De ComplotConcurrent – Uitzending 91 “Komcovidtijd” (22-5-2020)

Abonneer
Abonneren op
31 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Hylke
1 jaar geleden

Wat een top uitzending weer. Dank voor het delen.

nicole
1 jaar geleden

Door Karel van Wolferen kwam ik terecht bij café Weltschmerz en in het begin was het wel leuk maar toen ineens mocht iedereen zijn of haar shit posten. Ik voelde eigenlijk geen binding meer met Weltschmerz en keek alleen nog als Karel van Wolferen sprak. Totdat Rypke Zeilmaker, die ik ook graag lees/volg ineens een artikel wijdde aan het café, waarin hij vertelde dat ze een mooie nieuwe plek hebben op het mediapark, viel bij mij het kwartje. Ik volg alleen nog steeds van Wolferen, mijn gevoel zegt me dat hij echt is wie hij is. Vandaag was ik enorm… Lees verder »

nicole
1 jaar geleden

Oeps, even artikel opgezocht maar Weltschmerz zit in Den Haag, ik stuur even privé het artikel maar Rypke schreef dat het café nu gecontroleerde oppositie is en dat is bij mij blijven hangen. Maar ze zitten op het hoekje van het torentje, schrijft Rypke: ‘Met een mooie nieuwe studio in Den Haag wordt het alternatieve medium Cafe Weltschmerz per 1 februari gecontroleerde oppositie van het Klimaatindustrieel Complex, het ‘Transitie’-evangelie van 2030 Agenda.’
Excuses dat ik de verkeerde locatie noemde!

paulien
1 jaar geleden
Reply to  nicole

Klopt Nicole . Cafe w .is inderdaad ook al overgenomen. dus dumpen die zooi ,behalve Karel van Wolferen,,Kees van der pijl, Arno Wellens ,en Sven Hullemans .Jammer van zijn laatste 3 podgast met dat manneke en zijn broek op houders.

Nicole
1 jaar geleden
Reply to  paulien

Wij voelen helemaal hetzelfde Paulien hihihihi 🙂

Dennis
1 jaar geleden
Reply to  paulien

Hey Paulien, had nog nooit eerder van Karel van Wolferen gehoord. # 6 Karel van Wolferen | De 2020 Wereldpaniek en haar Grote Spelers op youtube beluisterd. Ik resoneer zeker met hem, ook een professional truthseeker.

Last edited 1 jaar geleden by Dennis
Micky van Leeuwen
1 jaar geleden
Reply to  Dennis

Echt supertof dat mijn website misbruikt wordt om Cafe VV controlled opposition te promoten!

Stel ik zeer op prijs!

Een heerlijk stukje gecontroleerde oppositie kan nooit kwaad.

Lang leve Karel!

Goed dat ie zo gepromoot wordt op deze website!

Net zoals dat ieder ander altijd op deze website gepromoot wordt!

Alleen jammer dat het andersom vrijwel nooit gebeurd…. onder video’s van cafe VV nooit linkjes naar Indigo Revolution….

Dennis
1 jaar geleden

misbruikt 🙂 Mijn zoon krijgt van mij verplicht huiswerk, weet je wat dat is? Alle artikelen van jouw website lezen. Ik maak het goed me je… Ik ga een comment plaatsen onder de vid van Karel. Sorry als ik je gekwetst heb….

Micky van Leeuwen
1 jaar geleden
Reply to  Dennis

Thanks Dennis. Nee je hebt mij niet gekwetst. Opmerking was niet op jou specifiek gericht trouwens. Maar meer in zijn algemeen, omdat hier in de comments over het algemeen vaak andermans werk gepromoot wordt of gelinkt wordt. Zelfs als je in de show iets als controlled opposition ontleedt dan blijkt dat voor een aantal in de comments en via de mail een seintje te zijn om juist die gecontroleerde oppositie via de comments en via de mail aan mij te ‘schenken’….. Ik maak van mijn hart geen moordkuil, wou het gewoon even kwijt, dat het ook wel eens leuk zou… Lees verder »

Dennis
1 jaar geleden

Hey Mickey, we lachen te weinig. https://www.youtube.com/watch?v=PsuHs_I4uqs

Micky van Leeuwen
1 jaar geleden
Reply to  Dennis

Hoezo we lachen te weinig? Als ik voor mijzelf mag spreken dan lach ik wat af elke dag. Helemaal in deze tijd… 🙂

Wel bedankt dat je weer on topic bent met deze video te linken. Sketches van Harry Jekkers, ja daar ging de gehele ComplotConcurrent show vorige week over…… zeer waardevolle toevoeging dus!

nicole
1 jaar geleden

Eerlijk gezegd kwam ik de 22ste thuis en voelde me best wat aangeslagen door alles en toen zag ik dat iemand (mag geen reclame maken (grapje! ?) maar lees ook vaak bij die gast maar dan meer over misstanden op het gebied van de natuur etc ??) en hij had de link van dit artikel geplaatst. Daar was ik zo blij om want ik word geïnformeerd en tegelijkertijd zit ik mee te schateren waardoor ik er weer tegenaan kan. Vooral als jij op je toetertje blaast. Geweldig!! Verder schrijf ik ook af en toe een verhaaltje en benoem regelmatig Micky,… Lees verder »

Last edited 1 jaar geleden by nicole
Elles
1 jaar geleden
Reply to  Dennis

Ouwetje, maar toch maar weer gekeken en me weer rot gelachen

nicole
1 jaar geleden

Ik doe niet anders dan jou promoten! Sterker nog, jij bent de enige waar ik zelfs wat gedoneerd heb. Dus ook mijn excuses ??

freeflip
1 jaar geleden

Micky, t ging er bij mij niet om om Cafe W te promoten, Ik lever al jaren kritiek op t cafe via twitter. Karel is de uitzondering, ere wie ere toekomt. Afgezien dat ik de cc altijd op twitter plaats, verwijs ik regelmatig naar jouw site via priveberichten op twitter. Juist om een ander geluid aan mensen te tonen.

Micky van Leeuwen
1 jaar geleden
Reply to  freeflip

Vive le Revolution!! 🙂

freeflip
1 jaar geleden
Reply to  nicole

Ik resoneer ook met Karel

nicole
1 jaar geleden
Reply to  freeflip

Ik vind hem echt, net als Micky trouwens, zijn laatste filmpje vond ik hem erg emotioneel en voel hetzelfde als Micky over Maurice de Hond en die haalt Karel ook aan maar dan denk ik: ach, ik val ook wel eens voor de verkeerde mensen maar zo lang ik naar mijn hart luister, bij mijzelf blijf wat goed voelt, is dat niet erg, toch?

Joost
1 jaar geleden

Vive Bretange!! Bedankt voor het rechtzetten Mick, blij dat je nog steeds voor de goede zaak vecht.
John Lennon zong al, “Bretonnen are the Niggers of the World”.?

Elles
1 jaar geleden

Komkommers, paprika’s aardappelen enz naar Afrika sturen kost geld en dat wil men niet. Antibiotica gaat hier naar het vee en daar kunnen er mensenlevens gered worden, jaren geleden op tv hoor je niemand over

Frank
1 jaar geleden

Aansluitend bij het internationale tintje aan deze show, hier nog een positief verhaal uit Afrika! Het heeft wel iets weg van dat van Rob Elens. Madagaskar heeft een drankje geïntroduceerd als mogelijke remedie tegen covid-19: https://www.youtube.com/watch?v=FG-8bBOau30 Het is een thee van enkele geneeskrachtige kruiden waarvan Artemisia annua het hoofdingrediënt. In Azië wordt dat al lang gebruikt als natuurlijke remedie tegen (alweer) malaria. Ook de farmaceutische industrie gebruikt het ook om er een malariamedicijn van te maken. De reactie van buiten Afrika was nou niet echt belangstellend. Vooral bevoogdend en waarschuwend voor mogelijke bijwerkingen. En de waarde van het Madagaskische onderzoeksinstituut… Lees verder »

Nienke
1 jaar geleden
Reply to  Frank

Ik hoorde dit ook, hoop dat het drankje werkt, en dat Afrika het patent duur verkoopt aan de westerse wereld. Zal wel niet mogelijk zijn, maar het was wel wat geweest.

Elles
1 jaar geleden

Tja, onderstaand artikel uit de Lancet, waaruit blijkt dat hydrochloroquine juist gevaarlijk is, wat me opvalt is dat dit niet in combinatie met zink is gedaan. Zo breng je mensen weer in verwarring, vooral diegene die nog in de matrix geloven

https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(20)30430-8/fulltext

Karin
1 jaar geleden

Ik vond het Weltschmerz interview met Rob Elens wel erg bruikbaar om mensen wakker te schudden. Je vond er geen hoge complotkunde in, maar daarmee is het wel een laagdrempelig, duidelijk interview waarin Rob Elens uit kan praten en zijn hele verhaal aan de massa kan doen. De beelden zijn inmiddels van YouTube verwijderd, maar het geluid is er nog wel. https://soundcloud.com/cafe_weltschmerz/6-het-corona-geneesmiddel. Mocht iemand de beelden hebben gedownload, dan houdt ik mij aanbevolen.

paulien
1 jaar geleden
Reply to  Karin

Rob staat nog steeds op ( tiger studio) ,waar hij zijn eerste ding kon zeggen daarna hebben ze hem nogmaals het leven zuur willen maken om hem uit te nodigen bij npo…. Micky sjapo jij door dacht het heel goed!! betreft de hond en ons abje ongekend ! en die gekke w stond voor de w ,maar nu komt pas het aapje uit de mouw. Het is inderdaad een vangnet. love jou

Dennis
1 jaar geleden

Heey Mickey,

Ik zit pas op de helft, maarrre weer een huzarenstuk van een uitzending. Weetje wat stoer is van jou, dat je gewoon zegt waar het op staat. Gewoon Gezond Boeren Verstand. “1+1 = 2” Ga gauw weer verder luisteren. Dank je voor deze uitzending!