Dutch Matrix Podcast: Binnen de Matrix met Micky van Leeuwen

7
Reageer op dit artikel

5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Elles

Las ooit: Haat niet de spelers, maar het spel. Misschien, begrijp ik uit jullie woorden dat je ook het spel niet moet haten .

Enki

De wereld is jou toneel

Miranda

Ja net als je moet niet boos worden op de kinderen als je boos op mij bent zei mijn vriend. Hij is hier boven iets hoogs en trekt of doet iets aan bepaalde touwtjes. Wij mensen weten heel veel niet wat. Pake bennie zingt het al leugens allemaal. amen Welkom in de matrix van je lesjes leren op aarde.

Erin

Wat een heerlijke show! Drie gezonde mannen bij elkaar, super. Die Dino komt me voor als super tactisch en toch met het hart op de tong. Dat staat op mijn ‘to do’ lijstje om te leren. Zoiets is goud waard. Ik zal me op zijn youtube kanaal abonneren en eens kijken wat hij nog meer te vertellen heeft.

Moving Shadow

Ik ben benieuwd naar de volgende delen, kan alleen maar interessanter worden

Jeffrey

Goeie podcast moet je meer doen met die gozers. Hopelijk volgen nog meer delen.

New World Disorder

Na een paar Baco’tjes wordt er al puur goud geproduceerd. Ik ben benieuwd wat de volgende gaat brengen 🙂

Goeie gast die Dino, al dan niet helemaal mijn stijl, maar een leuke show!