De ComplotConcurrent – Uitzending 105 “Niets is wat het lijkt” (8-10-2020)

Abonneer
Abonneren op
33 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Nicole
1 jaar geleden

Heerlijk weer!
En kan mij niet schelen hoe lang het duurt. Zet hem ff stil als ik iets moet doen en kijk zo weer verder of nog een keer. Gisteren was ik in slaap gevallen – gewoon vermoeidheid hoor –
en vanavond van voren af aan, telefoon uit, social media uit. Lekker bak koffie er bij, mijn kattenbeest naast me die me toch wel verschrikt aan keek bij het laatste item. Ik troostte hem dat hij een gewone kat is. Hahaha ?

Simon
1 jaar geleden

Haha, die artsen, wat een poppenkast! Ze komen met z’n allen, witte jas dragend, naar beneden. Vervolgens doet maar één van hen z’n zegje en taaien ze weer af. Net een film.

Trouwens vandaag voor het eerst een nieuws-item op het NOS journaal gezien over de CRISPR-CAS methode. Het volk moet beginnen met wennen aan gene-therapy, want jah, wat zit er straks in dat vaccin?

Last edited 1 jaar geleden by Simon
Dennis
1 jaar geleden

“Doctors are men who prescribe medicines of which they knowlittle, to cure diseases of which they know less, in human beings of whom they know nothing.” Voltaire

Last edited 1 jaar geleden by Dennis
pierre
1 jaar geleden

De PCR test was al onbetrouwbaar, zoveel al over gezegd. Nu een nieuwe dimensie erbij. Eerst werd er op 3 tot 2 brokstukjes getest nu nog slechts een brokstukje, het aantal cycles werd verhoogd van 30 naar 35 deze twee verandering hebben meer positieve tests tot gevolg.
link: https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/13/alarm-rivm-houdt-belangrijke-wijzigingen-in-pcr-test-stil/

Nathalie
1 jaar geleden

Het was weer heerlijk om te kijken. Om de een of andere reden moet ik altijd wel lachen om Trump. Alles doet hij met een reden en elke keer als de media denkt hem ergens mee te kunnen pakken zetten ze zichzelf te kakken. Wat betreft de toestand in Nederland tja ik zie steeds meer dictators en machtsspelletjes. Wiens cijfers er gevolgd worden en wiens adviezen. Rob Gommers met zijn ICE cijfers of Jaap van Dissel, die lijkt wel aan de kant gezet voor nu. En Ernst Jan niet nu echt eens oprotten. Nagorno-Karabach had ik nog niet van gehoord… Lees verder »

Heleen
1 jaar geleden

Kom op zeg Micky, ?! Je klinkt een beetje zielig nu (zal vast een grapje zijn…) We vinden het altijd leerzaam èn tegelijk entertainment! En ik denk: velen met ons! We (mijn gezin en ik) zijn fan zoals je weet en dat blijven we! ? En echt niet alleen van de CC. Veel dank en waardering!

Heleen
1 jaar geleden

Ah ja Micky, ik begrijp het. Ik schrik hier eigenlijk ook van. Niet van jouw reactie, maar van de twee soorten reacties die je meestal krijgt. Dan mag je ‘zielig’ doen. Deze website is goud. Ik vermoed in het Nederlandstalige gebied, de enige site die echt zó veel verder gaat dan een leuk complotje hier en daar, maar geeft inderdaad ( zoals je zelf zegt) echte tools die levensveranderend zijn. Ik hoop van harte dat bezoekers dat leren te gaan zien en daar gebruik van maken. Je vraagt geen geld, doet niet aan reclames, je hebt geen Patreon gedeelte zoals… Lees verder »

gerda
1 jaar geleden

lieve Micky. sinds ik jouw site heb ontdekt ben ik ook een grote fan van je geworden. Ik zit praktisch iedere dag op je site, lees je artikelen en bekijk al je complot concurrent shows. Van een bange wezel ben ik veranderd in een krachtig mens. Door jou. Zo, dat is even een ander geluid! 🙂

Nicole
1 jaar geleden

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: voor mij ben je enorm waardevol geweest om de puntjes op de i te zetten. Na heel veel innerlijk werk vond ik het moeilijk een ‘hogere’ kracht af te wijzen. Totaal niet gelovig opgevoed maar toch een vader die – volgens mij – verscheurd werd door zichzelf god te noemen en na opname (gediagnosticeerd met schizofrenie, wat ik persoonlijk kolder vond) een kind van god en ik denk in deze tijd het multidimensionale hartstochtelijk omarmd had (hij leeft helaas niet meer) en een moeder die steeds vervloekt werd door haar… Lees verder »

Mylène
1 jaar geleden

Dat vind ik spijtig om te lezen! Ik heb je pas een week geleden ontdekt via Dino van Dutch Matrix (ook pas onlangs op mijn pad gekomen), maar ik ben nu al een fan. Afgelopen vrijdag heb ik ‘hoe word je weer jezelf’ deel 1 bekeken en gister heb ik deel 2 daarvan bekeken. Hoe je praat en hoe je het uitlegt vind ik geweldig. Ik vind het een feestje om naar je te luisteren en ik moet regelmatig om je lachen. Vind je grappig en ik vind het mooi hoe jij ook persoonlijke zaken over jezelf deelt. Veel gelijkenissen… Lees verder »

Janna
1 jaar geleden

Mijn gedachten en gevoel, complot nr 8; zou het kunnen zijn dat hij c19 heeft voorgewend om te laten zien dat het prima met medicatie te behandelen is, dat het allemaal niet zo vreselijk is als de media ons voorschotelt en we dat verdomde vaccin helemaal niet nodig hebben. Zou het kunnen zijn dat, áls Trump straks weer gekozen wordt, dat hele vaccin verhaal dan afgewend kan worden? Of in ieder geval de verplichting? En dat de kwaadaardigheid van B Gates en consorten wordt blootgelegd en het een kentering mbt de farmaceutische industrie kan betekenen? Zo zou ik het graag… Lees verder »

Nathalie
1 jaar geleden

Wat voor mij bevestigt dat Trump die agenda dient is dat veel in de spirituele wereld Q aanhangen en ook met die meditaties een nieuwe matrix creëren/ in stand houden. Ik heb daar ook een keer aan meegedaan en voelde niet goed maar wist niet waarom. Daar kwam ik achter door de informatie hier. Waardoor voor mij veel puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen.

Michelle
1 jaar geleden

Uit de kluiten gegroeide ego’s, Opper ego’s.. Ik gooi ff wat gedachten op. Of ze treffende beschrijvingen zijn is een tweede..

Janna
1 jaar geleden
Reply to  Nathalie

Over wat voor soort meditaties heb je het dan Nathalie? Die iets ‘hogers’ aanroepen?

Janna
1 jaar geleden

Nou ben ik niet zo thuis in de Q kerk, ik lees wel hier en daar wat maar zit er niet diep in dus heb niet al mijn hoop op hem gevestigd hoewel ik graag zou zien wat ik hierboven schets. Maar goed, mogelijk is het niet eens echt te doorgronden als ik je antwoord zo lees… Al die agenda’s.

Janna
1 jaar geleden

Zeker! Benieuwd welke kant het opgaat. Vandaag een horror stuk gelezen mbt agenda 21/30. Ik zal het hier plaatsen, maar misschien zeggen jullie wel fake nieuws. Ben er behoorlijk door geraakt moet ik zeggen.
https://www.xandernieuws.net/algemeen/canadese-parlementarier-geschokt-dat-regering-in-december-begint-met-bouw-concentratiekampen-voor-weigeraars/

Janna
1 jaar geleden

? Ja, ik weet het. Creëren. Ik ben echt even off track geraakt met een te grote hoeveelheid informatie de laatste tijd. Soort van uitputtingsslag met dat Xander verhaal als klap op de vuurpijl. Ik ga je uitzending bekijken en mijn innerlijk werk weer doen. Dank voor je snelle reactie, dat helpt me echt de knop weer om te zetten.

Jennifer
1 jaar geleden

Mickey, je bent zo waardevol voor mij! Ik heb je multidimensionele waarheid serie gekeken en zit nog midden in het proces van dat alles een plekje geven. Met mijn triggers ben ik aan de slag. Dat was al in werking gezet door schema therapie. Ik vind het lastig om positief te blijven en wordt echt depressief van deze wereld. Al die idioten en maatregelen. Ik wil gewoon leven. Heel vaak het gevoel van: laat het maar ophouden hier. Ik weet nog even niet hoe ik daar m’n weg in kan vinden, om weer in acceptatie te komen. Moet ik daarvoor… Lees verder »

Jennifer
11 maanden geleden

Bedankt Mickey, ik heb hem al wel gezien maar zal hem nog een keer bekijken als extra ondersteuning. Het helpt ook niet dat mijn partner erg van het geloof is, dus ik voel me een vreemde eend in de bijt als ik hem vertel dat God een entiteit is. Maar er bestaat wel zoiets als een prime creator?

dirk
11 maanden geleden

Dank voor het benoemen van Arjen van der Horst als totale vooringeomen praatpaal die niet maar dan ook niets met journalistiek van doen heeft, Micky!
Niet vanut poltiekstandpunt maar Martin was tevens best in vorm:
https://youtu.be/aCHQ3ieDCrM

dirk
11 maanden geleden

Oewwww de Volkskrant is wel verworden tot een EU Pravda, via Belgisch Media Bureau rechtstreeks betaald vanuit de EU