De ComplotConcurrent – Uitzending 99 “COVID-1984” (15-8-2020)

Abonneer
Abonneren op
35 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Dennis
8 maanden geleden

“Weet je niet wie ik met Milli ‘Vanilli’ Weaver bedoel? Wees blij, jij hebt geen tijd en energie verspild aan deze afleiding” ?
Dank je wel, kennelijk niet eens googlewaardig.

Micky van Leeuwen
8 maanden geleden
Reply to  Dennis

Dat ligt eraan. Als je verzot bent op ‘good’ versus’ ‘deep state’ soap series die enkel als afleiding dienen, dan is het zeker google waardig. Maar als je net als ik daar helemaal niets mee hebt dan zou ik er niet naar googlen 🙂

Dennis
8 maanden geleden

Hmmm, ik ken Milli Vanilli nog van toen het twee zingende mannen waren uitgedost met colberts voorzien van schoudervulling en leggings. Sallaint detail, later bleek dat ze konden niet zingen, het bleek allemaal geplaybacked te zijn. LOL

Hylke
8 maanden geleden

Misschien ben ik wel een reptiel. Ik kan namelijk heel goed over warmte zolang ik maar niet met mijn hoofd in de volle zon loop. Ik kan ook wel lekker zweten. Maar ik voel me prima met deze warmte.

Karel
8 maanden geleden

Hey Micky,

Stress je nu niet uit over de 100ste CC hé.
Het feit van 100 afleveringen op zich is de hele prestatie!
Waarvoor nu reeds heel erg bedankt…
Maar verlies je vertrouwen in de tegenwerkende krachten nu niet hoor.
Ze zullen nog wel iets lekker evil doen ter gelegenheid van de 100ste aflevering… 😉
Hou je koel daar!

Karel
8 maanden geleden

Misschien hoef je het niet verder te zoeken, en kan je een soort van “het beste uit 100 CC’s” maken met de beelden uit het verleden. Is maar een ideetje…

Nathalie
8 maanden geleden
Reply to  Karel

Ja leuk idee. En dan met alles wat echt is uitgekomen. Maar ik hoop dat er echt iets spectaculairs gaat gebeuren aankomende week want ik ben Corona moe. ?

Nathalie
8 maanden geleden

Ja als alle aflevering minimaal twee uur duren gaat dat wel een beetje veel worden.

Nathalie
8 maanden geleden

Ik begin vast bij uitzending 1. Helaas heb ik pas sinds de kroontjes gekte echt de tijd genomen om de complot concurrent te kijken. Dus ik kan alvast beginnen met aantekeningen. Heb nou vakantie dus heb meer tijd ?. Zonder gekheid helaas ik ga juist komende week even meer verbinden met mijn gezin op vakantie genieten van de natuur ?.

Heleen
8 maanden geleden

We kunnen ook onze favoriete items doorgeven aan jou, Micky, van alle 99 uitzendingen. Dan kun je er een top 10 (of top 15, of hoeveel je er ook wil) van maken. Wij kunnen helpen, als je dat ziet zitten. ?

Karel
8 maanden geleden

Zoals ik al zei: geen stress en doe niets waar je geen zin in hebt, Micky. Je hebt al zo veel gedaan…

Heleen
8 maanden geleden

Je hebt helemaal gelijk Micky! ?

guuz
8 maanden geleden

Honderd is het nieuwe Tweehonderd….

guuz
8 maanden geleden

Ik had de standaard hik er achteraan moeten plaatsen….Zat dus ook in de saloon……kwam binnen tijdens het nakaarten…Je paard stond er toen nog., en ik sufte lekker in aan de bar, denkend aan NNL……Honderd is wederom een mega mijlpaal…..die herkennen we op de Prairie…..Heb niet meer aan de paarden gedacht daarna…In dit weer moet je veel drinken, zegt men.

Elles
8 maanden geleden

Een prachtige speech van Sven Hulleman. Gehouden op 15 augustus op het Malieveld tijdens de massale bijeenkomst tot verbinding. Hij spreekt een woord ter verzoening tot de agenten.
https://youtu.be/sZHkXBxcFNI

Erin
8 maanden geleden

Hoi Micky, Dank je voor deze uitzending. Op naar het Wageningen-tribunaal! Voor ‘Brulsje-nooit-genoeg’ lijkt me zo’n speciaal- en zwaartransport tegen die tijd nodig. En een hijskraan en de brandweer om hem uit zijn panic-room te plukken. Voor Hugo- cocaine brain – de Jonge a.k.a. ‘snort’ een speurtocht uitzetten met cocaïne, prostituees (o.a. Ollongren) etc. Voor Mark-het zal maar familie van je zijn-Rutte bedenken we iets spectaculairs. Echt iets onvergetelijks. Ik heb letterlijk honderden ideeën. Ook voor Ernst-ga terug naar je eigen land-Kuipers, Bobbie en de rest komt we vast wel tot een billijke aanleverwijze waar iedereen tevreden mee is. Echt… Lees verder »

freeflip
8 maanden geleden

Weer erg gelachen Micky.
Maar ik denk dat ik iets gemist heb, wat betekent ‘Ernst ga terug naar je eigen land’ ?

Micky van Leeuwen
8 maanden geleden
Reply to  freeflip

Geen idee, hoezo?

freeflip
8 maanden geleden

Dat zei je toch in je show ?

freeflip
8 maanden geleden

Nee, niet echt belangrijk 😉 Ik heb t je wel vaker horen zeggen, want ik kijk elke show, maar begreep t nooit, dus dacht vraagt maar es
Maar waarom moet ie nou terug naar z’n eigen land en welk land is dat dan. Maar ook niet echt belangrijk.

freeflip
8 maanden geleden

Ja, heb ik ook vaak last van 😉

freeflip
8 maanden geleden

😉

guuz
8 maanden geleden

Zijn eigen bijenkaar verzonnen landgoed…?

guuz
8 maanden geleden
Reply to  guuz

Was een reactie op de vraag van freeflip

Heleen
8 maanden geleden

Geweldige uitzending weer, waarvoor dank Micky. Sommige stukken met het hele gezin gekeken. Erg gelachen, maar ook erg onder de indruk. We denken ook dat er aangestuurd wordt op een tweede lockdown. Wellicht niet in heel Nederland, maar alleen de grote steden? Wij wonen in Rotterdam. ? Ik had dit wel verwacht. De tweede golf creëer je zelf want anders wil niemand het vaccin. Het moet een probleem blijven, dat moet gevoed worden. De angst zal nog extra aangewakkerd gaan worden vermoed ik. Wat gaan ze daarvoor uit de kast halen? Maar gelukkig krijgen krijgen steeds meer mensen een gevoel… Lees verder »