De ComplotConcurrent – Uitzending 85 “Vergeet George Orwell’s 1984, dit is 2020!” (8-4-2020)

Abonneer
Abonneren op
29 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
guuz
1 jaar geleden

Virtueel w.c. tegeltje weer, vrij naar Bill Gates…

Natuur is
Per definitie
Bioterreur

…,

Elles
1 jaar geleden

Hoi Micky, Grootste gedeelte van je uitzending gezien. Weer een topprestatie neergezet, vraag me af of het mogelijk is om De Complot concurrent in blokken, naar onderwerp, in te delen of achter de inhoudsopgave de tijd er bij te vermelden.
Bezoekers van IR zijn bereid om er een paar uur voor uit te trekken, maar de gemiddelde You Tube kijker niet langer dan 20 minuten, ben ik bang, maar misschien is dat gezien je visuele handicap niet mogelijk.

paulien
1 jaar geleden

Nee niet in tijdsblokken, alle spontaniteit is dan weg . Jensen .nl mag ook wel in deze onzekere tijden wat meer pluimen krijgen vind ik ( zet mensen toch wat meer in de goede richting,) alle kleine beetjes helpen !!!!! verder heb ik van je genoten ,en maak zo snel mogelijk weer wat over . veel liefde van mij ,in deze zwarte tijden .Oja nog een kleine tip ,maak een groot karton en hang hem op> vertel je boodschap verder mensen doe ik ook !

Elles
1 jaar geleden
Reply to  paulien

Heb je misschien wel een punt, spontaniteit gaat weg dan. Zelf vind ik het prima zo. Ik onthou of schrijf op waar ik gebleven ben en kijk later weer verder.

Elles
1 jaar geleden

Daar heb je ook weer een punt, beter mensen die bereid zijn te investeren dan virtuele snackers.

Elles
1 jaar geleden

Daarbij: mensen die niet meer dan 20 minuten van hun tijd willen

Zo zie je maar dat een niet goed doordacht idee, toch kan leiden tot wijsheid die op een virtueel tegeltje geplaatst kan worden

Dirk
1 jaar geleden

3 uur zonder 1 seconde verveling uitgekeken. Mick, het druipt van het scherm dat je volledig in je element bent en dat doet plezier. Virtueel toetertje voor jou!

Erin
1 jaar geleden

Yes! Gouwe tijden Micky! Wat een werk weer, respect. Ik wacht op de eerste mogelijkheid iemand te vragen of die er ooit bij stil heeft gestaan dat bruin hem / haar beter zou staan dan blau. Of een kaalgeschoren hoofd, bij vrouwen. Het komt het komt (melodie ‘hij komt, hij komt, de goede goede Sint’)! Je ziet mensen er toch weer op uittrekken en er lijkt een lichte weerstand op te komen. Ik voel het gewoon gelijk met de zonnenuren opkomen. En direct wordt de programmering erop aangepast. Het is het gevang voor gevorderden. Zowel voor hen als voor ons… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden

Hier in Winterswijk is het toch een stuk relaxter, dan in de grote stad Wageningen. We praten gewoon nog met elkaar. Als we de honden uitlaten in het buitengebied en je komt een bekende tegen maak je een praatje. Wel houden sommigen afstand. Het aantal Corona patiënten is wel verdubbeld: van 1 naar 2. Trouwens in de hele Achterhoek valt het erg mee.

Bas
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Ik woon ook in dat mooie stukje NL, in eerste instantie rook je de angst, vooral in de super. Nu is het vooral onbeholpenheid hoe je iemand ontwijkt met een kar (geen kar???).

ientje
1 jaar geleden

8 uur geleden, nu verkast van You Tube naar hier, ik hoor net dat je dat liever hebt… Hoera, Mickey, en dank je wel; ik voelde me de afgelopen weken/ dagen een eenzame roepende in de woestijn. Gelukkig stond gisteravond jouw show voor mn neus op You Tube voor ik aan mn slaapmuziekje begon; waardoor het wel laat werd weer. Of Icke onbewust zijn onzin verspreidt en het coronavirus ontkent? ik weet het niet, plots is hij reuzepopulair, weer, en “zijn video is van You Tube gehaald, dus MOET het waar zijn wat hij zegt, en dat mogen wij niet… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden

De geschiedenis herhaalt zich. De Franse Revolutie bracht geen Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap. De Russische Revolutie was nou ook niet bepaald een feestje voor de arbeiders. Zolang een kleine groep regeert over de rest, blijft het bij, oude wijn in nieuwe zakken.

ientje
1 jaar geleden
Reply to  Elles

dit is vervolg op wat ‘ze’al heel lang doen en willen, we gaan nu de finale in. De geschiedenis is trouwens door de ‘overwinnaars ‘ geschreven en is totaal anders dan ons is geleerd

Andy
1 jaar geleden

Chapeautje af voor deze marathon-uitzending Micky, Wat een tomeloze energie en dat tot het einde. Eerlijk gezegd had ik soms het idee dat een item nét iets te lang duurde, dat had ik al bij de engnek van Nu.nl; maar da’s muggenzifterij en mijn perceptie, ben al lang blij dat je doet wat je doet, en niet in de laatste plaats ook hóé je het doet 🙂 En beter te lang dan te kort, zo is het maar net… Tja, ontzettend moeilijk in te schatten, dat Covid. Toen je me laatst schreef dat het hoogstwaarschijnlijk geen bio-wapen kon zijn ging… Lees verder »

paulien
1 jaar geleden
Reply to  Andy

met zijn website heeft Micky ons al geprobeerd te leren . Kijk op zijn sites, heel rustig beginnen ,want het is zware kost .rustig aan ! klik aan wat je het meest kan opnemen, zou ik zeggen, Het heeft mijn denkwijze en vele poorten geopend >Effe weer wat anders als een Madonna en Michael Jackson in concert …. . mijn goeroe Micky heeft alles tot op de draad uitgezocht ,hoe al die artiesten ineens weggevaagd worden, of juist nog meer hun ziel VERKOPEN aan het volk ,voor geld en macht !!! daar in tegen was onze Michael jackson niet blij,… Lees verder »

Andy
1 jaar geleden

Hoi, dat was in een persoonlijke mail van 19-02 fyi, waarin je een alinea hierover afsloot met “Zeer slecht biowapen als het een biowapen zou zijn :)”
Wat imo ook wel klopt; als je een biowapen maakt, verwacht je meer effectiviteit / dodelijkheid dan met dit Covid…
Wie weet zit er met dit Covid nog wel een addertje onder het gras dat we nog niet gezien hebben?

rob
1 jaar geleden

M.b.t het biowapen zou je wel eens gelijk kunnen hebben Micky. Karel van Wolferen, een Nederland journalist, hoogleraar en correspondent NRC handelsblad Oost-Azie, geeft op 7.13 de mogelijkheid aan dat het Coronavirus een biowapen zou kunnen zijn. Op 11.17 zegt hij dat hij er nog binnenkort op terugkomt. Wordt vervolgd dus. https://youtu.be/NkaVypHJX_Y. In een eerder gesprek met Kees van der pijl heeft hij het over een Bulgaarse onderzoeksjournaliste, Dilyana Gaytandzhieva, die ontdekte dat de VS biowapens maakt, waarbij bv bijtende insekten zoals vliegen en muggen dodelijke ziekten verspreiden. Moedige persoon, uiteraard raakte ze haar baan kwijt na diverse onthullingen.

Andy
1 jaar geleden

Ja, ik zie wat je bedoelt, sorry dat je nu dat hele verhaal moet schrijven vanwege de status quo van de publieke opinie.
PS je ziet de doelgroep van Covid als een kostenpost van de elite? Terwijl de elite toch haar best doet deze doelgroep zo te maken als zij is, dus overgewichtig met onderliggende ziektes, zodat ze tenminste interessant blijven voor Big Pharma. Maar waarschijnlijk wegen de kosten in dezen niet af tegen de baten…
Een fijne Paasmaandag gewenst

Frans
1 jaar geleden

Ik denk dat de T.I. entiteit nu volledig door heeft wat liefde en empathie zijn en dat nu tegen ons inzet.
Door onze liefde graven we ons economische graf en komen er barre tijden.
De mensen zullen smeken om redding door laag drie.
Zo knap hoe ze ons er steeds om laten vragen,het is waarlijk briljant.

ikke
1 jaar geleden

Je had over openingetjes dat had ik op mijn werk, een aantal collega’s hadden t over jawel het virus. Ik hoorde de dames van afstand aan en ze geloven er geen ene donder van zoals het verteld wordt in de msm. En ik hoefde niet echt te vertellen hoe de vork ‘enigzins’ aan de steel zou kunnen zitten maar ze beaamde mijn verhaal men gaan dingen doorzien en dat is een mooi iets. Bij mijn schoonzoon op t werk precies hetzelfde men is aan t ontwaken her en der. Gatver wat een vies mannetje is dat die neuro brainwasher alleen… Lees verder »

paulien
1 jaar geleden
Reply to  ikke

Nah dan ben je de enige in dit verhaal allemaal gelijk gestemd een mirakel wonderbaar

Bas
1 jaar geleden

David Icke is zeg maar de Ewald Engelen van de UK. Oud BBC presentator die opstapte. In de jaren 90 en 00s had hij een hele mooie aniimatie op zijn website waarin de Queen veranderde in een Lizard. Je mag immers de troon niet beledigen, en dat ze een Lizard zou zijn is natuurlijk vergezocht. Daarna is hij veel te veel drugs gaan gebruiken. Over 5G en mind controll; voor 5G staan ook frequenties als 86 GHz in de planning. Als je ooit van het ‘ RF Hearing Effect’ hebt gehoord: dat zijn zo ongeveer die frequenties, eerder gebruikt voor… Lees verder »

Bas
1 jaar geleden

Even afgezien van het imploderen van kapitalisme; er is een ‘Borg Agenda’ bezig. Het collectief is heel eventjes belangrijker dan het individu, maar ook weer niet. Rutte wil het hele collectief ‘redden’. Neem geen aanstoot, ik heb het over de Borg agenda zoals je in de Star Trek franchise kan vinden. STVOY (Voyager) met name, maar ook de andere series. Er is een documentairereeks hoe de ‘Borg Agenda’ werkt (zie je search engine). Die reeks gaat over de principes die in de Star Trek franchise worden getoond. Werken bv is geen recht, maar een privilege, die je ontnomen kan worden… Lees verder »