dan toch maar cijfertjes kijken, hier leuk gesproken lezing om cijfers wereldwijd te bekijken ( weinig aan de hand dus), en een aantal geleerde virologen die het hoofd koel houden en met feiten komen . Ik snap niet dat veel collega’s van mij niet meer normaal kunnen nadenken, zoals we op universiteit hebben geleerd. Het is gewoon amateuristisch. Ik schaam me met mijn 2 bignummers. https://youtu.be/Ed-VbrqHRVw, the agenda behind the… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden

We moeten apps gaan gebruiken hahahaha oh erg!!! Ik weet niet of ik moet gaan janken of lachen.. Ik kan die 2 plastic koppen ook echt niet meer zien van die persconferentie.. Wat een theater dit!

Emrah
1 jaar geleden
Reply to  Monique

De apps worden de moderne ratel van de zwarte builen pest ?

Monique
1 jaar geleden

Yep mijn husband heeft al 2 foons besteld zonder gps en bluetooth. Kunnen we weer lekker ouderwets smsen..

Dennis
1 jaar geleden
Reply to  Emrah

Hahahahaha 🙂 die zag ik niet aankomen. Krantenkoppen “Nieuwe gemuteerde vorm van Aids als gevolg van overmatig gebruik van je smartphone” DE ZWARTE BUILENPEST” Hahahaha
Ooit zei ik tegen mijn collega’s als ik het over vroeger had. “Toen aids nog een gewoon griepje was…..”

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Update✅ RIVM

Vanavond tussen 18:00 en 23:00 uur meet een satelliet met Ultra-Lasers de lichaamstemperatuur van de ?? bevolking om de huidige besmettingsgraad met Covid-19 in kaart te brengen.
Het is heel belangrijk dat u naakt op het balkon, in de tuin of voor de voordeur buiten gaat staan en uw identiteitskaart of paspoort in uw rechterhand omhoog houdt.

Namens het RIVM alvast bedankt!

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Elles

?

Djirk
1 jaar geleden

Het is zo jammerlijk dat half nederland rutte nu ineens waardeert, ja hij doet het toch maar allemaal. Hij praat alle kanten op en alle richtingen mee. Blijft een vvd’er. Ben stiekem wel erg benieuwd naar het hele q gedoe de laatste tijd. Het komt vaak voorbij, er worden er allerlei theorieen op los gegooid en het is mijn zwakke punt; dat ik onwijs benieuwd ben naar hoe het nou eigenlijk zit, wat er zich allemaal afspeelt in de schaderegering(en) en gaande is. Ik laat het gaan, het is een kwestie van balans. Ik bedoel, je gaat er toch nooit… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Djirk

Ben je klaar als je alle slechte mensen uit de weg ruimt ?
Ben je dan zelf ook niet ‘slecht’ ?

Ja, hoe filter je slecht van goed? Het is toch kwestie van werken aan je zelf, dat wat je voedt, groeit. Als je nooit over je eigen gedachten en daden nadenkt en daar aan werkt kun je m.i. ook niet oordelen over een ander.

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Djirk

Ik waardeer Rutte echt helemaal niet. Ik vind het een onderkruipsel van de bovenste plank. Maar aan de andere kant besef ik me ook heel goed dat hij geen kant op kan. Hij is een marionet. En ook dat irriteert me mateloos aan hem. Ik vind de hele kerel vlees noch vis en al was het de laatste kerel op aard..oh christ, ik moet er niet aan denken! Verder nee als je alle slechte mensen uit de weg ruimt ben je niet klaar. Dat is juist het punt. Het gaat niet om goed of slecht. Dat zijn keerzijdes van dezelfde… Lees verder »

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Djirk

Als deze ‘ slechte mensen’ uit de weg zijn geholpen (laag 1), dan hebben we laag 2 en 3 nog te gaan. Waar we nu al inzitten overigens. Dit is een gevecht tussen laag1 en laag 2/3 wat we nu meemaken.

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Djirk

Het is beter om niet alleen van de poppetjes uit te gaan die het “kwaad” vertegenwoordigen, maar van de energie die daar achter zit. Soms vormt het “goede” je ook niet, denk maar aan het verwende in overvloed levende kind, dat uitgroeit tot een egoïstische draak. Balans is zoals je al zegt het toverwoord, balans tussen beiden. Als de cabal is uitgeschakeld is dan ook alle kwaad deze wereld uit? Hoeveel mensen zouden er niet gaan voor roem, eer, het grote geld als zij de kans kregen? Iedereen moet naar binnenkeren en daar het “vuile” werk opknappen. Zoals Micky stelt:… Lees verder »

Rob
1 jaar geleden

Moeten we nu al niet in 3 dagen duisternis zitten?Ik heb nog steeds internet.

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Rob

oh, maar ze zijn een kei in het verplaatsen van de Event. Iedere keer worden complotters blij gemaakt met een dode mus en iedere keer trapt men er weer in