De ComplotConcurrent – Uitzending 96 “Het synthetisch duister recht in z’n bakkes aankijken” (15-7-2020)

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
1 jaar geleden

Weer een hoogwaardig kunstgehalte. Altijd leuk om naar te kijken.
Ik woon in een groot dorp en hier kom je ook bijna niemand meer tegen die zich, anders dan het opgelegde gebruik van mandjes in de winkels, aan de afstandsregels houdt, al moet ik eerlijk zeggen dat er in mijn zeer beperkte kennissenkring die uit oudere mensen bestaat nog wel de mening heerst dat men voorzichtig moet zijn omdat men tot de ‘risicogroep’ behoort en zij zullen vrijwel zeker het vaccin omarmen.

Marco
1 jaar geleden

Micky leuke uitzending weer. petje af dat je elke avond het journaal van de Niet Ontzettend Snugger (nos) kijkt. ik hou dat persoonlijk geen 5 min vol. wat die immuniteit van corona betreft denk ik het volgende. als je het virus hebt gehad ben je tijdelijk immuun volgens de hoge heren. daarmee bereiden ze wat jij zegt de weg voor dat iedereen zich straks alleen door vaccinatie veilig kan wanen. ik denk dat het nog iets verder gaat, straks zeggen ze dat vaccinatie ook maar tijdelijk helpt waardoor je meerdere vaccinaties nodig hebt en het naast de griepprik een jaarlijks… Lees verder »

Boebie
1 jaar geleden

Ik las ergens dat er meerdere injecties nanotechnologie nodig waren om mensen volledig compatible te maken met ‘ The internet of things’. Dus dit is het plan: meerdere vaccinaties nodig om Voldoende ‘antistoffen’ ( lees: chips) op te kunnen bouwen, en daarna lig je volledig aan de digitale ketting!

marco
1 jaar geleden

tja, viroliegt, viroloog. ☺

Ina
1 jaar geleden

Ja, zo dus! En de vaccins bevatten de Crisp-cas-9 techniek, dus ons DNA wordt omgebouwd, nou ja, van degenen die ‘ervoor gaan’, 1 vaccin volstaat niet kennelijk

Nathalie
1 jaar geleden

Nou vind ik het ook zoiets dat ik afgelopen week las dat de griepprik naar voren wordt gehaald (wordt geprobeerd) zodat de covid vaccinatie in het najaar kan. Of gecombineerd gaat worden. Maar ook speciaal voor ouderen dat die ook nog een pneumokokken vaccinatie krijgen dit najaar. Gelukkig heeft Pia Dijkstra de voltooid leven wet er bijna doorheen voor degenen die het niet meer zien zitten. Nou maar hopen dat ze die spuitjes niet verwisselen. Want ouderen krijgen een andere covid vaccinatie. Ook dat had ik al een paar weken geleden gelezen. Ik wil wel artikelen terug gaan zoeken maar… Lees verder »

paulien
1 jaar geleden

Lieve Micky, na al je serieuze en zeer leerzame mooie , artikelen ,werd het inderdaad tijd voor iets luchters . Heb me af en toe bescheurd .De mensen die zich in laten prikken ,zijn volgens mij juist de verspreiders . kijk naar de goed bedoelde griepprik voor de zwakkere en ouderen, potentiele dragers, en dus eerste klas doorgevers , verspreiders en zelfs als eerste het loodje gaan leggen .door verzwakt imuum… Aangedragen door, al onze wijze geld inhalige dokters .voor iedereen die nieuw is op deze site draai alles om !! .Zoals Micky al jaren probeert duidelijk te maken .

Ina
1 jaar geleden

Je had een vraag over de covid vaccins, deze zullen niet uit antistoffen bestaan, dat is trouwens nooit zo; tot nu toe bestaat een vaccin, naast de giftige hulpstoffen, uit het verzwakte virus of virusdeeltje waarop het lichaam dan reageert met antistoffen te maken, die dan bij een echte besmetting direct in actie komen, zodat je niet ziek wordt. Nu gaat het anders, en heel ingewikkeld; maar er wordt geen verzwakt Sars-CoV-2 virus ingespoten omdat dat te gevaarlijk is; in plaats daarvan is het een GMO vaccin, en gaat het genetisch manipuleren. Deze link is van Moderna, waar jij het… Lees verder »

Last edited 1 jaar geleden by Ina
rob
1 jaar geleden

Nou, er is een onderzoek gedaan, burgers zijn ondervraagd, of ze bij een snotneusje ze zich laten testen, 8 op de 10 laat zich niet testen in dat geval, hahaha

nicole
1 jaar geleden
Reply to  rob

Klopt, ik was ziek thuis en meteen ziektewet dame of ik me liet testen. Het overdonderde me en toen had ik zoiets van: no way. Lang verhaal kort: je bent het niet verplicht las ik op een overheidspagina en werkgever kan dit niet verplichten. En ik ben lekker 2 weken thuis geweest, geen test en morgen weer aan het werk. ?

rob
1 jaar geleden

Zien we niet op exact 25:30 geen shape shifter naast Rutte?

Hoet
1 jaar geleden
Reply to  rob

haha zeer sterk!

New World Disorder
1 jaar geleden

De onzichtbare vijand van de mensheid. Als onze goden… Ik bedoel politici en experts het claimen is het aannemelijk en moet het land er aan geloven, maar als een sterveling een onzichtbare vijand claimt is het een illuminati complotgekkie 🙂

Piekfijne aflevering. Nog even tot de 100e gevierd mag worden!

Elles
1 jaar geleden

Ik probeer niet weg te kijken voor het synthetische duister, maar ik kan het met niemand delen. Zelfs het verhaal van Rob Elens is al te veel

Last edited 1 jaar geleden by Elles