De ComplotConcurrent – Uitzending 97 “Klassiek Orwelliaans” (22-7-2020)

Abonneer
Abonneren op
13 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Dirk
1 jaar geleden

Hey Micky, Uitstekende uitzending weer. Waarvoor grazie. Missschien moet je toch maar overwegen om Vlaanderen erbij te nemen want complotologen van jouw level ben ik hier ik hier (helaas) nog niet tegengekomen. Er is wel de Belfort Group met goede bedoelingen die ook lezingen organiseert, maar ze blijven naar mijn gevoel een beetje op een bepaald David Icke-niveau steken. Ik ben wel eens benieuwd hoe mijn mede-vlamingen die dit lezen de vibe die er nu in dit landje hangt ervaren. Soms zou ik het kunnen uitschreeuwen van ‘people wake up’, maar kan me tot nu toe nog net beheersen… (hartconnectie?)… Lees verder »

Dirk
1 jaar geleden

Mijn HOERA en amen heb je! Ik steek graag een handje toe

rob
1 jaar geleden
Reply to  Dirk

Dag Dirk,bedankt voor de link,
ontluisterend gewoon !

Dirk
1 jaar geleden
Reply to  rob

Graag gedaan Rob

Leen
1 jaar geleden
Reply to  Dirk

Dag Dirk. Hier nog een Vlaamse supporter van Indigo Revolution en ik kan alleen maar beamen dat hier grote nood is aan iemand zoals Micky die de ballen aan het lijf heeft om ons de spreekwoordelijke sjot onder de kont te geven en ons wakker te schudden. Ik ken in feite geen enkele Vlaamse website die dit soort informatie biedt. Persoonlijk vind ik dat het erg gesteld is in Vlaanderen. De mindcontrol doet goed zijn werk en iedereen slikt braaf de angstporno en houdt zich aan de belachelijke regels. In mijn omgeving zijn er maar een handvol vrienden die verder… Lees verder »

rob
1 jaar geleden

Met betrekking Koning Willem: testen ze niet gewoon om te kijken hoe mensen reageren of juist niet reageren? Dat zou ik doen als ik duistere plannen zou hebben. De waarheid vertellen zonder dat er een heftige tegenreactie komt.

Nathalie
1 jaar geleden

Leuk dat verhaal van koning John III. Maar als hij een nakomeling van Anna Boleyn zou zijn en de toenmalige paus heeft hij geen enkele claim op de troon (voor zover iemand dat überhaupt heeft). Hendrik VIII (heb ik even opgezocht) heeft door te scheiden van zijn toenmalige vrouw Catharina omdat 1 dochter op de wereld heeft gezet de toenmalige paus en de katholieke kerk tegen zich gekregen. Toen is de Anglicaanse kerk ontstaan. Anna heeft ook 1 dochter op de wereld gezet en daarom waarschijnlijk onthoofd. Dat de vrouwen maar 1 zwangerschap hebben kunnen voldragen heeft met een aparte… Lees verder »

Boebie
1 jaar geleden

Trump en mondmaskers:

03D41F36-1B75-4D9F-9793-04EACB650E88.jpeg
rob
1 jaar geleden

Misschien ben ik simpel en snap het niet helemaal en kan me iemand het me uitleggen? Het officiële document:A word at Risk sept 2019 van de global preparedness monitoring bord staat op pagina 10 de alinea:
Progress indicator(s) by September 2020
 • The United Nations (including WHO) conducts at least two system-wide training and simulation exercises, including one for covering the deliberate release of a lethal respiratory pathogen.
Dus dat hele Corona gedoe waar we nu inzitten is gewoon een experiment?
En minister mevrouw Sigrid Kaag is een afgevaardigd van dit Board?

paulien
1 jaar geleden

vermoeiend al die reacties !! laat ieder zelf zijn kanaal openen ,en zijn mening zeggen zo doe je dat, simpel toch SPREEK JE UIT ,OOK IN BELGIE!.van het journaal en kranten,krijgen we alleen maar prut nieuws….. Heerlijk weer van je genoten ,en natuurlijk wat geleerd , liefs van een trouwe volgster

Edwin Vissers
1 jaar geleden

Zag je reptielen ogen van die Chinese cloon