Beyond the Veil gaat de multidimensionale diepte in met George Kavassilas aangaande het coronavirus (video)

21
Reageer op dit artikel

9 Comment threads
12 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Erin

Dank je Micky! Dit is een super gesprek voor weer wat puntjes op de i en het verder opvullen van blinde vlekken. Het was ook weer fijn om van George in zijn glorie te leren.

loes

Top Video!!

Elles

Top video ben over de helft, maar het maakt me ook bedroefd, voel me zwaar.

Monique

Ben benieuwd. Word over het algemeen altijd heel blij van George. En ik mag van mezelf even niet meer op FB dus dan is dit erg welkom. Dank voor het delen Micky.

Ank

Dank voor het delen Micky. En George had blijkbaar ook kennis genomen van het Joe Rogan interview met Elon Musk.
Ik ga zeker nog 10 jaar mee en zal het dus allemaal meemaken. Wat een leven hebben we gekozen.

Esther

Helemaal meeeens top dat je in deze tijd van onderdrukking en cabalgate dit durft te zeggen

ikke

Thanks voor t posten van deze video heb ervan genoten.

Monique

Ik zit nog maar op 59 min maar poeh..fucking mind blowing shit. Geweldig. Ik hou van George ❤ Het enige probleem is dat ik dit nooit maar dan ook nooit uitgelegd krijg aan iemand..

Heleen

Hoi Monique, dat hoeft toch ook niet? Dat is voor de meeste mensen ineens veel te veel. Zaadjes zaaien dan maar weer. Als ze al iets in twijfel trekken is dat al heel wat. Misschien komen ze later nog eens terug met vragen bij jou. En er is ook echt wel wat gaande onder de mensen. Ik zag vandaag in mijn buurt in Rotterdam op het trottoir geschreven in stoepkrijt: corona slaaf, sta op!
Werd er blij van.

Monique

Dat vind ik een goede tekst voor op een sticker en die dan overal opplakken haha..

Heleen

Je brengt mij op een idee. Mijn jongste zoon (13 jaar) maakt stickers…… Hele mooie, van goeie kwaliteit. Ik ga eens kijken of hij iets met die tekst wil doen. 😉

Sandra

Of gewoon een sticker met Indigorevolution.nl? of iets met een wekker? Als je zoon ze maakt beloof ik plechtig een dagje stickers te plakken 🙂

Heleen

Hoi Sandra, ja dat is ook een super idee! Mijn zoon moet ze nog maken hoor, dus nog even geduld!

Sandra

Hoi Heleen, ik woon ook in Rotterdam, en daar wordt heel wat afgestoepkrijt, waarschijnlijk overal in Nederland. Maar ik zag dus laatst ook een heel verhaal over Lange Frans met z’n Q-club, toen dacht ik, ik zal er iets bij zetten van ‘Beter kijk je op indigorevolution.nl’ ofzo maar dat doe ik dan weer niet…

Heleen

Leuk, nog een ‘Rotterdammert’ hier. 😉Ik zou het er gerust bijkrijten hoor, dat van indigorevolution.nl Maar misschien makkelijker met de stickers? Moet t er effe over hebben met mijn zoon. Hij vindt het wel leuk want hij is ook IR-fan.

Sandra

Super!

Emal

Toppertje zeker een goede show