Occulte ‘gekkigheid’, zwarte magie & het coronavirus – Freeman Fly en Thomas Sheridan

5
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ank

Dankjewel voor het plaatsen Micky.

rob

Jeetje, als je de officiële olympische opening 2012 googled, zie je gigantisch veel recente reacties van nog geen 1 week oud, mensen die dit soort openingen ook in verband brengen met satanische occulte rituelen. Zijn mensen nu toch wakker aan het worden? Wat is er aan de hand?

paulien

hoop het zo Rob , eerlijk waar mijn enige ding is kan mijn boodschap slecht overbrengen daarom heb ik borden neergezet .

Monique

Er is absoluut een verschuiving aan het plaatsvinden, Rob. Dat voel en zie ik aan alles..

paulien

Lieve Micky. Kan je nagaan, deze video heb ik 2 keren bekeken . op slow met ondertiteling bijna begrijp ik het. ,puzzel stukjes zie ik ga hem morgen weer bekijken ,THIS IT dus . ! in het kort vertelt.,Maar kan nog niet de punt op de i zetten , het rijkt er wel naar uit . Waar ik al een poosje mee bezig ben ,om zaden in te vriezen ,en veel aarde op te slaan, ook, kan ik drinken uit de sloot , vuur met een vuursteen, brandstof word onder onze neus weggekaapt. kopen is nooit een optie geweest alles… Lees verder »