De ComplotConcurrent – Uitzending 93 “All Lives Matter” (4-6-2020)

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
nicole
1 jaar geleden

Geweldige show weer en sta echt versteld van sommige filmpjes. En dat toetertje op het einde, twee keer zelfs, doet me goed. Zo ga ik het weekend weer vol goede moed aan het werk. Dat ik best moeilijk vond toen ik vorige week mijn werkplek zag met aangegeven route pijlen, afstandsblokken en lijnen en gelpalen en dan het plexiglas op de balie. Om te gillen. We kijken elkaar meewarrig aan door het glas en lachen de waanzin weg. Zoiets raars nu in de lucht. (03.40 uur). Dacht eerst een vliegtuigje of een oude motor dat ik hoorde. Kijk ik buiten… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden

Je mag er niet aan zitten, racisme. Hetzelfde mechanisme gaat in werking als je dingen gaat vergelijken met de holocaust merk ik. Sommige dingen blijven heilig op de verkeerde manier. Dat is wat mind control met mensen doet. Je krijgt links en rechts naar je hoofd geslingerd. Ik kan nooit onthouden wat links en rechts is. Ik vergat als kind altijd al wat links en rechts is. Misschien is dat wat “wakkere” mensen gemeen hebben. Misschien hebben we minder de gewoonte aangeleerd in hokjes te denken. Hebben we een soort overkoepelende visie of zoiets. Anyway, ik heb ook het gevoel… Lees verder »

paulien
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Gek he het enige wat ik kan onthouden is dat ik met mijn rechterhand schrijf ,maar ik type met mijn linkerhand ook altijd al moeite mee gehad .en nog steeds linksom of rechts om is en blijft echt een ding. Moniqeu misschien heb je wel gelijk, hopen maar dat we dan wakker zijn. ps ik schaam me er zelfs een beetje voor zo dom

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Dat er iets vreemd was met de reacties op de moord op George Floyd voelde ik wel enigszins aan, er gebeurd zoveel onrecht waar geen haan naar kraait, maar dat het wederom een hoax is
zo ver was ik niet, heb er eerlijk gezegd geen onderzoek naar gedaan, dus bedankt voor de uitleg en de beelden, top.

guuz
1 jaar geleden

Inplaats van olie kolen op het vuur is volgens mij tegelwaardig…je moet het warm houden…gna…

guuz
1 jaar geleden
Reply to  guuz

Je titelfoto is ook wel een lijstje waard…

paulien
1 jaar geleden
Reply to  guuz

Ja al Mick plaatjes zijn altijd leuk en creatief . helemaal mee eens .

paulien
1 jaar geleden

Heerlijk weer genoten ,zoals altijd ,kan mij niet lang genoeg duren .Wat ik heb gelezen over die nek ,klem is dat niet je luchtpijp maar, bloedtoevoer naar je hersens wordt afgekneld .Zou kunnen dat hij daarom lucht kreeg en kon schreeuwen ( om het nog wat erger doen maken).anders ben je met 2 min ook weg .dan had deze fake video ook geen 9 min kunnen duren. Ha en dit voorbeeld van die muis en al die muizen in zijn schuurtje. ,nu ik dit opschrijf biggelen weer de lachtranen wat een stunt ! aan ieder die indigo Revolution kijkt, Micky… Lees verder »

paulien
1 jaar geleden

Oja ieder mag vrijwillig testen op corona HUUUU? of het dna bestand aanvullen

Jack
1 jaar geleden

Hallo Micky, Ik heb met veel plezier je show bekeken. Ik hou van de cynische humor die je gebruikt. Je legt de vinger daarmee lekker op de gevoelige plek, telkens mooi afgerond met dat heerlijk irritante toetertje. Wat betreft het filmpje over George Floyd het volgende: Allereerst vind ik het zoals je al aangaf heftige beelden en kan ik net als jou heel goed begrijpen dat die voor veel mensen te aangrijpend zijn om te bekijken. Goed dan ook dat je hiervoor duidelijk waarschuwde. Zelf kan ik er op een manier naar kijken waarbij ik mijn gevoel zoveel mogelijk uitschakel… Lees verder »

Bas
1 jaar geleden

Voor iedereen die opgelet heeft: In NL waren er burgermeesters tégen het hervatten van de eredivisie voetbal, omdat er te weinig politiecapaciteit voorhanden is. In de VS is er net zoiets: er zijn teveel zwarten (en andere kleuren) die gaan rellen en plunderen. Dus ik vind dan, terecht dat Trump ze wil laten neerschieten door het leger. Een brandende McDonalds, whatever. Maar er gaan ook kleine zaken van middenstanders of willekeurige autos in vlammen op door (beroeps)plunderaars. Trump heeft de verantwoordelijkheid óók deze mensen te beschermen tegen het tuig. Ik zal verder niet ingaan op wie of wat ‘Black Lives… Lees verder »

guuz
1 jaar geleden
Reply to  Bas

Ben jij een kleine Antifa?

Bas
1 jaar geleden
Reply to  guuz

Hallo Guus, ik maak geen deel uit van een of andere organisatie zoals Antifa die kungflu style janken over meer of gelijke rechten. Ik zie de zwarten hier op de treurbuis klagen over moeite hebben met solliciteren. Laat ik je dit zeggen: ik word ook gediscrimineerd als blanke omdat ik een master bezit. Werkgevers reageren helemaal niet, vaak genoeg ook niet meer na een gesprek. “wat kom je hier doen” – ” dat betalen we niet” – ” je gaat je hier vervelen”. Ik ga daar niet voor demonstreren, laat die zwarten dat maar doen. Dat mag absoluut, demonstreren, het… Lees verder »

Bas
1 jaar geleden

Hoe hard ik ook zou kunnen klagen over dat werkgevers me te weinig te bieden hebben om aan de zgn uitdaging (begeisterung) en zingeving (muntjes) te kunnen voldoen aan de verwachting die ik heb van arbeid, dat is géén reden om te gaan plunderen. Even hoe dat zit: Plunderaars koppelen eventueel de aanhanger aan als ze gaan ‘demonstreren’. Omdat de dienders elders bezig zijn met demonstrantren, slaan ze hun slag. Gewoon voor de winkel parkeren, en inladen maar. Aangezien dit een oudere show is; er is geen leger ingezet in de VS, op District of Columbia na iirc. Er is… Lees verder »

guuz
1 jaar geleden
Reply to  Bas

Hallo Bas. Laat ik je dit dan terug zeggen: ik snap die werkgevers wel. Zeker als je zo praat zoals je hier schrijft.

Monique
1 jaar geleden
Reply to  guuz

Fuckin’ell Bas..heb jij nog ff wat innerlijk werk te doen. Tjees..

1 jaar geleden

Het is al heel oud fucking trauma-based mindcontrole system die discriminatie en het is going on and on . En what the fuck, als we discriminatie uitleggen als anders zijn, als we ook maar even om ons heen kijken….. , werkelijk iedere kubieke millimeter op “onze” organische aardebal is anders ,een werkelijkheid die ook nog eens iedere minuut of zo aan verandering onderhevig is.Wat gebeurt er dan eigenlijk in iemand dat wanneer ie een onderscheid waarneemt ,slechts het zien van een zwart iemand, waardoor ie onmiddellijk helemaal uit z’n bol gaat ,er een complete deconfiguratie van innerlijk menszijn ontstaat. Zo’n… Lees verder »