De ComplotConcurrent – Uitzending 94 “Idiocratie” (11-6-2020)

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
bas
1 jaar geleden

Over het Megan en Harry item, ik denk dat het gewoon 2 maskers zijn, in het filmpje zie ik 0,0 gezichtsuitdrukkingen. De mond van Harry blijft het hele filmpje lang precies op de zelfde plek open staan, ook als ze ‘praten’ met elkaar, beweegt er helemaal niks.

annemarie
1 jaar geleden

Woah dat filmpje van Meghan en Harry, superfreaky! Maar Harry is hier toch ook net een pop? Robot? Kloon? MK slachtoffer? Ik vind het er in ieder geval heel nep en eng uitzien.

Ank
1 jaar geleden

Weer de moeite van het kijken waard Micky ( en wat mijzelf betreft helemaal omdat ik al een tijd geleden besloten heb om niet meer naar de tv te kijken en een paar maanden geleden definitief de stekkers eruit getrokken heb). Wij, die naar jouw show kijken, vinden de inhoud van dit programma en niet te vergeten je artikelen en de nieuwe video show dusdanig belangrijk dat wij onze waardering uiten door er van onze kant iets tegenover te stellen, nl. door jou met onze bijdrage in staat te stellen de upgrades te doen die nodig zijn. Bij dezen, met… Lees verder »

Erin
1 jaar geleden

Hoi Mickey, Dank je voor de show en de tips weer.
Zou je nog willen laten weten wat de naam is van de vrouw van wie je de informatie deelt?
Ik zie uit naar je vervolgshows en dan vooral weer naar een ‘word weer je ware zelf’.

Jel
1 jaar geleden

Hoihoi,
ik had de tweet en de obama foundation ook gezien. Ik heb toen ook gecheckt of dit echt was want 99% van de gevallen is vaak vervalst. Ik vond de controle van Reuters, in hun artikel geven ze aan hoe het komt dat die foto daar staat daarnaast geven ze ook bewijs voor de aanmaak datum van de foto.
Bron: https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-obama-foundation/fact-check-the-obama-foundation-did-not-tweet-a-photo-of-george-floyd-before-he-died-idUSKBN23I19Z
ik heb geen twitter dus kan het niet controleren maar als ik het zo globaal las is het mogelijk.

Djirk
1 jaar geleden

prachtig einde. Heerlijke tekst heeft dat nummer, fijne energie. Rutte zie ik niet echt de politiek uit gaan, het is zo een bekend hoofd geworden, hij is nu wat geliefder in eigen land, eu dingen zie ik hem niet echt doen, misschien iets van een internationale organisatie. Het publieke podium zal die niet verlaten. Onderwijs Instelling ? Iets in die richting? 5 euro daarop. hugo zie ik nog wel premier worden dan, de groot. Hij heeft wel iets van een nsber nu je het zegt. Niet alleen het gladde van de vvd, wat slijmerig, waar mark ook zo soepel mee… Lees verder »

freeflip
1 jaar geleden

Hi Micky, ben halverwege de show en reageer even op het veranderen van bronfoto. heb t vaker meegemaakt dat artikel van bv nu.nl mee veranderd als zij de foto veranderen. Wat overigens ook veranderd is, is dat de foto van een artikel bij hun niet meer te kopieren is. Laatst was er ook een verandering bij jouw smartphone artikel, viel me meteen op. Dus dat klopt

Nathalie
1 jaar geleden

Ik heb even wat research gedaan over dat Harry en Megan filmpje. Blijkt een stunt te zijn van madame Tussauds London. Staat bij Libelle.nl een uitleg. Maar ik heb wel een slecht gevoel over die twee ondanks dat dit filmpje een afleiding is dat er iets met ze gebeurd is. Net als de maffia is er eigenlijk maar ons way out.Wat betreft Hillary en the Scarlett woman dat zij inderdaad niet de enige is. Veel vrouwen waar ik hetzelfde gevoel bij heb. En ursula die de plek van Frans heeft. Zoveel vrouwen in Europa als minister van defensie heeft er… Lees verder »

Doortje
1 jaar geleden

De shapeshifting Engelse staatsman was Edward Heath. Ik heb ook nooit begrepen waarom je kinderen moet laten geloven in het bestaan van Sinterklaas en Zwarte Piet. Je kunt ze toch ook gewoon zeggen dat het een sprookje is? Het is voor mij al ruim een halve eeuw geleden, maar ik weet nog precies hoe mijn moeder mij vertelde dat het allemaal een grote leugen was! Wat Rutte betreft: ik ga voor de optie dat hij er bij wil horen en zich wil verzekeren van een leuk baantje in de toekomst! Tot slot: wat een prachtig einde. Weer bedankt Micky!