De ComplotConcurrent – Uitzending 103 “Verduiveld Lekker” (19-9-2020)

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Pierre
7 maanden geleden

Bedankt voor de uitzending, right in your face als je inderdaad op de tekst let van Bohemian Rhapsody. Hotel California is meestal no 2. You can check out any time you like, but you can never leave, mooie tekst voor op het bordje bij de ingang van het Vaticaan.

Hylke
7 maanden geleden

Deden of doen er ook niet geruchten de ronde dat er onder paleis het Loo en omgeving ook onderaardse gangenstelsels zijn waar allerlei wezens zich schuil houden en en waar onze premier opdrachten van krijgt? En onze koninklijke familie duistere praktijken op na houdt. Kan het zo snel niet meer terugvinden.

Nathalie
7 maanden geleden

Wederom bedankt voor de leuke uitzending. Wat een debacle die J-35 nog even en het ding valt uit elkaar door zure regen. JC Kay vond ik heel interessant en ik heb zelf wat dingen gevoeld en nagevraagd in de stad waar ik ben geboren. Vlakbij de Sint Jan (met met die mooie beeldjes) en een bekende en druk bezochte Maria kapel. Zulke verhalen brengen wat herinneringen bij mij boven over wat er onder de gebouwen leeft. Maria is voor mijn gevoel ook dezelfde energie als Colombia, Ishtar/Ashtar. Die minotaurus en het verhaal lijkt via Rome en de arena’s met gladiatoren… Lees verder »

Nathalie
7 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Ach ja en Queen met bohemian rapsody had ik dit jaar ook uitgeplozen. Ja het was denk ik een bekentenis en veel nummers van Queen hebben nog meer betekenissen. Freddy was wel echt een super artiest.

Nicole
7 maanden geleden

Eén ding dat me toch wel bezig hield was deze zin door WA in de troonrede: ‘Het is duidelijk dat de wereld zich over de coronacrisis heen moet voorbereiden op de mogelijkheid op een volgende pandemie of een andere externe schok.’ Wat zou hij bedoelen met een externe schok?
Bedankt voor de gave uitzending weer!

Dennis
7 maanden geleden

🙂 LMAO LOL :-):-)

Nicole
7 maanden geleden

Zou hij de vuile was buiten hangen? Hahaha

Frans
7 maanden geleden

Hier nog een quote van Freddie.
The best day of my life was the day i met the devil.

Dennis
7 maanden geleden

Hey Micky, thnx 4 this episode. About the grammy’s, here my 2 cents
https://www.youtube.com/watch?v=sR6UeVptzRg  
Looking forward 2 your next episode. 🙂

Last edited 7 maanden geleden by Dennis
Djirk
7 maanden geleden

ik heb hier sterk van zitten genieten. Snap gelijk waarom de jsf zo een debacle is. Prachtig verwoord door die man, prettige energie was dat. dat laatste, waarom word dat vliegtuig dan gemaakt ? ja om geld uit te geven, geld naar lockheed. Dat kwam er hard in. Wist helemaal niet dat het hierom ging met pim, toen was ik iets van 12 en nog geen complotter. Baal en beelzebub maakte indruk. Lord of the flies. Ik heb hardnekkige vliegen gehad. Stuk of 3. En als ik er een of twee had geplet, waren er binnen no time weer 3.… Lees verder »

Anita
7 maanden geleden

J C Kay heeft ook ingezoomd op de maan, en net als jij dat de maan een groot computersysteem is. Maar wat blijkt, als haar bevinding correct is, dat ze hun spullen hebben gepakt daar en ‘verloren hebben. Wellicht interessant!

Anita
7 maanden geleden

Helemaal goed, snap ik ook! Ja dat is inderdaad wat ik bedoelde met de maan, sorry voor de gebrekkige beschrijving?. was benieuwd wat je ervan vond ?. Thanks voor je reactie.