Occulte ‘gekkigheid’, zwarte magie & het coronavirus – Freeman Fly en Thomas Sheridan

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
11 maanden geleden

Dankjewel voor het plaatsen Micky.

rob
11 maanden geleden

Jeetje, als je de officiële olympische opening 2012 googled, zie je gigantisch veel recente reacties van nog geen 1 week oud, mensen die dit soort openingen ook in verband brengen met satanische occulte rituelen. Zijn mensen nu toch wakker aan het worden? Wat is er aan de hand?

paulien
11 maanden geleden
Reply to  rob

hoop het zo Rob , eerlijk waar mijn enige ding is kan mijn boodschap slecht overbrengen daarom heb ik borden neergezet .

Monique
11 maanden geleden
Reply to  rob

Er is absoluut een verschuiving aan het plaatsvinden, Rob. Dat voel en zie ik aan alles..

paulien
11 maanden geleden

Lieve Micky. Kan je nagaan, deze video heb ik 2 keren bekeken . op slow met ondertiteling bijna begrijp ik het. ,puzzel stukjes zie ik ga hem morgen weer bekijken ,THIS IT dus . ! in het kort vertelt.,Maar kan nog niet de punt op de i zetten , het rijkt er wel naar uit . Waar ik al een poosje mee bezig ben ,om zaden in te vriezen ,en veel aarde op te slaan, ook, kan ik drinken uit de sloot , vuur met een vuursteen, brandstof word onder onze neus weggekaapt. kopen is nooit een optie geweest alles… Lees verder »