De ComplotConcurrent – Uitzending 90 “Complotdenken is het echte Nieuwe Normaal” (13-5-2020)

Abonneer
Abonneren op
39 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Miranda
1 jaar geleden

Ja staat der Nederlanden wil de mensen sloom en kapot maken.
Ze manipuleren mij en willen niet dat we zeggen wie we zijn en wat wij eigenlijk kunnen hier op aarde aan het doen zijn …
Mensen willen hun vrijheid terug en de leugens van de regering en koningshuis zijn we wel beu.
Hun met hun vrijmetselaars ideeën en alles geheim houden en ons voor liegen net als vaticaan.
Amen sjalom shalom

ien
1 jaar geleden

Black Mirror 😀 daar zit ik ook al de hele tijd aan te denken, vooral die spot!

Elles
1 jaar geleden

Waar ik zo moe van wordt is dat mensen vaak zo potdicht zitten. Stuur ik hen het berichtje op van Rob Elens, gewoon huisarts, nou niet bepaald complotdenker, zijn mensen niet bereid om het te bekijken. Stuur ik het artikel (30 minuten is lang voor sommigen) krijg ik het commentaar moeilijke materie met als bijl. 2 Engelstalige linkjes, gortdroog en erg theoretisch. Als je al niet bereid bent om 30 minuten of 1 p. tekst te lezen prima, maar doe dan niet net of je er in geïnteresseer bent,, mensen willen gewoon niet geïnformeerd worden.

Elles
1 jaar geleden

je hebt gelijk, maar ik was even teleurgesteld, ik bedoelde het goed met mijn linkjes en maar weinigen zijn er ingeinteresseerd.

Milo
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Ik raak hier ook teleurgesteld van en loop hier tegenaan bij mijn partner. Ik probeer het te accepteren en kleine zaadjes te planten waar kan, maar niks lijkt echt te gaan bloeien helaas.

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Milo

Ja, dat lijkt me eenzaam, voor beide, mijn man ziet de onzin van veel dingen wel in, zijn geloof in de matrix verkruimeld.
In mijn geval had ik het beter per mail kunnen sturen dan via de app, met een korte samenvatting en de mededeling dat wie daar in geïnteresseerd is er zijn voordeel mee mag doen. Nu moest ik alles achteraf uitleggen, dat is vermoeiend. Weer wat geleerd.

Guus Grooff
1 jaar geleden

Mooie tegel, Mick.
.

guuz
1 jaar geleden

Zoiets als teveel van dat bestaat {nu nog} niet Ik denk dat die ruimte virtueel braak ligt.
Tegelwaardigheid kent geen tijd.

Bart Smulders
1 jaar geleden

Een interessant verschijnsel hoe de verschillenden lagen tegen elkaar strijden en de burger met haar emancipatie principes nu helemaal niet aan de dag komen en in een programma terecht komen door het verlies van zekerheid, en zich daardoor tot de politiek wenden die hen juist tracht te kleineren. Wat een spektakel is er in Amerika aan de gang zeg met de Obamagate, het is natuurlijk een ‘in your face’ voor laag 1 en de Europese machten die trump flink lopen bashen en er uiteindelijk met de verkiezingen over een half jaar ervandoor gaat, niet hun pion kunnen uitspelen met Biden.… Lees verder »

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Bart Smulders

Het Stockholm syndroom, Bart, dat wenden tot degene waardoor je wordt gekleineerd, gegijzeld, gemanipuleerd, etc.

Michelle van Lijf
1 jaar geleden

Die clips van die 2 scholen whaha shit en ik vind de rood witte linten op de school van mn kinderen al belachelijk genoeg. Weiger om in de lijn te lopen waardoor mn kinderen gisteren binnen werden gehouden om mij de rij in te forceren. Ben naast het lint blijven staan (die grappig genoeg aan een kant losgebroken was) waardoor de juf het kind van de moeder achter mij naar buiten riep ipv de mijne. Waarop ik vroeg waar ze mee bezig was en dat ik het kinderachtig vond dat dit zo moest. De school heeft afspraken gemaakt met de… Lees verder »

Michelle van Lijf
1 jaar geleden

Het lint was maandag nergens meer te bekennen haha
Meerdere ouders die niet meer de rij in gingen.

Dank je voor het werk dat je doet Micky, het is mede dankzij mensen zoals jou dat andere mensen die ermee resoneren hun eigen ware zelf weer gaan herinneren.
Met vallen en opstaan en het nodige werk want makkelijk is het niet.
Het is de moeite waard.

Elles
1 jaar geleden

Keep up the good work.

Elles
1 jaar geleden

In de jaren 60 moest je 2 aan 2 in de rij. Je marcheerde dan klas voor klas naar binnen, maar een klas bestond toen uit meer dan 40 leerlingen

Dennis
1 jaar geleden

Hey Mike, My 2 cents; Allereerst dank je wel voor deze uitzending!!!! Op 17:00 min zeg je dat er geen vaccin tegen COVID-19 zou zijn. Ik ben van mening dat die er al was voor de uitbraak. Vergis je aub niet in hun werkwijze, zij hebben letterlijk een release kalender voor dit soort events. Alle data van ons, en dan bedoel ik data-anomaliteiten na de “uitbraak” wordt op globaal niveau genalayseerd om te evalueren in hoeverre de gewenste angstniveau/resultaten zijn behaald. Op dit moment is het volk nog niet bang genoeg om in de rijen te gaan staan voor een… Lees verder »

Dennis
1 jaar geleden

Je gaat het pas door hebben als je het snapt. 🙂 Alles draait om timing, en de fase van accumuleren van rijkdom zijn zij al gepasseerd maw. Angst genereren met als bijproduct rijkdom op laag/niveau/dimensie 3 voor de puppets. Maar jij als professional truthseeker hebt dat natuurlijk allang door. Ooh ja Elon Musk over Neuralink en AI wilde ik zelf ook nog uitzoeken, thnx dat je daar tijd aan besteed hebt.

Elles
1 jaar geleden

Top uitzending Mick, hartelijk gelachen om de kinderen voor het eerst weer naar school in het nieuwe normaal. Ik moest vanmorgen naar de tandarts, eerst keurig handen wassen toen nam de assistente mijn temperatuur op en kon de behandelkamer in de tandarts droeg een mondkap en daar voor zo’n plastic luifel. Weer mijn honden wassen en mijn mond spoelen met een iet wat smerig goedje, toen kon het feest beginnen. Wat ik mij afvraag bij het uploaden van je mind in een cloon, wat gebeurd er dan met je ware zelf, dat blijft bestaan, maar zitten de herinneringen dan ook… Lees verder »

paulien
1 jaar geleden

Lieve Micky het intro muziekje blijft prachtig ,wie speelt dit? Hugo met zijn dikke tok haha . complotdenkers zijn het nieuwe normaal ,en worden verkettert , Ik blijf toch alarmsignalen doorgeven aan het volk ,wat ze te wachtten staat ,als ze zo braaf mee blijven doen . Oja in Almere stad mag er ook weer gezwommen worden ,zelfs zonder te douchen , zonder wc en op.afspraak! en nu komt ie .het chloor gehalte hebben ze verdubbeld . waardoor je nu helemaal als een gerimpeld oud aardappeltje met rode oogjes uit het water komt .Dit is pas slecht voor je gezondheid… Lees verder »

dirk
1 jaar geleden

Top item Micky! Had de walgelijke Nieuws Hoer uitzending niet gezien. (Denk er overigens over de hele scheiBe tv uit het raam te gooien.) De toon waarop de presentatie het volk verteld wat waar en wat niet waar is alleen al. En hetzelfde geld voor Jan WIllem van de VU. Complotdenken is heel normaal voor normale BURGERS. Meaning voor het domme volk. De VU deed een tjid geleden een onderzoek naar complotdenken en kwam tot de conclusie dat: De hersenen van mensen die complotten zien de neiging hebben verbanden te leggen…… Lijkt me één van de voorname functies van GOED… Lees verder »

rob
1 jaar geleden
Reply to  dirk

Dag Dirk. Het gezonde nieuwe normaal is nog een slogan van laag 1, de oude new world order. Maar we zijn in de overgangsfase, en we weten dat deze hun macht aan het verliezen zijn, dus mensen gaan dit uiteindelijk voor een groot deel niet meer pikken, denk ik zo. Alles wordt anders nu. Mooie van deze corona tijd voor mij is dat ik een stapje terug moet doen voor veel innerlijk werk, om klaar te zijn voor de volgende fasen. Opmerkelijk van George Kavassilas trouwens dat hij voor het eerst een voorspelling deed naar de 3e fase. Ik persoonlijk… Lees verder »

Dennis
1 jaar geleden
Reply to  rob

Hoi Rob, een aanrader als je echt begint met innerlijk werk, doe even een zoekactie op deze site en/of kijk even op https://lonerwolf.com/inner-work/

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Dennis

Ik heb het boek “In de stilte hoor je alles” herlezen en ingesproken op mijn telefoon. Het zijn dialogen van dierentolk Piek Stor met vrije dieren, dierentuindieren en huisdieren wat een bewustzijn, wat een wijsheid, mildheid en kracht schuilt er in veel dieren.

Elles
1 jaar geleden

Je hebt een punt dat dit niet met dit topic te maken heeft, maar ieder leven heeft bewustzijn en bij sommige dieren gaat dat verder dan bij veel mensen.
Piek ken ik persoonlijk en is een integer persoon, ze komt in telepathisch contact met hen en heeft contact met de diepere zelf van het dier. Ik had het misschien beter onder het artikel: Een vergeten hoofdrolspeelster kunnen zetten.

Elles
1 jaar geleden

Het zijn geen dode dieren, die zitten er wel tussen, soms blijkt een dier bij een 2e gesprek inmiddels overleden te zijn, maar het grootste gedeelte gaat over levende dieren, maar goed ieder zijn ding.

rob
1 jaar geleden
Reply to  Dennis

Dag Dennis, bedankt voor de tip.
En ik wil van de gelegenheid gebruik maken Micky te bedanken voor de uitzendingen, omdat die veel dingen los maken in mij. Work in progress.

Elles
1 jaar geleden
Reply to  rob

Hoi Rob, ik merk dat ik er zo bij tijd en wijlen ? chagrijnig ? van wordt. De nieuwe tijd moet bij mij nog een beetje indalen. Heb nog moeite daardoor om contact met mijn innerlijk te maken

Elles
1 jaar geleden
Reply to  dirk

Het nieuwe normaal Dirk, je gezond verstand gebruiken = complotdenken. Kuddementaliteit het nieuwe normaal

paulien
1 jaar geleden

veel mens zijn met mond kapje de wereld aan het aan het molosteren beseffen ze niet he ? zullen we een pijp roken?

Dirk
1 jaar geleden

Hey Mick, Ik probeer hier even on-topic onder deze CC te reageren aangezien het hierboven over hydroxychloroquine gaat. Ikzelf ben blijkt nu zonder er tot gisteren bewust van te zijn living proof dat dit spul gewoon werkt. 4 jaar geleden belandde ik op de spoed met 40 graden koorts door een streptokok. Ik zou er zeker drie dagen moeten blijven met om de drie uur een nieuwe baxter antibiotica. De ultieme hel voor mij om een heleboel omstandigheden. Vooral de zware energie die er hing heeft zelfs nog lang voor nachtmerries gezorgd. Had ik toen al maar je website gevonden… Lees verder »