De ComplotConcurrent – Uitzending 91 “Komcovidtijd” (22-5-2020)

16
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
9 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Hylke

Wat een top uitzending weer. Dank voor het delen.

nicole

Door Karel van Wolferen kwam ik terecht bij café Weltschmerz en in het begin was het wel leuk maar toen ineens mocht iedereen zijn of haar shit posten. Ik voelde eigenlijk geen binding meer met Weltschmerz en keek alleen nog als Karel van Wolferen sprak. Totdat Rypke Zeilmaker, die ik ook graag lees/volg ineens een artikel wijdde aan het café, waarin hij vertelde dat ze een mooie nieuwe plek hebben op het mediapark, viel bij mij het kwartje. Ik volg alleen nog steeds van Wolferen, mijn gevoel zegt me dat hij echt is wie hij is. Vandaag was ik enorm… Lees verder »

paulien

Klopt Nicole . Cafe w .is inderdaad ook al overgenomen. dus dumpen die zooi ,behalve Karel van Wolferen,,Kees van der pijl, Arno Wellens ,en Sven Hullemans .Jammer van zijn laatste 3 podgast met dat manneke en zijn broek op houders.

Nicole

Wij voelen helemaal hetzelfde Paulien hihihihi 🙂

Joost

Vive Bretange!! Bedankt voor het rechtzetten Mick, blij dat je nog steeds voor de goede zaak vecht.
John Lennon zong al, “Bretonnen are the Niggers of the World”.😆

Elles

Komkommers, paprika’s aardappelen enz naar Afrika sturen kost geld en dat wil men niet. Antibiotica gaat hier naar het vee en daar kunnen er mensenlevens gered worden, jaren geleden op tv hoor je niemand over

Frank

Aansluitend bij het internationale tintje aan deze show, hier nog een positief verhaal uit Afrika! Het heeft wel iets weg van dat van Rob Elens. Madagaskar heeft een drankje geïntroduceerd als mogelijke remedie tegen covid-19: https://www.youtube.com/watch?v=FG-8bBOau30 Het is een thee van enkele geneeskrachtige kruiden waarvan Artemisia annua het hoofdingrediënt. In Azië wordt dat al lang gebruikt als natuurlijke remedie tegen (alweer) malaria. Ook de farmaceutische industrie gebruikt het ook om er een malariamedicijn van te maken. De reactie van buiten Afrika was nou niet echt belangstellend. Vooral bevoogdend en waarschuwend voor mogelijke bijwerkingen. En de waarde van het Madagaskische onderzoeksinstituut… Lees verder »

Nienke

Ik hoorde dit ook, hoop dat het drankje werkt, en dat Afrika het patent duur verkoopt aan de westerse wereld. Zal wel niet mogelijk zijn, maar het was wel wat geweest.

Elles

Tja, onderstaand artikel uit de Lancet, waaruit blijkt dat hydrochloroquine juist gevaarlijk is, wat me opvalt is dat dit niet in combinatie met zink is gedaan. Zo breng je mensen weer in verwarring, vooral diegene die nog in de matrix geloven

https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(20)30430-8/fulltext

Karin

Ik vond het Weltschmerz interview met Rob Elens wel erg bruikbaar om mensen wakker te schudden. Je vond er geen hoge complotkunde in, maar daarmee is het wel een laagdrempelig, duidelijk interview waarin Rob Elens uit kan praten en zijn hele verhaal aan de massa kan doen. De beelden zijn inmiddels van YouTube verwijderd, maar het geluid is er nog wel. https://soundcloud.com/cafe_weltschmerz/6-het-corona-geneesmiddel. Mocht iemand de beelden hebben gedownload, dan houdt ik mij aanbevolen.

paulien

Rob staat nog steeds op ( tiger studio) ,waar hij zijn eerste ding kon zeggen daarna hebben ze hem nogmaals het leven zuur willen maken om hem uit te nodigen bij npo…. Micky sjapo jij door dacht het heel goed!! betreft de hond en ons abje ongekend ! en die gekke w stond voor de w ,maar nu komt pas het aapje uit de mouw. Het is inderdaad een vangnet. love jou