De ComplotConcurrent – Uitzending 88 “Een stelletje duistere schavuiten” (30-4-2020)

Abonneer
Abonneren op
26 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Hylke
1 jaar geleden

Zoals altijd heb ik weer heerlijk van je uitzending genoten. Bedankt voor het plaatsen.

Emal
1 jaar geleden

Ik volg je sinds kort de show van vandaag was heerlijk lange tijd geleden dat ik zo hard moest lachen top gedaan

Marie
1 jaar geleden
Monique
1 jaar geleden

Moest erg lachen om dit filmpje. Na aanleiding van je stukje over jankende celebrities in Coronatijd. https://www.youtube.com/watch?v=ih2fsHE1Vf8

paulien
1 jaar geleden

`Ja Micky .het zijn endgame tijden erop of eronder .Winkeliers krijgen een boete van 3000euro, als ze zich niet aan de 1.5 houden, of als mensen geen mand of kar nemen . hopen dat het volk in gaat zien ,dat er een hele andere agenda achter de z.g dodelijke plandemie zit . namelijk alles moet kapot .niemand mag elkaar nog vertrouwen , iedereen is een virisleier> pure nsb praktijken .Mensen gooi je spelcomputer uit ,en doe mee met de echte game die zich nu afspeelt , pal voor je neus! . Heb weer heerlijk van je gesmuld, en kostelijk om… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden

Inderdaad men heeft nooit goed uit kunnen leggen waarom je binnen moet blijven en waarom je buiten besmet kan raken als je elkaar gewoon passeert op minder dan 1,5 m. Ik kreeg altijd griep als ik: gestresst/moe was, openbaar vervoer nam ipv fietsen naar het werk, (als ik liep of fietste naar mijn werk kreeg ik het niet) in het ziekenhuis lag of stage liep op een school. Frisse lucht, gezond eten en goede nachtrust doet wonderen voor je gezondheid, maar het verkoopt niet, men luistert liever naar “deskundigen”.

freeflip
1 jaar geleden

Hai Micky, erg gelachen om de show. Had ook nog niks gezien van koning woning, met z’n voorleesbriefje. Update Frankrijk. Vrijwel alles is hier nog gesloten maar vorige week mochten de stofjeswinkels open om ….. zelf mondkapjes te kunnen maken. Denk dat er binnenkort een wedstrijd komt’wie heeft het mooist, origineelste mondkapje. De unisex mondkapjes van oude spijkerbroeken (die ik laatst zag lopen in de supermarkt) maken wel kans vermoed ik. Na de lockdown moet bij het voetbal en wielrennen minimaal 10 meter tussen de sporters zitten. Balletjes van doel naar doel wordt dat dan waarschijnlijk. En bij het wielrennen… Lees verder »

paulien
1 jaar geleden
Reply to  freeflip

TJA ik wilde eigenlijk mijn mooie leren koker rok, wel graag doneren voor mondkapjes ps heb ik geen reet meer aan want ik kan niet meer flaneren , aan de boulevard

Monique
1 jaar geleden

Ja die strijd. Ik zit er middenin. Enerzijds roept mijn rebelse kant dat we het verdomme niet meer moeten pikken en ben ik op dit moment op FB met allerlei artikelen e.d bezig een poging te doen om mensen de poep uit hun ogen te wrijven. Anderzijds weet ik dat iedereen in zijn eigen tempo zal ontwaken. Ik manoeuvreer mijzelf constant tussen deze 2 uitersten en probeer datgene te doen wat ik op dat moment voel, vanuit mijn hart. Soms ook vanuit mijn verstand en boosheid en vaak genoeg heb ik spijt dat ik bepaalde dingen heb geplaatst omdat ik… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Inderdaad Monique, je frustreert jezelf dan te veel en dan komt de boodschap niet over. Ik zit niet op FB, lekker rustig. Ik probeer op dit moment te doen wat ik leuk vind, favoriete boeken nog eens herlezen. Onlangs pakte ik het boek± “In de stilte hoor je alles”, geschreven door Piek Stor, dierentolk. Zij krijgt beelden, gevoelens en gedachten door die ze vertaalt in woorden/zinnen. Het boek verraste mij weer door de enorme verscheidenheid aan zienswijze, karakters, gevoelens, het verhaalt wijsheden die je niet van dieren verwacht Ze accepteren tegenslag, de dood als een gegeven en weten dat het… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Er bestaat niet zoiets als 1 manier. We dragen allemaal ons steentje bij als het gaat om een zinniger of zuivere manier van leven. Klinkt heel mooi wat je zegt.

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Bedankt

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Hoi Monique, Jouw gevoel doet mij heel sterk denken aan het gesprek dat Piek Stor met een gorilla voerde in haar boek “In de stilte hoor je alles” citaat: Ik krijg een foto van eenoerang oetan toegestuurd, maar weet niet wat ik er mee moet. Is dit een vrij of gevangen dier. Ze laat me geen keus.Zonder foto bij de hand kom ik in verbinding met haar. Ze laat wantrouwen en agressie zien. Het voelt puntig, boos geagiteerd. Ik spreek uit dat ik haar woede opmerk, waarop het nog erger wordt. Ze slaat hard met haar handen op de grond.… Lees verder »

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Mooi stukje Elles. Alhoewel ik geloof dat we nu hier precies de mens zijn die we nu moeten zijn. We hebben dit wat we nu meemaken, met elkaar geco-creëerd omdat onze ziel vindt dat we dit mee moeten maken om ervan te leren en te groeien. Om uiteindelijk zoals Micky dat noemt ‘masters of the universe’ te worden. We zijn dus geen slachtoffers. Dat laatste is bij mij iets wat ik al wist maar het is de laatste tijd beter tot mij doorgedrongen op de een of andere manier. Het is een proces en hard werken vaak. ? Ik herken… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Heleen

Inderdaad Heleen, mee eens. Alleen heb ik het gevoel dat mensen van bovenaf, maar ook onderling door de eeuwen heen beperkingen zijn opgelegd, die kennelijk niet alleen onszelf raken, maar ook gevoeld worden door sommige dieren, zoals de oerang octaan. Veel dieren zijn zich bewust van een leven na dit leven, maar deze soort pikt het kennelijk niet als ze in haar fysieke bestaan zo beperkt wordt. Iets oers in ons komt in opstand, ons diepere zelf weet.

Nancy
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Monique,

Het is alsof ik het zelf geschreven heb.

Courage

ikke
1 jaar geleden

Gatver wat een koekwous is die neuro de heikneuter want wat hij niet verteld ‘wat niet in de agenda past’ is dat wij mensen een belangrijk hormoon bezitten oxytocine genaamd. Dat hormoon geeft ons zelfvertrouwen haalt onze angsten weg en geeft ons verbondenheid elkaar aanraken is ons sociaal en menselijk cement.
Ja ik had mijn kostbakkie naast me staan toen ik die gast hoorde wauwelen over zijn 1.5 mtr en t nieuwe (ab)normaal…bah

nicole
1 jaar geleden

https://nos.nl/artikel/2332997-tom-cruise-naar-het-iss-zou-leuk-zijn-vindt-spacex-topman-elon-musk.html
Weet zo gauw hem niet te plaatsen waar dus maar even hier. Opdat jij in een filmpje zei dat we mondjesmaat meer gaan horen, om ons alvast te laten wennen. Bedoel je dit soort berichten?

Siska
1 jaar geleden

Niet meer te zien… Jammer. Ik kijk vooral ook uit naar wat je te zeggen hebt over het multidimensionale aspect

Nicole
1 jaar geleden

Over Venezuela las ik veel bij John Baselmans maar Baselmans plaatst zoveel dingen, ook over Corona en 5G. En soms vond ik het ver gezocht. Totdat ik jou over die coup hoorde. Stuur ik je toch even een link van Baselmans: niet Trump maar Nederland?
https://openbaararchief.nl/caribic/2020/04/18/nederlandse-betrokkenheid-bij-de-oorlog-tegen-venezuela/?fbclid=IwAR3CrxH1B2r5-0aGctjDZWWHn6G3LX4FBCUBNCSagQZ2E6mcbZML8do65tc

Mimi
1 jaar geleden

Toen ik dat plaatje zag met het hartje ” Je mag hier staan”. Dacht ik dat er een onderwerp kwam over in je eigen multidimensionale zelf staan kwam.? Maar helaas ging dat plaatje daar niet over.

Edwin Vissers
1 jaar geleden

Genetici helpen bij ‘dna-muur’ koning, gevoelige informatie weggelaten ,genocide