De ComplotConcurrent – Uitzending 102 “In een tijd van informatie is onwetendheid een leugen” (10-9-2020)

Abonneer
Abonneren op
37 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
paulien
1 jaar geleden

wil graag een sweater met cape bij je bestellen

paulien
1 jaar geleden

Oke alvast bedankt, hahaha

Karin
1 jaar geleden

Ik zou mij niet zo’n zorgen maken over die leeftijdsbeperking op Youtube. De jeugd hier heeft gewoon meegekeken en hen viel het ‘hopeloos ouderwetse’ muziekje bij het opstaan van de presentator uit het Jeugdjournaal op. ‘Sexmachine uit de jaren 70’ wist ik te vertellen. Maar Wtf !?! “Hier denkt een niet-jaren-70-Jeugdjournaal-gastje op zijn minst aan een apart nummertje bij zijn opstaan in 2040” concludeerden alle generaties samen op de bank. Zo zie je, maar dat meekijken van kids gewenst is om ook bij de CC scherp te blijven. Echte familieshow dus deze, heerlijk ook met een chipje (of is het… Lees verder »

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Karin

Ja heerlijk hè met t gezin op de bank CC kijken! Leuk dat jullie dat ook doen, Karin. Zak chips erbij inderdaad en wij en onze tiener zonen genieten. ? Zo pikken de jongens een hoop mee en zien ze de wereld al anders dan een hoop leeftijdgenoten. ?

guuz
1 jaar geleden

Ik
Erger me ook wel
Eens daaraan
….gna, mooie weer….

guuz
1 jaar geleden
Reply to  guuz

Was de Hond niet de grote man in sociaal onderzoek en schema’s..

guuz
1 jaar geleden

Waff….

Nicole
1 jaar geleden

Geweldige show!
Op het einde: mijn moeder is Indisch en zo lang ik me kan heugen sjouwt ze met flessen naar het toilet om haar eh…. achterste te spoelen na een grote boodschap. Tjebokken heet het of cebok… maar ik denk niet dat ze zo’n straal prettig zou vinden. Een verwarmd toilet weer wel hahaha

paulien
1 jaar geleden

He lieve Micky wat een schat aan info weer , heb telkens mijn lach moeten onderdrukken, anders denken mijn buren dat ik gek ben. hahi Tja zover zijn we al .Ben me zeer bewust ,maar je zet effe een punt op de I Volgens mij kan je je uitzending onder cabaret zetten of satire hmm denk . love jou en het was weer een kei van een heerlijke uitzending dank je veel liefs van een fan . Paulien

Anita
1 jaar geleden

Wat ik mij afvraag. Als je heel veel mensen tegelijk gaat vaccineren en die worden ziek, zijn die dan niet uber besmettelijk? Net zoals als je een griep of covid hebt? Als dat zo is dan is het toch compleet tegenstrijdig.

Nathalie
1 jaar geleden
Reply to  Anita

Ja die mensen zijn twee weken besmettelijk en zouden dan dus in quarantaine moeten?

Anita
1 jaar geleden
Reply to  Nathalie

Dus wij worden uit elkaar gehouden vanwege covid.. maar nu gaan zij mensen allemaal tegelijker tijd inenten en dus de hele bevolking een risico op besmetting geven. Terwijl natuurlijke groepsimmuniteit niet kan. ? Het is echt tenenkrommend krom en doorzichtig.

Nathalie
1 jaar geleden
Reply to  Anita

Ja het is echt krom. Ik ben er achter gekomen toen een naaste chemo kreeg. Een hele waslijst aan leefregels en oa dat als wij bepaalde vaccinaties hadden gekregen we minimaal twee weken niet in de buurt mochten komen. Maar een griepprik werd wel geadviseerd. Ja lijkt mij ook echt een goed idee voor iemand zonder weerstand ?

Anita
1 jaar geleden
Reply to  Nathalie

? ongelofelijk zeg

Nathalie
1 jaar geleden

Ik heb weer gelachen waarvoor dank. Bij de afsluiting van het item van hij wiens naam hier niet meer genoemd wordt, had ik wel een toetertje verwacht. Dus hierbij ?
En die anuswasser noemen ze in zuid Europa een bidet. Helaas heb ik net een nieuw toilet en zit deze niet meer in het budget.

Elles
1 jaar geleden
edwin
1 jaar geleden

goed en duidelijk programma, goed gedaan

freeflip
1 jaar geleden

Tot nu toe erg gelachen Micky. Even gestopt bij kaffer de Hond. Snel gezocht naar connectie ventilatie en de Hond. Kwam dit tegen maar doe nog verder onderzoek als ik tijd heb, Luchtbehandeling Gebr de Hond 😉
http://gebrdehond.nl/luchtbehandeling/

Tom
1 jaar geleden

En wat heeft Anarchien voor een gek rood-zwart pakje aan. Is zij ook een beetje scarlet woman.

Kas
1 jaar geleden

Prachtige uitzending Micky! ik heb weer geleerd en genoten. Dank je.

Bas
1 jaar geleden

Al eerder genoemd hier iirc; het is geen Kroon crisis, maar een aandeelhouderscrisis. Winsten worden gehouden, verliezen worden op de burger afgewenteld. Ook wel bekend als Fascisme. Belangrijk om dus op je vrijheden te letten, maar vooral op je beurs. Ontwikkeling van vaccins, kuchschermen, halloween thema mondkapjes:: allemaal decor. Let beter op je beurs, niet op dé beurs. Dat is het casino voor aandeelhouders. De staat veilt leningen met negatieve rente, pensioenfondsen kopen deze vervolgens. Ook zoiets moois in deze tijden. Lekker hoog naming & shaming gehalte in deze show; ik voeg ook nog even wat toe. De hond heeft… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden

Ik weet volgens mij wie dat die acteurs zijn van café weltschmertz. Zij heet Femke Pasquino en is oprichtster van verhuisdieren.nl. Die kerel, hoe heet die ook alweer, staat ook op één van de foto’s in de link hieronder. Als ik het goed zie hoor. Maar volgens mij wel..
https://docplayer.nl/56128742-Jaarverslag-stichting-verhuisdieren-nl-baanbrugsteeg-hm-amsterdam.html

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Ow wacht ja..Flavio Pasquino dus haha..

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Beetje triest dat zij zich hiervoor laat lenen. Ik ben blij dat ik een hond heb aangeschaft bij een andere stichting en niet bij verhuisdieren.nl..

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Link is niet handig. Beter ff googlen dan zie je ze al samen op foto’s staan..

Djirk
1 jaar geleden

die nieuwslezeres van het journaal. Dat vreemde jurk ding wat ze aanheeft. met die twee kleuren. Dat is het pak van de harlekijn. Personage in het italiaanse treurspel, afgeleid van de hofnar. Die word via een stap of 2 de moderne clown, de harlekijn, en die had dus precies zo een kostuum. Een van die ’tussenevoluties’ is de paljas, de komische variant. Je hebt ook de meer tragische variant. Volgensmij heb je dit niet gezegd ! Misschien heb ik erover gekeken en is dit mosterd na de maaltijd. Vond het in ieder geval erg de aandacht trekken. Die harlekijn had… Lees verder »

Micky van Leeuwen
1 jaar geleden
Reply to  Djirk

Dat was mij wel opgevallen. Maar ik vind persoonlijk dat je complotdenken ook te ver kan doorvoeren. Met andere woorden: niet overal zit een complot achter. Soms is iets ook ‘gewoon’ een zeer foute kledingkeuze, of is iets wat niet je persoonlijke smaak is wel iemand anders zijn of haar smaak.
Ze zou ook supporter van de Italiaanse voetbalclub Genoa kunnen zijn. Zo kan je het ook doortrekken als je wilt. Die spelen in zo’n beetje precies hetzelfde tenue..

Genoa-CFC-v-Bologna-FC-Serie-A-2.jpg
Djirk
1 jaar geleden

Ik had verwacht dat je er dik op in zou gaan in de uitzending, het harlekijn pak. Dat doe je niet omdat je dan het complotdenken te ver doorvoert. Heb je dat bewust gedaan? Ook om het publiek? Ben benieuwd. Sterk eens met de gevaren van complotdenken. Lijkt me ook geen uitgedachte keuze van haar kant. Niet intentioneel. Meer iemand die onder invloed staat van duistere invloeden, voertuig is, en dit is dan wat ze draagt. Spuuglelijk ook. Wat beweegt iemand om dat te dragen ? Op het journaal ook. Ze staat in een oud clownspak het volk voor te… Lees verder »

paul
1 jaar geleden

hee Micky,
die pleister-bij het jeugdprpagandajournaal- is er ook al..enne nog iets(een plakplaatje met vaccin dat lucifera ofzo heet)

Last edited 1 jaar geleden by paul
Fred
1 jaar geleden

Hoi Mickey, je zou aan het einde nog even terugkomen op Brakio. Heb ik even gemist, jammer.
Voor de rest weer super!