De ComplotConcurrent – Uitzending 92 “De Corona Mind Control Bubbel” (29-5-2020)

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
enki
1 jaar geleden

was weer lachu Mickey! tweede piek in eerste golf… ik ga stuk hierro! ik hoorde gisteren zelfs dat apen in India ofzo allemaal bloedmonster besmet met het coronavirus hadden gepikt van een medewerker… en nu zijn de apen spoorlos. hahajaja

Doortje
1 jaar geleden

Je hebt gelijk Micky. Ik heb even gezocht in je vorige uitzending. Bij 1.11.40 heeft Trump het over het gebruik van het middel HCQ in combinatie met zink en iets anders. NU.nl laat in het filmpje ‘Trump pleit voor gebruik malaira-medicijn’ enkele stukjes zien/horen zonder deze combinatie…….
Overigens weer bedankt voor een puike uitzending!

Doortje
1 jaar geleden

Inderdaad: een kromme wereld!

Nathalie
1 jaar geleden
Reply to  Doortje

Klopt die derde is een soort antibiotica en moet in de eerste lijn gegeven worden voordat het in een te ver stadium is.

Nathalie
1 jaar geleden

Ik heb dus wel ooit een reanimatie cursus gevolgd en zit vol verbazing te kijken naar de nieuwe richtlijnen. Het is altijd belangrijk om te weten of er een obstructie is en/ of een hartslag dat moet je dus voelen. In ieder geval is het niet verplicht wat de nieuwe regel fetisjisten allemaal hebben bedacht maar een advies richtlijn. Dus als het er op aan komt ga ik gewoon reanimeren zoals ik het gevoel heb dat goed is. Maar ik heb ook zeker het gevoel dat ik in bananensplit zit.

Emal
1 jaar geleden

Ze hebben weer censuur gepleegd op YouTube je uitzending is verwijderd?

Nathalie
1 jaar geleden

NSB’ers hebben helaas geen gevoel voor humor.

Monique
1 jaar geleden

Yep. De censuur prakkers zijn weer bezig geweest..