Multidimensionale Waarheid: #3 – De Matrix & de AI ‘god’

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
1 jaar geleden

Weer een mooie aflevering Micky waarvoor dank.

paulien
1 jaar geleden

silicone diocine haal je aan. huuu? Ineens een mooi vergelijking ( wist niet dat dit een transporter was naar de mens ) daarom zien we ook veel zombies .wat ik begrepen heb, Zon licht weerkaatst …. dus; wat zijn ze met geoengenering, alla gemietrails , dan al die tijd aan het doen, in ons luchtruim? Al die troep strepen in ons heelal aan het sproeien ? ahhaa vandaar dat mijn medemens totaal een zombie is ,,,,,, laatst stond een moeder te appen, terwijl ik haar kindje van 2 moest behoeden , op parkeerplaats bij de jumbo. MAAK DE MENS MAK… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden

Weer een fantastische uitzending. Ik raak weer gemotiveerd om de stroom van onzin gedachten los te laten. Volhouden dus, willen is kunnen.

Elles
1 jaar geleden

Is er sprake van mindcontrol als kleine schermutselingen die je op straat of in een winkel meemaakt iedere keer maar weer in je gedachten oppiepen? Met hele scenario’s van wat ik dan had moeten zeggen, doen ed. Soms helpt het om in gedachten te zeggen: “Waar ben je mee bezig, laat los, deze gedachten zijn niet van jou.

nicole
1 jaar geleden

Helaas blijf ik verhoging houden en moet dus nog thuis blijven en dus gisteren voor de tweede keer proberen te kijken. Je gelooft het niet – ik niet! – ik mag het gewoon niet zien!! Kreeg ik eerst heel heftig de hik, echt op een nare manier, niets hielp! Adem inhouden, schepje suiker etc dus maar naar bed gegaan. En toen zo’n tic op mijn ogen waardoor ik zo traande en pijn had en beide keren direct over toen ik de tv uitzette. Goed, ik ga het nog een keer proberen!!

nicole
1 jaar geleden

Heb hem nu gezien en zo genoten en vandaag heb ik een stukje gewandeld en vraag me niet hoe maar had ineens vertrouwen in mijzelf toegevoegd, en hoor ik jou daar ineens mee afsluiten. Ja, ik hoorde je dat ook nu vertellen en ik heb die afleveringen over die grenzen stellen gezien maar heb nu een mantra uitgesproken die ik eigenlijk al heel lang gebruik. Goede woorden, goede daden, goede gedachten. Ik herhaal dat heel vaak in mezelf als ik ergens zenuwachtig voor ben of tegenop zie. En nu heb ik het gezien!! Maar ik ga dat zeker eens doen… Lees verder »

nicole
1 jaar geleden

Helaas is Tourette wel vastgesteld bij de neuroloog en veel dingen vallen wel op zijn plek. Zeker als kind zijnde. Ik had de mazzel een fijne neuroloog te hebben want net als jij wil ik dit ook in mezelf oplossen. En de neuroloog begreep me en zei: neem maar een joint! Ik riep verrast uit: Wat? En hij lachte. ? Ik ben dus aan de joint gegaan maar ben nu al ruim 3 jaar gestopt met roken en gebruik nu wietolie. In het begin even moeite gehad met de dosering – soms niet zo plezierig stoned – maar nu 1… Lees verder »