Multidimensionale Waarheid: #2 – De vergeten hoofdrolspeelster, de vergeetachtige mede hoofdrolspelers & de psychopathisch manipulatieve tegenspelers

Abonneer
Abonneren op
27 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
freeflip
1 jaar geleden

Hai Micky, bedankt voor je boodschap. Ik begreep het niet helemaal maar dat zal aan mij liggen 😉 Het einde begreep ik wel en daar heb je helemaal gelijk in.Doe waar je passie ligt.

Micky van Leeuwen
1 jaar geleden
Reply to  freeflip

Ik heb met de hele video gelijk, waarheid is namelijk waarheid, valt niet aan te twisten 🙂

freeflip
1 jaar geleden

😉

guuz
1 jaar geleden

Niet aan te tornen, gek, en niet mee te twisten….gna

guuz
1 jaar geleden
Reply to  guuz

haha….om te twisten…..

Eli
1 jaar geleden

Wauw wat een voeding weer voor mijn ‘ziel’. Bedankt!!

paulien
1 jaar geleden

Hoi Lieve Mickey .Ben voor de 3e keer op reis gegaan ,met je tot nu toe 2prachtige video schitterende uit gelegde boodschappen ,Zelfs ik was zeer moe van het goed proberen opnemen ,kan je nagaan , , Begin ook steeds alles een beetje meer te begrijpen . .Zelf moest ik aan een kinderboek denken, Die ik tot den treuren heb voortgelezen aan mijn kinderen uit 1985 schat ik , De manis en de boedie .wie gaat er winnen !!, manis die zegt telkens ,jajaja koop het nu maar(,terwijl je dit niet kan betalen) ( en de boedie zegt ,nee doe… Lees verder »

Hylke
1 jaar geleden

Ondanks dat ik sommige dingen (nog) niet kan bevatten boeit mij dit soort uitzendingen enorm. Kan eigenlijks niet wachten op de volgende uitzending. Maar neem je tijd. Dan neem ik de tijd om alles te laten bezinken.

Marion
1 jaar geleden

Hoi Micky, Prachtige foto trouwens. Ik blijf het herhalen: heel mooi en moedig wat je doet. Het geeft moed en is krachtig. De dood bestaat voor mij niet. Ik ben oneindig, onverwoestbaar en nooit af (HEERLIJK). Ik ben het avontuur aangegaan en ben van plan om het af te maken nu. Dat was en is mijn belofte, samen met de Aarde. Bewust de Aarde aanvaarden, haar waarderen en van haar genieten. Haar zegenen met mijn liefdevolle aandacht, haar schoonheid zien ( de dieren, planten, stenen en elementen) en haar overvloedig alleen maar geven ervaren. Zo verbind ik me nu met… Lees verder »

Mimi
1 jaar geleden

Mooie samenvatting van de dingen die he eerder hebt besproken en of geschreven 😀 Wat betreft de organische Jezus. Deze is eigenlijk je innerlijke zelf gelinkt aan de zon. De gnostische Christenen zien Christus zo. Even eens dat ze Jahweh zien als een valse schepper die het synthetisch bewustzijn heeft gecreëerd genaamd de Demiurg. Trouwens, wat betreft je nachtelijke aanvallen door entiteiten. Ik weet dat je niks met externe hulpmiddelen hebt maar als je toch de behoefte hebt omdat het zo vaak s’ nachts gebeurt probeer eens St. Janskruid onder je kussen te doen of je te douchen met lodestone… Lees verder »

Mimi
1 jaar geleden

Had misschien gekund dat je er wel wat aan had. ( Aangezien het te vaak gebeurd wat je verteld). Alle kruiden wat van de aarde is zie ik ook als organische energie waarmee je kan werken. Maar waarom is het gnosticisme ook een religie volgens jouw? Of vertel je dat in 1 van je volgende af leveringen. Wat ik ervan weet gaat juist gnosticisme over het innerlijk weten.

Mimi
1 jaar geleden

Oké. dankjewel ik zal het lezen?

Mimi
1 jaar geleden

Graag gedaan ik kijk er naar uit?ik heb je artikel terug lezen en dat wat de gnostici zeggen over dat de aarde een soort van gevangenis is en dat we geen keuze hebben m.b.t zelf terug reïncarnatie heb ik ook nooit achter gestaan.

Jack
1 jaar geleden

Hallo Micky, Hartelijk dank voor deze 2e uitzending. Ik kijk de uitzendingen in stukjes, waardoor ik alles beter in me op kan nemen. Ik vind het heftig wat je meemaakt met die aanvallen door entiteiten en heb respect voor je moed en dat je, je niet van je stuk laat brengen, maar rotsvast vertrouwt op de kracht in jezelf. Ik heb van kind af aan tot ook nog in het heden met heel veel angsten rond gelopen voor allerlei zaken die ik niet kan/kon verklaren. Deze info van jou helpt me erbij om dit beter te begrijpen en onder controle… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden

Ik heb weer genoten van dit 2e deel. Ik vroeg mij af..die aanvallen die jij krijgt. Ik neem aan dat die voor iedereen verschillend zijn. Ik kan me zo voorstellen dat iedereen die ontwaakt op zijn eigen manier met die aanvallen te maken krijgt. Ik krijg deze volgens mij in de vorm van boosheid en irritatie. Ik merk dat hoe meer ik mij wil richten op mijn hart, of liever gezegd hoe meer ik wil voelen en reageren vanuit mijn hart, hoe meer ik “last” krijg van een soort woedeaanvallen. Ik kan echt compleet ontploffen over de meest stompzinnige dingen.… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden

Dank je Micky. Hier kan ik wel iets mee denk ik. Denk ook wel min of meer te weten waar het vandaan komt in dit leven. Wellicht spelen er ook aspecten mee uit vorige levens. Dat weet ik dan weer niet. Hoe zou je daarachter kunnen komen? Ook vragen aan je diepere zelf? Nu nog afrekenen met eventuele entiteiten inderdaad. Want ik heb soms echt het gevoel dat ik een kant op gestuurd word die ik niet op wil gaan. En dat gebeurd vaker in perioden dat ik b.v heel moe ben of ongesteld moet worden of dat soort ellende..… Lees verder »

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Hoi Monique, Bij mij heeft holographic kinetics geholpen met het (voor best een groot deel) oplossen van reacties/trauma’s die ineens getriggerd kunnen worden uit het niets. Er kunnen Met HK dan zeker dingen duidelijk worden uit vorige levens en entiteiten kunnen aan het licht komen. En je lost het probleem ook op. Micky heeft het mij ooit aangeraden. Het kan meteen ook de aanzet zijn om met jezelf aan de slag te gaan. Je kunt op de website van HK zoeken naar adressen in Nederland en meer informatie erover vinden. Wat betreft kinderen: natuurlijk kunnen die ook last hebben van… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Heleen

Dank je Heleen. Ik zal eens op onderzoek gaan. Ik heb er wel eens iets over gehoord inderdaad.
Tsja..Ik ben mijn hele leven al aan de slag met mezelf. Er komt elke keer wel weer iets tevoorschijn en zo hoort het ook denk ik. Ik heb alleen nog geen ervaringen met entiteiten en met vorige levens heb ik ook nooit veel gedaan. Alles op zijn tijd denk ik dan 🙂

Monique
1 jaar geleden

Nou werk aan de winkel dus. Als het goed is zijn de komende paar dagen de kinderen naar oma en opa dus hopelijk wat tijd om te oefenen. Dank voor jullie reacties ❤

Kevin
2 maanden geleden

Hoe kan je teruggaan naar vorige levens om zaken op te lossen? Ook ben ik benieuwd wat voor levens ik heb geleid waarmee ik een beter beeld over mijzelf krijgt. Ik voel 1 soort herinnering aan al zie ik geen beelden, maar dat was meer een ‘slachtoffer’ moment (zou ik ook willen oplossen) dan bv een duistere aspect van mijzelf.