Occulte ‘gekkigheid’, zwarte magie & het coronavirus – Freeman Fly en Thomas Sheridan

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
1 jaar geleden

Dankjewel voor het plaatsen Micky.

rob
1 jaar geleden

Jeetje, als je de officiële olympische opening 2012 googled, zie je gigantisch veel recente reacties van nog geen 1 week oud, mensen die dit soort openingen ook in verband brengen met satanische occulte rituelen. Zijn mensen nu toch wakker aan het worden? Wat is er aan de hand?

paulien
1 jaar geleden
Reply to  rob

hoop het zo Rob , eerlijk waar mijn enige ding is kan mijn boodschap slecht overbrengen daarom heb ik borden neergezet .

Monique
1 jaar geleden
Reply to  rob

Er is absoluut een verschuiving aan het plaatsvinden, Rob. Dat voel en zie ik aan alles..

paulien
1 jaar geleden

Lieve Micky. Kan je nagaan, deze video heb ik 2 keren bekeken . op slow met ondertiteling bijna begrijp ik het. ,puzzel stukjes zie ik ga hem morgen weer bekijken ,THIS IT dus . ! in het kort vertelt.,Maar kan nog niet de punt op de i zetten , het rijkt er wel naar uit . Waar ik al een poosje mee bezig ben ,om zaden in te vriezen ,en veel aarde op te slaan, ook, kan ik drinken uit de sloot , vuur met een vuursteen, brandstof word onder onze neus weggekaapt. kopen is nooit een optie geweest alles… Lees verder »