De ComplotConcurrent – Uitzending 95 “Omdat je een slaaf bent Neo” (22-6-2020)

Abonneer
Abonneren op
25 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Monique
1 jaar geleden

Over de voetbalsupporters. Dit is een verhaal van iemand op mijn facebook. Iemand die erbij was. En zo heb ik tientallen filmpjes gezien en verhalen gelezen van mensen die er bij waren. Ik ben zo blij om te zien dat steeds meer mensen de leugen doorzien. This is a revolution. We zijn echt geschiedenis aan het schrijven hier.. Lieve lieve mensen. Er ‘moet’ mijn iets van het hart. Ik ben gister vanaf 9 uur in Den Haag op en bij het malieveld geweest om een bijdrage leveren te voor ‘onze vrijheid’. Dit heb ik geheel op mijn eigen liefdevolle wijze… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden

Ik heb zelfs een filmpje gezien dat je hooligans uit een ME busje ziet komen. MEers dus maar vermomd als oproerkraaiers. Ik weet niet hoe ik dat filmpje hierop moet zetten. Ben erg slecht in knip en plakwerk haha..

Monique
1 jaar geleden

Ja precies die ja. Jeetje ik was echt perplex. Zeker toen ik hoorde dat dit dus blijkbaar vrij normaal is in dit soort situaties..

Bas
1 jaar geleden

Gewonde agenten bij demonstraties, dat zijn vaker dit soort gasten. De andere agenten worden bv gebeten door een van hun valse honden, of ze krijgen een trap van een paard. Ook zetten ze bv door onderbezetting ongeschikte rijders in, waardoor er opeens veel paarden overlijden. Plunderen mag niet, en geweld tegen het gezag eigenlijk ook niet. Waar de mensen in Den Haag om strijden is het buitenspel zetten v h parlement door het kabinet, dus er is zeker een zaak om voor te strijden.

Marco
1 jaar geleden

Triest om te constateren dat er zoveel mensen dood gaan in Afrika van de honger door die absurde maatregelen hier in het westen. Nog triester om te contacteren dat het voedsel wat ze in Afrika wel produceren hier op de markt te koop is. Krankzinnige wereld leven we.

Last edited 1 jaar geleden by Marco
Doortje
1 jaar geleden

Weer een prima uitzending, Micky! De uitleg van het pokerspel bevalt me wel. Bedankt. Zeg, waar kan ik dat mondkapje bestellen?

Doortje
1 jaar geleden

Ok Micky, ik heb geen haast. Ben sowieso niet van plan ergens in te stappen waar een muilkorf verplicht is.

Heleen
1 jaar geleden

Top show weer Micky! Bedankt! Je nieuwe complottheorie over het virus klinkt als dat dat wel eens heel dichtbij de waarheid kan zijn. Het resoneert, voelt zelfs als een soort van ‘bekend’, zonder het eerder gehoord te hebben. Je uitleg met behulp van poker is heel duidelijk. Grote klasse weer! ?

nicole
1 jaar geleden

Ben een beetje een tegendraadse vrouw en veel op mijn pad in mijn leven heeft me van een lief onderdanig maar heel blij en spontaan meisje nog net niet helemaal verandert in een zuurpruim. Sarcoidiosis in de longen (net als onze kroonprins trouwens!!) en Gilles de la Tourette hebben mijn leven gevormd maar net als Micky heb ik daar zelf een weg in gevonden. Na Prednisolon en antidepressiva alles terzijde gegooid, mede door mijn paps die na elke opname zijn medicatie aan de kant schoof, tot bewustzijn gekomen. Ik ben zo dankbaar dat Micky op mijn pad kwam en het… Lees verder »

nicole
1 jaar geleden

Dat is waar! Bedankt in ieder geval ?

nicole
1 jaar geleden

Sla dit maar over als je een synthetisch mens bent, alleen maar opgebouwd uit materie. Het lego blokjes verhaal van Jostein Gaarder blijft een geweldig verhaal hierover. (Uit de wereld van Sophie!) De bouwsteentjes die een organisme opbouwen en dat je het elke keer kan afbreken en weer iets nieuws er mee kan maken. Zoals onze cellen ? De lijm die alles bij elkaar houdt noem ik bezieling, energie, spirit. Kan je lekker alle kanten mee op. Net als in deze realiteit! Collega zei dat ze klaar was met deze slechte film. Ik hield me maar wijselijk stil want dat… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden
Reply to  nicole

Mooi Nicole. En zo herkenbaar ❤️

nicole
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Dank je wel Monique, zo fijn om te horen. ♥️

ikke
1 jaar geleden

Zoals zowel Rutte als de Jonge gebruiken t woord WIJ zo vaak maar ja (We is sugar for the brain)
Emotionele chantage is wat ze doen met hun NLP gelul een manipulatie techniek…pfff
Oja Trumpie noemde de ‘virus’ Kung Flu..wha

paulien
1 jaar geleden

Heb net tussen boel en Micky alles gevolgd tja het was me wat. !!! Micky laat gaan!! waarom is die leuke confrontatie weg ? dit hoort toch zo te gaan? betreft mijn eigen mening een revolutie doen ze ook niet met bananen en een bosje bloemen! peace nog nooit in alle tijden is hier een staatsgreep mee gewonnen , wij gaan dit doen, met hartjes !! gnifffel de gniffel. Ook niet met een handtekening op digie haha hAAAA . die BOEL heb wel effe gelijk betreft het een beetje wakker maken der mens kan nooit geen kwaad ! ,maar het… Lees verder »

paulien
1 jaar geleden

Oja over die hyperventilatie kapjes in de bus zorg dat je een fles met drinken bij je heb.. en blijf de hele weg drinken ,…. de truuk hahahaa

New World Disorder
1 jaar geleden

Black Lives Matter – vroeger werd de energie van de ‘zwarten’ geoogst om katoen te plukken op plantages. De zwarte plantages zijn alleen geëvolueerd. Moderne plantages bestaan in de vorm van zwarte profielfoto’s op social media en protesten van racisten wie claimen tegen racisme te zijn. Moderne plantagehouders oogsten aandacht en sociale status door de de huidskleur van mensen die gewoon hun leven willen lijden uit te buiten. BLM doet niets anders dan mensen beoordelen op basis van huidskleur. Ze zijn net zo hypocriet als feministen die gelijkwaardigheid op de werkvloer proberen te behalen door mannen weigeren aan te nemen.… Lees verder »

Marie
1 jaar geleden

Even iets heel anders, maar het heeft wel met de huidige situatie te maken: er is een initiatief van Nederlandse artsen tegen de Coronamaatregelen dat je kunt steunen door te tekenen. Ik heb het ook al naar je gemaild, Mickey, maar mijn mailtjes komen steeds vaker niet aan…
https://opendebat.info/
Alle beetjes helpen, denk ik.