De ComplotConcurrent – Uitzending 90 “Complotdenken is het echte Nieuwe Normaal” (13-5-2020)

37
Reageer op dit artikel

11 Comment threads
26 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Miranda

Ja staat der Nederlanden wil de mensen sloom en kapot maken.
Ze manipuleren mij en willen niet dat we zeggen wie we zijn en wat wij eigenlijk kunnen hier op aarde aan het doen zijn …
Mensen willen hun vrijheid terug en de leugens van de regering en koningshuis zijn we wel beu.
Hun met hun vrijmetselaars ideeën en alles geheim houden en ons voor liegen net als vaticaan.
Amen sjalom shalom

ien

Black Mirror 😀 daar zit ik ook al de hele tijd aan te denken, vooral die spot!

Elles

Waar ik zo moe van wordt is dat mensen vaak zo potdicht zitten. Stuur ik hen het berichtje op van Rob Elens, gewoon huisarts, nou niet bepaald complotdenker, zijn mensen niet bereid om het te bekijken. Stuur ik het artikel (30 minuten is lang voor sommigen) krijg ik het commentaar moeilijke materie met als bijl. 2 Engelstalige linkjes, gortdroog en erg theoretisch. Als je al niet bereid bent om 30 minuten of 1 p. tekst te lezen prima, maar doe dan niet net of je er in geïnteresseer bent,, mensen willen gewoon niet geïnformeerd worden.

Guus Grooff

Mooie tegel, Mick.
.

Bart Smulders

Een interessant verschijnsel hoe de verschillenden lagen tegen elkaar strijden en de burger met haar emancipatie principes nu helemaal niet aan de dag komen en in een programma terecht komen door het verlies van zekerheid, en zich daardoor tot de politiek wenden die hen juist tracht te kleineren. Wat een spektakel is er in Amerika aan de gang zeg met de Obamagate, het is natuurlijk een ‘in your face’ voor laag 1 en de Europese machten die trump flink lopen bashen en er uiteindelijk met de verkiezingen over een half jaar ervandoor gaat, niet hun pion kunnen uitspelen met Biden.… Lees verder »

Heleen

Het Stockholm syndroom, Bart, dat wenden tot degene waardoor je wordt gekleineerd, gegijzeld, gemanipuleerd, etc.

Michelle van Lijf

Die clips van die 2 scholen whaha shit en ik vind de rood witte linten op de school van mn kinderen al belachelijk genoeg. Weiger om in de lijn te lopen waardoor mn kinderen gisteren binnen werden gehouden om mij de rij in te forceren. Ben naast het lint blijven staan (die grappig genoeg aan een kant losgebroken was) waardoor de juf het kind van de moeder achter mij naar buiten riep ipv de mijne. Waarop ik vroeg waar ze mee bezig was en dat ik het kinderachtig vond dat dit zo moest. De school heeft afspraken gemaakt met de… Lees verder »

Elles

Keep up the good work.

Elles

In de jaren 60 moest je 2 aan 2 in de rij. Je marcheerde dan klas voor klas naar binnen, maar een klas bestond toen uit meer dan 40 leerlingen

Dennis

Hey Mike, My 2 cents; Allereerst dank je wel voor deze uitzending!!!! Op 17:00 min zeg je dat er geen vaccin tegen COVID-19 zou zijn. Ik ben van mening dat die er al was voor de uitbraak. Vergis je aub niet in hun werkwijze, zij hebben letterlijk een release kalender voor dit soort events. Alle data van ons, en dan bedoel ik data-anomaliteiten na de “uitbraak” wordt op globaal niveau genalayseerd om te evalueren in hoeverre de gewenste angstniveau/resultaten zijn behaald. Op dit moment is het volk nog niet bang genoeg om in de rijen te gaan staan voor een… Lees verder »

Elles

Top uitzending Mick, hartelijk gelachen om de kinderen voor het eerst weer naar school in het nieuwe normaal. Ik moest vanmorgen naar de tandarts, eerst keurig handen wassen toen nam de assistente mijn temperatuur op en kon de behandelkamer in de tandarts droeg een mondkap en daar voor zo’n plastic luifel. Weer mijn honden wassen en mijn mond spoelen met een iet wat smerig goedje, toen kon het feest beginnen. Wat ik mij afvraag bij het uploaden van je mind in een cloon, wat gebeurd er dan met je ware zelf, dat blijft bestaan, maar zitten de herinneringen dan ook… Lees verder »

paulien

Lieve Micky het intro muziekje blijft prachtig ,wie speelt dit? Hugo met zijn dikke tok haha . complotdenkers zijn het nieuwe normaal ,en worden verkettert , Ik blijf toch alarmsignalen doorgeven aan het volk ,wat ze te wachtten staat ,als ze zo braaf mee blijven doen . Oja in Almere stad mag er ook weer gezwommen worden ,zelfs zonder te douchen , zonder wc en op.afspraak! en nu komt ie .het chloor gehalte hebben ze verdubbeld . waardoor je nu helemaal als een gerimpeld oud aardappeltje met rode oogjes uit het water komt .Dit is pas slecht voor je gezondheid… Lees verder »

dirk

Top item Micky! Had de walgelijke Nieuws Hoer uitzending niet gezien. (Denk er overigens over de hele scheiBe tv uit het raam te gooien.) De toon waarop de presentatie het volk verteld wat waar en wat niet waar is alleen al. En hetzelfde geld voor Jan WIllem van de VU. Complotdenken is heel normaal voor normale BURGERS. Meaning voor het domme volk. De VU deed een tjid geleden een onderzoek naar complotdenken en kwam tot de conclusie dat: De hersenen van mensen die complotten zien de neiging hebben verbanden te leggen…… Lijkt me één van de voorname functies van GOED… Lees verder »

rob

Dag Dirk. Het gezonde nieuwe normaal is nog een slogan van laag 1, de oude new world order. Maar we zijn in de overgangsfase, en we weten dat deze hun macht aan het verliezen zijn, dus mensen gaan dit uiteindelijk voor een groot deel niet meer pikken, denk ik zo. Alles wordt anders nu. Mooie van deze corona tijd voor mij is dat ik een stapje terug moet doen voor veel innerlijk werk, om klaar te zijn voor de volgende fasen. Opmerkelijk van George Kavassilas trouwens dat hij voor het eerst een voorspelling deed naar de 3e fase. Ik persoonlijk… Lees verder »

Dennis

Hoi Rob, een aanrader als je echt begint met innerlijk werk, doe even een zoekactie op deze site en/of kijk even op https://lonerwolf.com/inner-work/

Elles

Ik heb het boek “In de stilte hoor je alles” herlezen en ingesproken op mijn telefoon. Het zijn dialogen van dierentolk Piek Stor met vrije dieren, dierentuindieren en huisdieren wat een bewustzijn, wat een wijsheid, mildheid en kracht schuilt er in veel dieren.

rob

Dag Dennis, bedankt voor de tip.
En ik wil van de gelegenheid gebruik maken Micky te bedanken voor de uitzendingen, omdat die veel dingen los maken in mij. Work in progress.

Elles

Hoi Rob, ik merk dat ik er zo bij tijd en wijlen 😠 chagrijnig 😞 van wordt. De nieuwe tijd moet bij mij nog een beetje indalen. Heb nog moeite daardoor om contact met mijn innerlijk te maken

Elles

Het nieuwe normaal Dirk, je gezond verstand gebruiken = complotdenken. Kuddementaliteit het nieuwe normaal

paulien

veel mens zijn met mond kapje de wereld aan het aan het molosteren beseffen ze niet he ? zullen we een pijp roken?