Planet of the Humans (documentaire)

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
ikke
1 jaar geleden

It’s all about the money te triest voor woorden deze hele scam t laatste stukje film moest ik wel ff slikken…wel dank voor t delen.

WenV
1 jaar geleden

Denk ga ff op t parkeerterrein van de praxis het laatste deel bekijken… Moet ik gewoon janken :/ Bedankt voor het delen, Mick. Ik ga hem nu ook delen.

freeflip
1 jaar geleden

Dank Micky. Maar wat een trieste boel. En al die mannetjes en vrouwtjes die hun ziel hebben verkocht voor geld. En iedereen maar klappen …

nicole
1 jaar geleden

Heb hem twee keer gezien en gedeeld en nog geen handvol met reacties! Ik proef dat veel mensen denken dat het allemaal wel overwaait en groen is de oplossing voor milieu en klimaat. Of mensen zijn gewoon murw. Loop al een hele poos te gillen dat we niet aan windmolens en zonnepanelen en biomassa moeten beginnen. De bomen die lukraak en onder de meest onwaarschijnlijke scenario’s het loodje moesten leggen! Er is een documentaire van Marijn Poels die precies in het verlengde past van Michael Moore’s film, dat mij deed beseffen dat moeder Aarde al het nodige verzorgt voor ons,… Lees verder »

freeflip
1 jaar geleden

Kwam dit filmpje tegen. We kappen gezonde bomen en planten er GMO bomen voor terug. https://youtu.be/5L0SJiF2hrY

Hoet
1 jaar geleden

Ik dacht niet snel meer verbijsterd te kunnen zijn/worden maar nee hoor, na het zien van deze “feel-shit” movie zit ik er weer middenin. Echt akelig gevoel aan over gehouden. Moedeloos ook. Ik deel hem zeker en ik mag hopen dat dat akelige gevoel nog iets op gaat leveren.

Nathalie
1 jaar geleden

Ik had een idee / gevoel dat het erg was/ is. Maar zo erg niet.

Anita
11 maanden geleden

En weg is ie 🤦‍♀️. Wilde hem net delen met iemand