De ComplotConcurrent – Uitzending 98 “De Complottoloog” (3-8-2020)

Abonneer
Abonneren op
30 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
guuz
8 maanden geleden

Was er niet iemand bezig met het illuminatie kaartspel?

nicole
8 maanden geleden

Wat heb ik weer genoten. Geweldige show. Ik word juist vrolijk van jouw verhaaltjes. Ik denk dat mede door jou ik veel ‘luchtiger’ kijk naar alle gebeurtenissen. Mijn wifi gaat alleen aan als ik daadwerkelijk iets online wil doen maar ik wandel enorm veel, langs mijn sprookjeskanaal hihi en kan heerlijk in de tuin rommelen of gewoon een sudoku doen. Ben ik aan verslaafd! En behalve de artikelen in het begin over innerlijke kennis heb ik ook het space programma ontdekt. Ik had daar eigenlijk nooit wat mee maar jee…. dat virus is besmettelijk!! Bedankt Micky voor weer een fijne… Lees verder »

marco
8 maanden geleden

toppie Micky alleen jammer dat je stopt op 2.20.26 kan er uren naar luisteren. ?
en wat die mafketels betreft die de NOS elke keer weer weet te vinden, zijn volgens mij betaalde gasten.
ik kan mij niet voorstellen dat ze de tijd nemen om zulke gasten te zoeken.
jammer dat er niet zoiets als complotawards bestaat anders was je op zijn minst genomineerd. haha

Erin
8 maanden geleden

Hoi Micky, dank je voor de sjow!
Verder wil ik zeggen dat ik door je serie multidimentionale waarheid erg ondersteund wordt. Deze serie is van onschatbare waarde voor mij. Dank je

Ina
8 maanden geleden

toch even een link nav de testen, die wél alleen Sars-CoV-2 kunnen aantonen, sinds eind maart dus al op de markt, maar……welke tests gebruikt de GGD? Niet elke snotneus test trouwens positief, hoorde ik net weer
https://www.mediphos.cm/nieuws/nieuw-detectie-van-sars-cov-2-covid-19-door-amplicube-real-time-mikrogen-pcr
groetjes

Doortje
8 maanden geleden
Reply to  Ina

Op de link klikken brengt je niet verder. Maak van mediphos.cm: mediphos.com en dan lukt het wel….. Groetjes

Dirk
8 maanden geleden

Hey Mick! Wat een eer om zo vernoemd te worden in de alom geprezen CC! Ik woon al 21 jaar in ‘t Stad, maar ben geboren 40 km ergens op de Vlaamsche parking. Met m’n identiteitskaart uitgegeven in Aantwaarpe kan ik zelfs geen hotel meer boeken in Zeeland, want we leven hier letterlijk in de grootste hellhole op aarde (avondklok, mondmaskerplicht overal,…) blijkbaar. Als je nog niet zeker genoeg bent mail ik wel een kopietje van die kaart met m’n slave number. Dankje voor de verfrissende nieuwe complotten. Die lichaamstaal en bibber-Kermitstem van Kill Bill is onbetaalbaar. Heb het al… Lees verder »

Joost
8 maanden geleden
Reply to  Dirk

Bedankt Dirk, voorlopig krijg je het voordeel van de twijfel qua afkomst.

Joost
8 maanden geleden

Vlamingen heten Sjefke, Pol, Stef of Philip, Jerom of Lambik, geen Dirk.. Just saving..
Mijn vermoeden is dat je te maken hebt met een undercovercel van de AIVD.

Maar wie niet horen wil, moet maar voelen, of zijn billen branden aan een gebraden waterkonijn.

Nelleke
8 maanden geleden

Het filmpje met de skater in Antwerpen laat aan het eind (het originele fimpje is langer) zien dat er een andere agent te hulp schiet, die daarbij geen mondmasker draagt. Hoe hypocriet.

Karel
8 maanden geleden

Hoi beste Mick, Het was weer een geweldige aflevering, ik heb er van genoten en veel van opgestoken! Als Antwerpenaar kan ik bevestigen dat jij ook dé complottoloog van Vlaanderen bent. Ik zou niet weten wie daar anders voor in aanmerking zou komen… Gelukkkig ben ikzelf sinds een week op vakantie in het buitenland. Nog één weekje relaxen in betere oorden, en dan terug naar het hellhole… Hopelijk wordt de massa snel wakker, en gaan ze ongehoorzaam worden. Ik boek alvast een tribune plaatsje op het Neurenberg II proces, en ik trakteer jou op een reuze bak popcorn als het… Lees verder »

Elles
8 maanden geleden

Bedankt Micky, Weer een geweldige uitzending. In het gesprek met Bill Gates over de “veiligheid” van het Covid19 vaccins hoef je alleen maar naar Bill en de Interviewster te kijken, de lichaamstaal van beiden spreekt inderdaad boekdelen.

Elles
8 maanden geleden

Zou het niet de bedoeling zijn om de detailhandel kapot te maken? Ondernemers rentederivaten aansmeren en als de rente daalt, torenhoge Onbetaalbaar hoge boetes opleggen, huis en bedrijf voor een habbekrats overnemen. De mondkapjesplicht in drukke winkelstraten is daar een vervolg op.

Eelco de Gast
8 maanden geleden

Wat een heerlijke uitzending weer Micky! Heb er weer van genoten. Bedankt!

Kaas
8 maanden geleden

Heeen Mick ik volg je shows nog met enigge onregelmatigheid (nog steeds alleen audio) ga vandaag of morgen eens beginnen aan je kwartet mulite dementie waarhied. om te beginnen erg bedankt voor je werk vind het een fijn alternatief voor de mainstream en ook de alternatieve media! je kruip duidlijk “out of that box”. mocht je nog amateur zend vermogen nodig hebben heb nog een klein beetje ruimte op mijn server over. iets in de trand van torrents ivm data liemiet en al je “self hosted media”??? Werd getriggerd ivm je arno wellens links, kan zijn praatjes wel warderen… dus… Lees verder »

Kaas
8 maanden geleden
Reply to  Kaas

hahaha had je comentaar nog niet gehoord over welschmerz etc. gecontroleerd of niet tog fijn een breeder geluid 😉

Joost
8 maanden geleden

Hey, Kaassie!!!!
Blij wat van je te horen, en ik denk nog bij iedere boterham met jong belegen aan jou hoor..
Groeten Joost

Nelleke
8 maanden geleden

Ik ben een grote fan van Joost. Heerlijk de humor van Joost!

Bas
8 maanden geleden

Bij de zgn ‘1e golf’ werd er getest, maar bv huisgenoten van mensen die idd positief waren werden NIET getest vanwege een tekort aan testen. Nu wordt er veel meer getest, mensen worden gesmeekt om een test te nemen. Neem maar een pallet zout bij de overheidsclaims over een ‘2e golf’. En dan over de test zelf: de bedenker van de test heeft zélf gezegd dat de test NIET geschikt is voor het Kroon virus. Ik zie een analogie met de bedenker van het zgn ADHD (ofwel: saaie leraren). Die bedenker heeft nog even vlak voor zijn overlijden gemeldt dat… Lees verder »

rob
8 maanden geleden

Met betrekking tot burgerlijke ongehoorzaamheid, weet iemand van jullie of er al juridische documentjes kant en klaar zijn uitgewerkt, die je kunt laten zien als je bv gedwongen word een mondkapje te dragen of een vaccinatie te ondergaan? is maar een vraagje. De gedachte is dat juist een officieel juridisch document indruk maakt op een overheids NSB er.

Heleen
7 maanden geleden

Ik had deze uitzending nog niet gekeken, vandaar nog geen reactie uit Rotterdam. ? Voor mij is het simpel: ik ga niet naar de gebieden in de stad waar de mondkapjesplicht geldt. Ik begreep wel dat er in het weekend bekeuringen gegeven zijn aan mensen die ze niet droegen en dat er best veel mensen zonder mondkapje op rondliepen. Na een waarschuwing zetten ze het toch op. Dit las ik op rijnmond.nl Het is inderdaad een experiment, dat tot eind van de maand loopt en dan verlengd kan worden…?

Heleen
7 maanden geleden
Reply to  Heleen

Dat zijn wel vooral plekken (die ik vermijd met het oog op het mondkapje) waar de grote ketens zitten. De kleine winkeltjes zijn in mijn buurt te vinden plus de supermarkt, ook in mijn buurt, waar het dragen van een mondkapje niet geldt. Mensen houden inderdaad al lange tijd geen afstand meer.