Beyond the Veil gaat de multidimensionale diepte in met George Kavassilas aangaande het coronavirus (video)

Abonneer
Abonneren op
22 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Erin
1 jaar geleden

Dank je Micky! Dit is een super gesprek voor weer wat puntjes op de i en het verder opvullen van blinde vlekken. Het was ook weer fijn om van George in zijn glorie te leren.

loes
1 jaar geleden

Top Video!!

Elles
1 jaar geleden

Top video ben over de helft, maar het maakt me ook bedroefd, voel me zwaar.

Elles
1 jaar geleden

Omdat ik aan de ene kant voel dat dit de waarheid is, dat het allemaal zo moet zijn dat ik er ook doorheen moet en kan,
maar aan de ander stuk van mij heeft er moeite mee.

Elles
1 jaar geleden

Ik begrijp dat we er zelf voor gekozen hebben om deze overgang mee te maken, dat de technologie tegen ons gebruikt gaat worden in plaats van voor ons. Als ik het goed begrepen heb, hebben de “elite” een bijzonder intellectueel maar kil insecten- reptielenbrein en gaat onze samenleving ook die kant op technologisch hoogstaand, maar weinig menselijke warmte. Ik ben zelf nog niet zo ver dat ik kan “babbelen” met de innerlijke Elles om het gebeuren op een dieper niveau te kunnen doorgronden.

Monique
1 jaar geleden

Ben benieuwd. Word over het algemeen altijd heel blij van George. En ik mag van mezelf even niet meer op FB dus dan is dit erg welkom. Dank voor het delen Micky.

Ank
1 jaar geleden

Dank voor het delen Micky. En George had blijkbaar ook kennis genomen van het Joe Rogan interview met Elon Musk.
Ik ga zeker nog 10 jaar mee en zal het dus allemaal meemaken. Wat een leven hebben we gekozen.

Esther
1 jaar geleden

Helemaal meeeens top dat je in deze tijd van onderdrukking en cabalgate dit durft te zeggen

ikke
1 jaar geleden

Thanks voor t posten van deze video heb ervan genoten.

Monique
1 jaar geleden

Ik zit nog maar op 59 min maar poeh..fucking mind blowing shit. Geweldig. Ik hou van George ❤ Het enige probleem is dat ik dit nooit maar dan ook nooit uitgelegd krijg aan iemand..

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Hoi Monique, dat hoeft toch ook niet? Dat is voor de meeste mensen ineens veel te veel. Zaadjes zaaien dan maar weer. Als ze al iets in twijfel trekken is dat al heel wat. Misschien komen ze later nog eens terug met vragen bij jou. En er is ook echt wel wat gaande onder de mensen. Ik zag vandaag in mijn buurt in Rotterdam op het trottoir geschreven in stoepkrijt: corona slaaf, sta op!
Werd er blij van.

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Heleen

Dat vind ik een goede tekst voor op een sticker en die dan overal opplakken haha..

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Je brengt mij op een idee. Mijn jongste zoon (13 jaar) maakt stickers…… Hele mooie, van goeie kwaliteit. Ik ga eens kijken of hij iets met die tekst wil doen. ?

Sandra
1 jaar geleden
Reply to  Heleen

Of gewoon een sticker met Indigorevolution.nl? of iets met een wekker? Als je zoon ze maakt beloof ik plechtig een dagje stickers te plakken 🙂

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Sandra

Hoi Sandra, ja dat is ook een super idee! Mijn zoon moet ze nog maken hoor, dus nog even geduld!

Sandra
1 jaar geleden
Reply to  Heleen

Hoi Heleen, ik woon ook in Rotterdam, en daar wordt heel wat afgestoepkrijt, waarschijnlijk overal in Nederland. Maar ik zag dus laatst ook een heel verhaal over Lange Frans met z’n Q-club, toen dacht ik, ik zal er iets bij zetten van ‘Beter kijk je op indigorevolution.nl’ ofzo maar dat doe ik dan weer niet…

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Sandra

Leuk, nog een ‘Rotterdammert’ hier. ?Ik zou het er gerust bijkrijten hoor, dat van indigorevolution.nl Maar misschien makkelijker met de stickers? Moet t er effe over hebben met mijn zoon. Hij vindt het wel leuk want hij is ook IR-fan.

Sandra
1 jaar geleden
Reply to  Heleen

Super!

Emal
1 jaar geleden

Toppertje zeker een goede show

Dennis
5 maanden geleden

“Interviews met George Kavassilas zijn altijd boeiend van begin tot einde en boordevol diepgaande multidimensionale informatie.” (M. van Leeuwen)
Pyramid-Power to Take the Planet back – George Kavassilas in Conversation with The Gnostic Takeover
https://www.youtube.com/watch?v=HeUDCVgUZWc