De ComplotConcurrent – Uitzending 104 “Corona Zombies” (1-10-2020)

Abonneer
Abonneren op
28 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Jason
11 maanden geleden

zelfde in de UK, 10PM curfew alle pubs & restaurants dicht behalve de deze in parlement geclasseerd als “work canteen”, de brown shirts die langs gaan om te kijken als ze hun QR code hebben opgehangen of een lijst waarop de namen geregistreerd worden inclus telefoon nummer(i am, a living man, 07covidhoax) sommige brown shirts kijken door de brievenbus van prive woningen als de regel van 6 niet overtreden worden, Dansen en luide muziek worden afgeraden en/of verboden, happy birthday zingen verhoogd de kans op besmettingen.

paulien
11 maanden geleden

wat ben je toch een leuk mens ,telkens moet ik om je lachen Een ding je doet het zoooo leuk HEERLIJK

Anne
11 maanden geleden
Reply to  paulien

Hoi Paulien, zullen we ‘n Micky fanclub opstarten?

Trijntje
11 maanden geleden

Ik was vandaag in de supermarkt en ben wel geschrokken, ongeveer 40% van de mensen had een mondkapje op en ik ben bang dat het er steeds meer zullen worden. Wat me opviel was dat de mensen in scootmobiel of met rollator en ouderen juist geen mondkapje droegen.

Trijntje
11 maanden geleden
Reply to  Trijntje

vandaag een andere supermarkt binnen gelopen, wat een verademing: er waren 3 a 4 mondkapjes, de sfeer was daar ook een stuk positiever.

kas
11 maanden geleden
Reply to  Trijntje

Gisteren 5 met een vermomming op in een grote lidl in leeuwarden.

guuz
11 maanden geleden

onderbreken………inTumperen…gna…

paulien
11 maanden geleden

Hoi Micky je logo is verandert, naar een subtiel kleine verandering met web in verwerkt

Doortje
11 maanden geleden

He Micky, je was weer in topvorm! Je hebt jezelf goed opgeladen. En: nee, je bent niet te hard, althans dat vind ik. Prachtige tekst trouwens van Michael Jackson: Man in the Mirror. Even over de mondkapjes in supermarkten. In een grote supermarkt vooral oudere mensen met mondkapjes (ik schat 1/3 niet, 2/3 wel) in een ‘ecoshop’ ook veel jongere mensen (één kwart niet, driekwart wel). Je kunt de angst zowat ruiken! Maar wat ik dan ook voel is een soort verbondenheid tussen degenen zonder maskers. Je stukje 2.13 – 2.19 over de A.I.God komt niet goed bij me binnen.… Lees verder »

Doortje
11 maanden geleden

Bedankt Micky, voor je uitleg. Ik ga deel 4 van de ‘Multidimensionale waarheid’ nog een keer beluisteren. Sommige dingen hebben even hun tijd nodig om ‘in te dalen’.
Zeker verontrustende cijfers, maar ja…. ik woon dan ook in een van de meest rood gekleurde steden van Nederland: den Haag.

Doortje
11 maanden geleden
Reply to  Doortje

Deel 4 weer de revue laten passeren. Het is me nu duidelijk. Bedankt!

Last edited 11 maanden geleden by Doortje
Doortje
11 maanden geleden
Reply to  Doortje

Update 16-10-20: mondkapjes in onze wijk aan de rand van den Haag bij de Hoogvliet: 1 op de 10 NIET….. Heb er geen moeite mee in de minderheid te zijn ;-).

Heleen
11 maanden geleden
Reply to  Doortje

Ja helaas hier nu ook in Rotterdam bij de Appie. Ik was daar zwaar in de minderheid vandaag zonder mondkapje. Het valt me op dat de mensen met masker nogal nerveus zijn. Mensen zonder zijn een stuk relaxter ?

Doortje
11 maanden geleden
Reply to  Heleen

Dat valt mij ook op!

gerda
11 maanden geleden

heerlijk, Micky, wat zou het corona-leven toch saai zijn zonder jou! Ondanks de idiotere en strengere regels kan IK er in ieder geval weer even tegen! Bedankt maar weer!

rob
11 maanden geleden

mbt tot de 15e minuut: zeg ik wel eens: soms krijg ik wel respect voor de farmaceutische industrie, dat je chronisch aan de medicatie en vaccinatie blijft, je verdient niet beter, als het lef niet heb om naar je eigen problemen te kijken en je eigen immuunsysteem op peil te houden. Vooral omdat we nu beschikking hebben tot zoveel informatie. Je kunt niet meer zeggen “wir haben nichts gewusst”.

Eelco de Gast
11 maanden geleden

Damn!! Waar ik woon is het niet best hoor hé..net in de supermarkt geweest..ik schat 95% met muilkorf. Ik woon in Hoeksche Waard, boerenland, maar boerenverstand is ver te zoeken.
Ook al ging het over in de vissenkom, heb er weer van genoten man! Kijk altijd samen met mijn vriendin..hebben weer enorm moeten lachen…vooral toen je Ossehaas immiteerde…hahaha..geniaal.

Nicole
11 maanden geleden

Ach Micky, er is zoveel drama gaande en elke keer als ik denk stapelgek te worden kom jij weer met een fijne video en denk ik: gelukkig, ben toch nog wel een beetje normaal! Alhoewel, ik twijfel ook over wat normaal is. Ik heb net enorm lopen janken aan mijn sprookjeskanaal want overal is drama. Tja, toen ben ik enorm geflipt, dus vanavond zal ik maar even het boetekleed aantrekken en netjes zitten en pootje geven. En de rest heb ik van mijn rug laten glijden aan het kanaal. Dat mocht van de helende krachten. Tja, de meeste mensen geloven… Lees verder »

Dennis
11 maanden geleden

9:55 “Nog geen 2 minuten later staat zijn eigen doventolk achter hem Corona in zijn nek te rochelen” 🙂 Jouw stoïcijnse blik, priceless!! LOL LMAO

Last edited 11 maanden geleden by Dennis
Nathalie
11 maanden geleden

Deze uitzending kwam als geroepen. Ja gewoon omdat ik hier heerlijk om kan lachen. Want dat is wat mij het meeste is opgevallen aan de veranderde energie sinds afgelopen week met name. Het voelt alsof de levensvreugde overal wordt uitgezogen. Ook had ik zelf al dat idee dat het met een machtswisseling te maken heeft. Ik las afgelopen week ook iets astrologisch en Saturnus bleek donderdag in ieder geval stil te staan. Dus nog niet eens zo’n raar idee. Welke planeet heeft 12 ringen? Dat zou namelijk zomaar de nieuwe kunnen worden. Vanwege dat in de new cage al een… Lees verder »

Nathalie
11 maanden geleden

Ja dat bedoel ik ook de ceo die van plaats wisselt. En die nieuwe matrix dus nog meer bespeelt dan de vorige. Komt misschien niet goed over. Want het is nog best lastig op papier zetten wat ik eigenlijk bedoel. Ja ondanks alles lukt me ook wel elke dag nog te lachen. De ene dag wat meer van een flink potje janken lucht ook lekker op daarna kan ik vaak weer beter lachen. ?

Heleen
11 maanden geleden

Je was inderdaad weer in topvorm Micky! Complimenten! Wat betreft de mondkapjes valt het erg mee. Ik was vandaag in een groot overdekt winkelcentrum in Rotterdam (Rotterdam: 1 van de brandhaarden van Nederland, gna gna). Van tevoren verwachtte ik dat het merendeel van de mensen overal mondkapjes zou dragen, maar dat was zeker niet zo. Hooguit een derde van de mensen droeg een mondkapje. Ook opvallend veel personeel droeg geen mondkapje. Het mooiste vond ik een aantal eetzaakjes naast elkaar waar geen enkel personeelslid een mondkapje droeg en het gezellig druk was. Niemand hield 1,5 meter afstand. In feite hield… Lees verder »

Mimi
11 maanden geleden

Fijne uitzending Mick! Om nog even terug te komen op hoeveel procent van winkels in plaats en provincie een mondkapje dragen wilde ik het volgende kwijt: Dit is in mijn plaats Meppel provincie ( Drenthe) 50%. Dat is wat mij opviel. Ondanks dat erin Drenthe weinig corona gevallen waren vergeleken met de rest van het land. Wat betreft corona gevallen nu in ziekenhuizen. Ik werk niet in het ziekenhuis, maar het verpleeghuis waar ik nu werk zijn er onder bewoners waar ik nu werk 0 besmettingen. Onder het personeel wel voor zover ik weet op andere afdelingen. Vorig jaar in… Lees verder »