Dutch Matrix Podcast: Binnen de Matrix met Micky van Leeuwen

Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Elles
1 jaar geleden

Las ooit: Haat niet de spelers, maar het spel. Misschien, begrijp ik uit jullie woorden dat je ook het spel niet moet haten .

Enki
1 jaar geleden
Reply to  Elles

De wereld is jou toneel

Miranda
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Ja net als je moet niet boos worden op de kinderen als je boos op mij bent zei mijn vriend. Hij is hier boven iets hoogs en trekt of doet iets aan bepaalde touwtjes. Wij mensen weten heel veel niet wat. Pake bennie zingt het al leugens allemaal. amen Welkom in de matrix van je lesjes leren op aarde.

Erin
1 jaar geleden

Wat een heerlijke show! Drie gezonde mannen bij elkaar, super. Die Dino komt me voor als super tactisch en toch met het hart op de tong. Dat staat op mijn ‘to do’ lijstje om te leren. Zoiets is goud waard. Ik zal me op zijn youtube kanaal abonneren en eens kijken wat hij nog meer te vertellen heeft.

Moving Shadow
1 jaar geleden

Ik ben benieuwd naar de volgende delen, kan alleen maar interessanter worden

Jeffrey
1 jaar geleden

Goeie podcast moet je meer doen met die gozers. Hopelijk volgen nog meer delen.

New World Disorder
1 jaar geleden

Na een paar Baco’tjes wordt er al puur goud geproduceerd. Ik ben benieuwd wat de volgende gaat brengen 🙂

Goeie gast die Dino, al dan niet helemaal mijn stijl, maar een leuke show!

Danny
10 maanden geleden

Ik ben het hier zo eens met Micky die iets zegt (als voorbeeld) over ‘voor’ of ‘tegen’ het globalisme in de zin van: zoals de democratische elite het willen uitvoeren (waar ik ook tegen ben) en tegelijkertijd wetende dat globalisme in essentie gewoon iets heel positiefs en menselijks is omdat de aarde van ‘ons allemaal’ is niemand uitgezonderd! Maar het is gevaarlijk om dan in extremen te vervallen zonder ‘t gezonde verstand te blijven bewaren.Er moet een soort van balans blijven er zijn er onder de wereld bevolking ook zeer velen die hier juist misbruik van zouden kunnen maken als… Lees verder »

Last edited 10 maanden geleden by Danny