Uitzending Argos (NPO Radio 1) over satanisch ritueel misbruik in Nederland

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Monique
1 jaar geleden

Ben blij dat deze beerput steeds verder open getrokken wordt en dat hier eindelijk aandacht voor is. Het heeft allemaal al veel te lang geduurd. Het wordt tijd dat de hele wereld weet door wat voor vies, satanisch clubje we geregeerd worden..

Elles
1 jaar geleden

2 weken geleden hoorde ik de voor aankondiging van deze uitzending, ik had niet de moed om dit toen af te luisteren, vooral omdat er niets aan gedaan wordt en het in de doofpot verdwijnt. Nu heb ik het, geattendeerd door jouw link, toch beluisterd. Het sterkt je wel in je weten dat we te maken hebben met zeer duistere krachten. Bedankt voor het plaatsen.

Nathalie
1 jaar geleden

Ik heb het twee weken geleden geluisterd en ik kreeg een mega trigger. Oa omdat ik familieleden heb die dit hebben meegemaakt (of nog steeds). Alleen het lezen en de link weer zien word ik al heel verdrietig van.

Elles
1 jaar geleden

Ik zat altijd met de vraag: “Heeft iemand hier nou zelf voor gekozen toen hij/zij naar de aarde kwam”. Tijdens deze uitzending kreeg ik het antwoord: “Je kunt niet van slachtoffers spreken, dit zijn zulke sterke persoonlijkheden”. Inderdaad wat een wijze sterke persoonlijkheden dat ze dit lot hebben gekozen en hopelijk nu eindelijk eens iets in beweging zetten. Als een mens zo sterk is dat ze zo’n lot kan dragen, ben ik dan niet in staat en mijn portie te verwerken en de toekomst met open vizier tegemoet te treden?

Sandra
1 jaar geleden
Reply to  Elles

mooi gezegd

Pris
1 jaar geleden

Die speciale afdeling van de politie is wel een complottheorie op zichzelf of niet? Het roept bij mij wel de vraag waarom zij zo hard hun best doen om het te ontkennen. En met zoveel succes ook! Wat zijn hun belangen? Hoeveel makkelijker maken zij het voor de netwerken om hun gang te blijven gaan? Zijn zij onderdeel van het netwerk?

Nathalie
1 jaar geleden
Reply to  Pris

Voor mijn gevoel gecombineerd met een deel wat ik weet is het de opruimploeg. Dus bewijsmateriaal vernietigen.

Kalki-Maitreya-Sanat Kumara-Tree Tenders!
1 jaar geleden

Vanuit geruchten van Micha Kat – https://revolutionaironline.com/ – waren/zijn een enkele leden van zelfs ‘t oranje-huis betrokken bij het exploiteren van pedo-netwerken – naast de o.a. top-pedo-politieke en justiele elite “Deep-pedo-State”-leden – zo was Johan Willem Friso( volgens Kat! ) actief betrokken en Beatrix passief via financieringen( waren/[ zijn? ] ) daar ook o.a. video’s van en waarin een vrouw daar verklaringen over afgeeft; blijft ‘t natuurlijk walgelijk! Maar doet Nederland als schoothondje van de VS ook totaal niet onder aan dezen Yankees: https://eventnl.wordpress.com/2020/07/06/ontwikkelingen-in-amerika-m-b-t-arrestaties-en-kinderhandel-6-juli-2020/ Blijft het dus wel beter als wij allen dit grote WERELDWIJD pedo-monster de werelden uit weten te… Lees verder »

Kalki-Maitreya-Sanat Kumara-Tree Tenders!
1 jaar geleden

Ps.: Voor het focussen om via meditaties Maxwell bescherming te verlenen, zodat zij niet wordt vermoordt en daardoor de gehele monsterlijke stinkende pedo-elite’s wereldwijd hun misdaden dan wel onder ogen krijgen te zien! En zo ook de gehele mensheid; is het goed om te weten in welke gevangenis Maxwell dan NU wel vertoefd; nml. in Brooklyn (1 v/d 5 districs van)New York!

Erin
1 jaar geleden

Gedeeld onder familieleden ren vrienden. Als de betrokkenen de moed opbrengen dit te delen moet ik dat ook doen. Mensen geloven er niks van wanneer je het bespreekbaar maakt. Fuck it. De ziekte Willfully blind moet uitgeroeid worden.

Monique
1 jaar geleden

Iemand had gister een kort filmpje op mijn tijdlijn van FB gezet als reactie op iets wat ik had gepost over satanisch ritueel misbruik. Ik besloot het niet te kijken omdat ik bang was dat ik dat niet zou trekken maar toch zei iets in mij dat ik het moest kijken dus heel even misschien 5 seconden gekeken en ik was zo van streek dat mijn man mij moest komen troosten. Het was een filmpje waarin de clip van Gotye werd nagebootst alleen dan moest een geverfd jongetje zingen en je kon zien dat hij gedwongen werd en hij was… Lees verder »