De ComplotConcurrent – Uitzending 100 “Complattageddon” (22-8-2020)

Abonneer
Abonneren op
59 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
guuz
1 jaar geleden

Een uitzending om in te lijsten…

paulien
1 jaar geleden

Ga hem nog zien ,maar dit had ik zo snel niet aan zien komen ,maar ik maak mij er voor klaar ,je weet toch wel dat ik van je hou en ik ben een oor , veel liefde van mij alvast . En gefeliciteerd met je 100ste verjaardag .mijn Goeroe , effe een bierke pakken ,pfffff en maak me happy xxjes

Hoet
1 jaar geleden

Hele goede show weer. Dank daarvoor. Het is ondanks de agenda met – aan de oppervlakte- zware onderwerpen ook ontiegelijk veel om te lachen. Onze eigen SF film, eerste rij, bak popcorn, het doek gaat open…..

Elles
1 jaar geleden

Moet hem nog gaan zien, maar alvast gefeliciteerd met je 100e uitzending, mijlpaal wat een prestatie

Heleen
1 jaar geleden

Gefeliciteerd Micky, met dit 100ste juweeltje! ? 100 keer zijn we op hilarische manier geïnformeerd, kijken we vaak met het hele gezin en noemen mijn zonen je inmiddels een ‘pro’. Wat een prestatie en niet alleen met de Complot Concurrent. Meer dan genoeg redenen voor extra donaties! ?

Heleen
1 jaar geleden

? ha ha, zekers! Gezellig met een zak chips op de bank de CC kijken met z’n allen. Beter zelfs dan het TROS gevoel van toen ik kind was. ?

paulien
1 jaar geleden

Is het een idee ,net wat je al een paar keer heb laten doorschemeren het veld in te gaan ? xxjes

Hylke
1 jaar geleden

Prachtig nieuwe intro. Het Alf shirt maakt het voor de deze 100 ste uitzending compleet.

Nathalie
1 jaar geleden

Mooie afsluiting van mijn vakantie, waarvoor dank. Al sinds Dutroux zeg ik Nederland heeft de grootste pedo doofpot en is de spin in het web. En dat blijkt steeds meer naar buiten te komen. TV heb ik niet gezien maar kwam erachter dat er een persconferentie was toen de “vrienden” bbq werd afgezegd. Zelfs de familie in Vlaanderen heeft nog meer door na een paar subtiele opmerkingen dan de mensen waar ik voorheen mijn tijd mee doorbracht. Soms Denk ik dat juist doordat het zo extreem daar is en sommigen het hier nog te comfortabel hebben het daar nu meer… Lees verder »

Karel
1 jaar geleden

Episch, 100 afleveringen CC! Gefeliciteerd Micky! Zeer goede uitzending, en mooi nieuw logo ook… Doe zo voort… groetjes!

New World Disorder
1 jaar geleden

Weer een fantastische uitzending. Wanneer komt Willie langs om de complotconcurrent te kronen als Koninklijke ComplotConcurrent? Dat doen ze toch na de 100 :p
Dat clipje van de Turkse TV was zeker opmerkelijk, uit alle onderwerpen die ze kunnen aansnijden op tv…
Het was me een genoegen om de nieuwe intro te maken 🙂
Op naar de volgende 100 afleveringen!
– Marijn

Last edited 1 jaar geleden by New World Disorder
Monique
1 jaar geleden

Gefeliciteerd met je 100e CC. Toffe nieuwe intro ook ❤

Last edited 1 jaar geleden by Monique
rob
1 jaar geleden

Dag Micky, Ik wil je allereerst hartelijk feliciteren met de 100ste uitzending, hele diepe respect! Op dit moment ben ik niet in staat de hele uitzending te volgen, verstandelijk kan ik het allemaal volgen en wil het allemaal heel graag tot me opnemen, maar emotioneel is het te zwaar, omdat ik nog niet goed genoeg geaard ben. Zit zoals velen in een transformatie, thema voor mij is vrijheid en onafhankelijkheid, iets waar nu flink aan geknaagd wordt. Alles gaat nu zo ongelooflijk snel en je raast er met een enorm hoog tempo door heen. Gelukkig geeft humor wel weer verlichting.… Lees verder »

Dennis
1 jaar geleden

“Amen” #Weareallinthisonetogether Respect 2U

Michelle van Lijf
1 jaar geleden
Reply to  rob

Zijn we niet al “gevorderden” en zijn we ons dat steeds meer aan het herinneren?
Ja het is zwaar, tegelijkertijd kom je jezelf juist keihard tegen in de meest zware tijden en het prikt een voor een de gemaakte bubbels kapot zodat je weer de realiteit ziet en je hierdoor je ware kracht kunt hervinden..
In de illusie zijn we een pion, in de realiteit zit onze kracht..
Amen :p

Nicole
1 jaar geleden

Geweldige aflevering! Echt een jubileum uitzending!

Joost
1 jaar geleden

Gefeliciteerd met uwen 100e Mick, ben een héél klein beetje trots op je?

Dennis
1 jaar geleden

De netnietlive generatie, wat ben ik toch een fossiel aan het worden 🙂
Bij deze ook mijn felicitaties Mickey.

Elles
1 jaar geleden

Heb inmiddels een groot deel van je uitzending bekeken. Wat een megaprestatie heb je geleverd. Bedankt dat je me even uit de COVID-19 vissenkom hebt gehaald en me de multidimensionale kant van de werkelijkheid toont.

ikke
1 jaar geleden

Gefeliciteerd Micky met je 100e uitzending op naar de volgende 100 moet ook wel want er gaat nog heel wat gebeuren wereldwijd. Tja dus dan kunnen wij niet zonder een truth seeker, was een top uitzending met goede items…!!

Guusje
1 jaar geleden

Gefeliciteerd Micky .
100 uitzendingen en het verveelt nooit. Al jaren fan. En veel wijsheid opgedaan.
Super super uitzending was het weer. Veel gelachen ook ondanks verdrietige onderwerpen.
Ondanks deze barre tijden. Keep up the faith en fluit.
https://youtu.be/nPXXScpvUyU

Monique
1 jaar geleden

Ook al heb ik deze CC nog niet uitgekeken. Het is weer een juweeltje. Ik post de laatste tijd veel over satanisch ritueel misbruik op FB. Ik merk ook dat het steeds meer aan de oppervlakte komt. Ik zie en hoor er steeds meer en steeds vaker dingen over en mensen beginnen zich bewust te worden wat er echt speelt. Beetje bij beetje. Maar moet ook zeggen dat ik een aantal mensen op volgen heb gezet die heel erg met dit onderwerp bezig zijn en in Amerika wonen. Daar is het echt een hot item aan het worden. Ik zag… Lees verder »

Nathalie
1 jaar geleden

Wat wel terug is te vinden is dat Jaap van Dissel op de zwarte lijst voor artsen staat.

Nathalie
1 jaar geleden

Helemaal niks. Ik dacht ook nog ergens anders info gezien te hebben. Maar kan het niet terug vinden of
heb de verkeerde persoon in gedachten.

rob
1 jaar geleden
Reply to  Nathalie

Dag Nathalie. Jaap van Dissel staat inderdaad op de zwarte lijst. Belangrijker nu, is, dat hij aangeklaagd wordt door dr.van Rijn, een verzekeringsarts, die tevens een wiskundige fanaat is, handig als je statistiek wilt bedrijven maar belangrijker beoordelen. Jaap van Dissel moet voor de tuchtraad verschijnen. Reden van de aanklacht is dat Jaap van Dissel zijn eed van Hippocrates heeft geschonden. Een arts mag geen schade berokkenen aan zijn patiënten. Hij heeft het in eerste instantie over een getal, de IFR: het aantal doden:aantal besmette gevallen, waar het RIVM,WHO en de media het niet over heeft.Dit getal geeft een beeld… Lees verder »

rob
1 jaar geleden

Ik snap de reactie. Het is allemaal gewauwel in de vissenkom. Bedenk wel, wij artsen hebben gedurende 7-8 jaar opleiding een behoorlijk zwaar mindcontrol programma ondergaan en kunnen de dingen niet zo helder kunnen zien zoals de trouwe bezoekers van indigorevolution. Het kost ons dus erg veel moeite om uit coma te kunnen geraken. Ik ben zelfs verrast dat er überhaupt mensen van mijn beroepsgroep zich vragen gaan stellen. Ja , het is een pittig programma, chapeau voor de makers van dit programma, haha.
Blub blup

rob
1 jaar geleden

Dag Micky, ik kan niets anders dan je gelijk geven.Ik heb inderdaad mijn praktijk ook vrijwillig dichtgegooid. Had ik dat wel gedaan, had ik geen verwijzers meer gehad, mijn eigen personeel zouden me aangeklaagd hebben of weggelopen zijn. Mijn beginnende praktijk zou 100 % zeker omgevallen zijn en met al mijn investeringen die ik gedaan heb zou ik nu letterlijk op straat staan met mijn vrouw en kinderen. Ik had niet de moed, lef en de energie deze consequentie te aanvaarden, en daar moet ik maar mee leren leven. Ik zie mijn taak wel veranderingen te weeg te brengen om… Lees verder »

rob
1 jaar geleden

Bedankt Micky. Ik kom nu eenmaal graag op deze website, het voelt gewoon goed, alsof ik weer thuis ben onder fijne mensen.
Fluor geef ik in ieder geval niet meer standaard wanneer een beugel eruit gaat. Vroeger wel gedaan. Zelf poets ik met fluor vrije tandpasta.

Elles
1 jaar geleden

Meestal kan ik een of twee nachten niet slapen na een uitzending, video of artikel over satanisch ritueel kindermisbruik, maar dit keer niet. Wat een ongelooflijk lief, mooi, wijs mens die Alice Care. Wat een kracht schijnt er door de zichtbare mentale en fysieke ellende waardoor deze vrouw heen gegaan is.

freeflip
1 jaar geleden

Beetje laat maar niet minder gemeend; Hiep Hiep Hoera Micky met je 100 ste CC.
Zag laatst een lijstje voorbij komen wie de beste complotdenker is, jij stond er niet bij maar dat zal wel een compliment zijn want jij bent tenslotte de complot concurrent 😉

freeflip
1 jaar geleden

Nee, we wonen er net boven, alles is code rood waar grote steden zijn want daar wordt uiteraard meer getest. Las dat fietsers en joggers in Parijs geen mondkapje meer op hoeven. Ik denk dat ik wel weet waarom, Tour de France komt er aan, dus ja …

Nathalie
1 jaar geleden

Die serie strange angel wil ik graag kijken. Hoe/ waar kan ik die het beste kijken of downloaden? Alvast bedankt voor de info ?

Nathalie
1 jaar geleden

Ik kwam inderdaad wel bij cbs uit maar ik was op zoek naar gewoon alleen die serie dan wel een link naar die serie. Zo had ik het ook opgepakt dat er iets te vinden zou zijn zonder abonnement. Jammer dat het gecanceld is na twee seizoenen.

Elles
1 jaar geleden

Het rommelt niet alleen binnen het CDA, maar ook binnen GroenLinks. Jesse Klaver ligt onder vuur.

Mimi
1 jaar geleden

Gefeliciteerd nog met je honderdste complotconcurrent ?

Erin
1 jaar geleden

Hoi Micky, mooie verhelderende show weer. Danke schön! Wat was nu het obstakel voor deze 100ste? Ik kreeg de indruk dat het nummer wat met je deed namenlijk. En hij was opnieuw super de luxe. Intro was vet en ook het nieuwe logo fashionista sexy. ?
Dat ei hebbie weer gelegd wah!

Andy
1 jaar geleden

Beste Micky, ook van mijn kant de hartelijke felicitaties met je 100e (?×100) uitzending, veel plezier en succes met de volgende 100! Helaas heb je door de aard van de materie niet ook de gelegenheid gehad 100 keer te toeteren, maar wel ouderwets op dreef met een nieuwerwets logo, ziet er strak uit?. Je houdt de hoop op snelle complotscoops springlevend. Ik hoop dat je gelijk krijgt, maar ondanks dat het rammelt aan alle kanten zit laag 1 imo nog steeds (te) stevig in het zadel, zie Elizardbeth 😉 Maar dat NL een land is dat voorop loopt bij een… Lees verder »

Dennis
1 jaar geleden

“Duitsland opgeschrikt door grootste kindermisbruik schandaal aller tijden”
Het blijft maar doorgaan, de nieuwste trend, babies nog vast aan de navelstreng verkrachten/mishandelen…
https://humansarefree.com/2020/09/hollywood-actress-about-raping-and-newborn-infants.html

Miss Menke
9 maanden geleden

Hee Mickey, word afgeleid, door je T shirt , wat staat er eigenlijk op?Lijkt iets van een dier( dacht eerst een schildpad, daarna een Reptilian.Hoor het graag.:)

Miss Menke
9 maanden geleden

? Wat is een mattie? Het lijkt op Abracadabra 🙂

Miss Menke
9 maanden geleden

Ok dan begrijp ik het beter 🙂