Meet Bill Gates (Nederlands ondertitelde documentaire)

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Marco
1 jaar geleden

Bedankt voor het delen Micky.

Michelle van Lijf
1 jaar geleden

Aan de hackers onder ons.. Kan dit als virus op ieders smartshit ding gepleurd worden? haha

Bedankt Micky

Marion
1 jaar geleden

Zo slinks en niet menselijk meer. En weer de mind control over de bedreiging van het zogenaamde besmettelijke van fysiek geld. Bahbah, we gebruiken het al eeuwen…..

En dan denk ik aan al die mensen die nu roepen dat ze maar snel met een vaccin moeten komen. Zucht…

Bedankt .

paulien
1 jaar geleden

Ach, voordat er over een klein jaartje een fatale spuit komt via onze kilbil ,is het hier toch al niet meer te behappen . Vanaf het eerste moment ,dat er computers kwamen en, de bijna eerste kermits pokkys had ik al een vreemd wantrouwen , voelde het gevaar dus al, maar zag natuurlijk ook de voordelen! Toch heb ik tot op heden maar 1 pokky gehad,een simpel nokia.,( alleen voor uiterste nood op mijn bootje aan het Veluwe meer. Die heb ik nog. gebruik hem al jaren niet meer, sinds ik afscheid heb moeten nemen van mijn zalige poppenhuisbootje. Dat… Lees verder »