Multidimensionale Waarheid: #1 – Wie zijn wij, en waar komen wij vandaan?

Abonneer
Abonneren op
30 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Marcel
1 jaar geleden

Geweldige podcast. Weet niet of je het zelf had gehoord maar er zit een piep in de video als of er een printer aan staat.

Marcel
1 jaar geleden

Zou ook een groundloop kunnen zijn. Soms helpt het om alles op hetzelfde stekkerblok te doen. Of om (Een deel) van de stekkers om te draaien. Zit je niet te dollen☺️ Je hebt er ook apparaatjes voor kosten plus minus 15 euro.

loes
1 jaar geleden

Superbedankt Micky,voor wat je deelt!!
Ik heb nog nooit de oude Star Trek serie gezien.
Kijken of ik die eens kan gaan zien ergens.

Monique
1 jaar geleden

Ik denk dat Loes Star Wars bedoelt haha 🙂

Loes
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Ach haha! Vergipsing,inderdaad Star Wars

Monique
1 jaar geleden

Wow! Die laatste 5 minuten heb je echt iets los gemaakt want ik kon het niet droog houden. Mooi om je zo met passie te zien spreken over dit onderwerp. Ik kan dat ook zo hebben. En als je dat voelt dan blijven de woorden stromen als een rivier en alles klopt. Maar ik voelde dus verdriet omdat ik, zeker de laatste tijd, zo gefrustreerd ben over alles wat er in de wereld gaande is. Ook in mijn privéleven loop ik tegen dingen aan. Ik realiseerde me vanmorgen, terwijl ik op de crosstrainer stond dat mijn oudste zoon van 9… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden

Ja dat is absoluut waar. Over Soley..hij draagt zijn naam ook met verve. Want..alles moet om hem draaien, letterlijk. Hij is superintens aanwezig. Altijd. Als hij vrolijk is dan is hij echt vreselijk super vrolijk. Hij wil altijd winnen.Kan dus niet tegen zijn verlies. Hij moet altijd applaus. Praat aan één stuk door. En zijn lievelingskleur is goudgeel. Echt waar, I shit you not haha. Kortom, hij is echt de zon 🙂

Michelle S.
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Hehe, Monique. Net alsof je mijn 9 jarige zoon beschrijft. En ik noem hem ook mijn zonnetje in huis. Mijn zoontje kan ook niet tegen zijn verlies. Praat ook uren aan een stuk. Buiten dat zijn lievelingskleur wel oranje is. Ik heb hem al heel veel bedankt dat hij de rol mijn zoon speelt. Door hem heb ik ook al een en ander geleerd! En bedankt, Micky! Het was weer de moeite waard ? Ps: mijn zoontje zat te wachten op je x-files muziek intro. Ik heb het hem uitgelegd over je nieuwe videoserie dus heeft hij het maar zelf… Lees verder »

Last edited 1 jaar geleden by Michelle S.
Karel
1 jaar geleden

Wauw Micky, je helpt me “Our universal journey” van George Kavassilas nog dieper te begrijpen. Dat boek en wat het losmaakt ben ik al maanden aan het verteren, en ik heb een enorme groei-boost sindsdien. De cerebrale fase geraak ik nu wel een beetje voorbij, en ik wil vooral her-connecteren nu. Daarom interesseren zuivere technieken om “in jezelf te zakken”, zoals jij dat noemt, me heel erg. Ik zou ook heel graag connecteren met moeder aarde, maar weet niet goed hoe dit te doen. Doe in elk geval zo voort, Micky, mijn diepere zelf dankt de jouwe voor de inzichten…… Lees verder »

Marion
1 jaar geleden

Mooi wat je doet. Ik luister er graag naar. Geeft een oppepper.
Ik dank je

Nathalie
1 jaar geleden

Ik had gelijk iets van ja echt dit is het, en heel nodig. En ook fijn om te laten zien/ horen aan mensen voor wie het allemaal wat nieuwer is. Deze week vanaf zaterdag al veel triggers en interference. Dus ik heb dat ook tijdens het kijken en zelfs nu tijdens het typen. En ik me afvroeg hoeveel tegenwerking jij wel niet moet hebben tijdens zo’n aflevering en voor het tot stand komt. Nou nog geen vijf minuten later gaf je het aan in de podcast. Ik ga in ieder geval weer aan de slag met de tools en kijk… Lees verder »

ikke
1 jaar geleden

Mooi Micky, ik zie jou hierin vlammen van passie was top.

Hylke
1 jaar geleden

Je verhaal over het de kapot geschoten planeet Maldek doet me denken aan de jaren 80 TV serie van de Tros want kwam Alf het wezentje uit de gelijknamige tv serie ook niet van Maldek? De bedenkers van deze serie hadden deze kennis dus ook al. En ik denk dat in veel meer tv series en films veel meer waarheid zitten dan wij beseffen.

Guuz
1 jaar geleden

Ha….tegeltjes…gna…
Ik moet zeggen dat je wel een heel energieke vorm van complotmoeheid hebt…groet…

Hoet
1 jaar geleden

Man, heel erg fijn dit. Voelt als dagje uit, zeker na al die matrix shit afgelopen tijd (en nog). Dank je wel! Ik kijk uit naar de volgende, en de volgende…..

Elles
1 jaar geleden

Ik wou net een pauze nemen voor “complotten”, nieuws etc. kom je nu me dit pareltje ter opfrissing. Hartstikke bedankt.

Mimi
1 jaar geleden

Hele mooie uitzending ❤ Veel herkenning in wat je zegt. Ook dat stukje over dat iedere cel gelinkt staat aan een galaxy en het gedeelte over hoe jij de zon beschrijft. Ik heb zelf altijd als ik naar de zon kijk en mijn ogen sluit een beeld van mijzelf zie. Alsof ik op een afstand vanuit de positie van de zon mijzelf zie. Trouwens, morgen staat de zon op zijn hoogst om 12 uur. ” Zonnewende ?”

Erin
1 jaar geleden

Hoi Micky, Ja! Die rust voel ik geregeld en kan ik vaak ook opzoeken wanneer ik het wil. Dit gaat lukken! Dank je voor de uitleg van de basis. Ik zie uit naar de vervolgen hierop.

Sandy
1 jaar geleden

Heee Micky, nadat ik jou eerst rond het jaar 2010 tegen kwam op internet kom je nu opnieuw op mijn pad. En nu pas kan ik je echt horen en voel ik jouw boodschap. Jaren geleden was ik nog niet “klaar” om bepaalde (matrix) overtuigingen en programma’s aan te kijken en los te laten. Heel fijn om jouw passie te voelen in deze video. Zoveel wat jij vertelt zorgt ervoor dat ik mij van alles herinner zonder dat mijn mind dit begrijpt hoe ik mij dat herinner. Het is een innerlijk weten, een voelen voorbij aan gedachten en woorden. Het… Lees verder »

Sandra
1 jaar geleden

door dit zo een stukje aan te horen kom ik er achter dat ik weer helemaal in ‘mind’ zit. Doe cursussen van mindvalley, volg een PMA opleiding, Progressive, Mental alignment en ben fan van ‘mind of your own’. tjonge wat een spiegel weer, bedankt. Blijkbaar voor mij een hele leuke speeltuin.