De ComplotConcurrent – Uitzending 87 “Geplandemie” (23-4-2020)

Abonneer
Abonneren op
31 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
1 jaar geleden

Leuk, ik had de opening van de Olympische Spelen niet gezien. Boris herken ik niet echt, maar wel Greta Thunberg die sprookjes (voor) leest en besmet wordt. Niet verwonderlijk dus dat ze 2 weken zelfopsluiting heeft toegepast en nu alleen nog maar digitaal protesteert (terwijl ze dat in Zweden gewoon buiten kan doen).

Pierre
1 jaar geleden

Bill de Blasio echte naam is Warren Wilhelm jr., dus in de video zit veel waarheid.

Link: https://en.wikipedia.org/wiki/Bill_de_Blasio

Ank
1 jaar geleden

Op zich een zeer gedegen documentaire van Epoch Times waar veel tijd in gestoken is. De belangrijkste informatie was volgens mij dat het de mevrouw van dit P4 Lab in Wuhan gelukt is om een SYNTHETISCHE versie van dit S protein ( daar ging het over als ik me het goed herinner) heeft weten te maken, die zich daarom heel anders gedraagt qua overbrenging dan een natuurlijk virus, als zoiets al bestaat. En als je aanneemt dat een virus, in de vorm zoals ze ons willen laten geloven dat het bestaat, níet bestaat, dan kun je dus ook geen vaccin… Lees verder »

guuz
1 jaar geleden

Hahahaha…er kwam een.spontane lijfwacht….ik heb me oortje nog haha

paulien
1 jaar geleden

Leuke en mooie uitzending weer . Corona is nu in de aanbieding. Niemand durft dit satanen drankje te drinken . Je weet niet wat ze erin doen he? vond altijd al als mensen dit dronken ,dat ze raar gingen doen haha. Betreft die Spelen uit 2012 wauw, helemaal eens met je analise, . Van mij mag je in deze tijd heus wel meer uitzendingen maken hoor? Prachtig Op het malie veld protesteren werkt niet ,als het niet groots is aangekondigd volgens mij .Wel spanborden ,en doeken uit het raam hangen

paulien
1 jaar geleden

tja en onze bnsber gerard jolling gild het dan uit! vanuit zijn zielige lockdown in een jacuzzi haha

Monique
1 jaar geleden

Oh dat fimpje van die amerikaanse prakker met hitler erachter gemonteerd is echt briljant. Die zou ik zo dolgraag op mijn tijdlijn willen zetten. Ik had 2 dagen terug nog een flinke discussie omdat ik een foto van een jodentrein met de tekst “komop jongens, niet zo zeuren, het is voor je eigen bestwil” op mijn tijdlijn had gezet. Ik werd nog net niet gekielhaald. Op één of andere manier mag je die vergelijking echt niet maken. Mensen trekken dat blijkbaar voor geen meter. Maar waarom trekken ze dit wel? Wat is het verschil tussen een app en een jodenster?… Lees verder »

Gino
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Hahaha en een facebook ban in 3…2…1… haha ik was laatst op non actief gezet op facebook omdat ik de vergelijking maakte tussen Greta Donderberg en de Hitlerjugend propaganda… heeft die opperjood niks mee…

Monique
1 jaar geleden

Top Micky. Hij staat er op! Nu maar hopen dat ze me niet uit mijn huis komen slepen. Als ik het goed begrijp mag dat binnenkort. Aangezien ze de grondwet willen wijzigen..

Monique
1 jaar geleden

Ik had begrepen dat Rutte hier iets over had ingediend vorige week. Ik heb ff gezocht maar dit heeft te maken met een noodverordering ofzo in geval van een crisis zodat ze sneller kunnen handelen mocht er stront aan de knikker zijn. Sorry, dit was een typisch geval van “de klok horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt”. Al denk ik inderdaad wel dat ze de grondwet dolgraag zouden willen veranderen..

Sjoerd Bakker
1 jaar geleden

Ik heb geen geluid als ik deze af wil spelen op mijn iPhone

Heleen
1 jaar geleden

Goeie show weer Micky, waarvoor dank! Iets is mij niet duidelijk. Laag 2 staat voor ‘human severence’ (wat neer komt op social distancing) zoals George Kavassilas het aangeeft in zijn overzicht en dat voel ik ook zo. Trump is niet van de social distancing zo blijkt. Trump bevecht samen met de alliance laag 1. Het lijkt nu net alsof laag 1 een voorstander van social distancing is, terwijl dit iets van laag 2 is. Dat past ook in het plaatje van de TI/AI god.

Heleen
1 jaar geleden

Hij heeft het gezet bij laag twee in zijn overzicht ‘three levels of human imposition’. Hij noemt het daar ‘human severence’.

Mind control is het zeker!

Heleen
1 jaar geleden

Thanks! Ja, is duidelijker nu.
Dat scalperen… dat lukt inderdaad nu heel goed.

Bas
1 jaar geleden

Er zijn zoveel voordelen aan de corona, maar veel mensen zien het nog niet. Een heel recent voorbeeld: 4 miljard voor KLM maar nu gaan we bitchen over een karige bonus voor de CEO. Nou ja, niet we maar het is het fascisme dingetje. Een heel andere factor, hygiene. Eigenlijk alles is vies. Goh, je meent het. Mick zou het bewustwording noemen denk ik. De voordelen zijn talrijk dus ik zal een aantal inconclusieve voorbeelden geven: Eindelijk een protocol voor het oppakken op het bandje. Afstand bewaren. De overheid zal niet snel regelen dat een doorgedraaide buuv een contactverbod krijgt,… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden

Nou op FB kom je soms toch weer leuke weetjes tegen. Wist iemand hier dat meneer van Dissel op de zwarte lijst van artsen staat?

https://www.zwartelijstartsen.com/?s=dissel

Erin
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Hoi Monique, hij staat inderdaad op de pagina van zwartelijstartsen. Maar volgens de BIG heeft hij geen registratie en dus ook geen aantekening. Kleine nuancering, maar gedetailleerder info is wel op zijn plaats vind ik. Juist in de kringen der complotten. Maar wellicht heb ik het verkeerd gezien.
Het rapport van zwartelijstartsen heb ik gelezen, zijn gedrag klopt van geen kant maar strookt wel met zijn houding nu. Dat viel dan weer mee, weet je in elk geval waar je aan toe bent!

Erin
1 jaar geleden

Hoi Micky, dank je weer voor de informatie en het heldere formuleren!

ikke
1 jaar geleden

Robbert van den Broeke heeft het mark van de beast op zijn voorhoofd…wha
https://www.youtube.com/watch?v=7TfjJ1cB6Lo&t=86s

Jan Versteeg
10 maanden geleden

Top show Micky