Multidimensionale Waarheid: #4 – De drie lagen van manipulatie en controle

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
nicole
1 jaar geleden

Wauw, zoveel valt op zijn plek en ineens kreeg ik een creatieve inval. Ik heb ook zoveel geschreven maar ach….werk, leven, Nicole is zweverig ?? Schrijf al vanaf mijn 10de in een dagboek, en weet je, sommige dingen hebben wij wel gemeen. Ik was MCP bij NetWatch maar omdat mijn zoon nog te jong was wilde ik niet gedetacheerd worden en toen de boel overgenomen werd door Centric, werd ik er uit gegooid. Nog een reden maar dan wordt het verhaal te lang. Maar eigenlijk best wel spiritueel! Enfin, ben de zorg in gegaan, de beste beslissing geweest en ben… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden

Weer een fantastisch slot aan de Multi dimensionale 4 luik. Met deze site, die ik nu alweer enige tijd volg heb je veel blinde vlekken voor mij verklaard. Het waarom van het synthetisch duister en licht. Voor mij is de donkere kant van Moeder Natuur met haar orkanen, overstromingen, eten of gegeten worden bij lange na niet zo duister als het synthetische duister is. Daarom duurt het even, om het hoe en waarom te doorgronden.

Elles
1 jaar geleden

Je toekomstige zelf, wil dat zeggen dat je huidige zelf de toekomst kan veranderen? Je kiest natuurlijk de ervaringen die je hier op wilt doen, maar je hebt verschillende mogelijkheden om te kiezen hoe je dat wil invullen.

rene
1 jaar geleden

goed hoor

Elles
1 jaar geleden

Daar heb je een punt. Ik ben al jaren bezig om mijn gedachtenstroom stop te zetten en meer in mijn hart af te dalen, maar dat is een moeizaam proces voor mij

rob
1 jaar geleden

Compressie voelen en ervaren, om uiteindelijk een diamant te worden. Wow, die hakt er in en wat mooi! Dank ervoor.

Erin
1 jaar geleden

Ja! Dat verheldert enorm. Er is een dieper en een toekomstig zelf. Daar ga ik mee oefenen. Helemaal met het eerst vragen aan mezelf. Minder consumeren zeg maar, lekker gaan produceren met mijn donder.

Mimi
1 jaar geleden

Wat mooi dat jij dit ook doet. ” communiceren met je toekomstige zelf”. Ik zelf doe dit ook een zie dan mijzelf in een oudere versie die mijzelf gerust steld. Maar ook behoed voor wat er komen gaat. Zo heb ik altijd een gevoel dat er iets rond 2040 gaat gebeuren. Iets wat niet vanuit de mind komt of dat ik dit gelezen heb of iemand horen zeggen. En nu hoor ik jouw ook zeggen dat er nu en binnen 20 jaar iets staat te gebeuren waar door het lijkt als de wereld “vergaat.”