De ComplotConcurrent – Uitzending 106 “Operatie Mindfuck” (16-10-2020)

Abonneer
Abonneren op
16 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Nicole
11 maanden geleden

Het artikel over cern was al in 2015, zelfde plaatje zelfs
https://physics-astronomy.com/2015/10/researchers-at-large-hadron-collider.html

Nicole
10 maanden geleden

Echt wel. Hele fijne show weer hoor. Voor mij geeft het energie en kracht om door te gaan en af en toe heerlijk lachen. Ik heb me laten vertellen dat het Universum houdt van lachende mensen. Ik vroeg aan mensen of ze niet bang waren dat het virus in hun oren kruipt en of ze dan oorkleppen op doen als Rutte dat eist!
De humor is met corona ook haast verdwenen ?

Doortje
10 maanden geleden

Micky, mag ik hier iets delen uit eigen ervaring wat ‘complotgekkies’, politie-optreden en journalistieke verslaglegging betreft? Vorige week waren er hier op het Plein voor de Tweede Kamer diverse bijeenkomsten tegen de coronawet. Mijn man en ik zijn donderdagavond gaan kijken om ons zelf een beeld te kunnen vormen van het politie-optreden. De beelden en verhalen van de avond daarvoor waren verontrustend. Afijn, wij zagen een relatief kleine groep mensen op het plein, waarvan een deel zittend bij het standbeeld, met in een grote cirkel daarom heen, politie-agenten. De mensen gedroegen zich absoluut niet agressief. Na één waarschuwing werden de… Lees verder »

Doortje
10 maanden geleden

Mee eens, Micky. Maar dit voelde zo buitenproportioneel. Afijn, het is voor mij ook niet voor herhaling vatbaar ;-).

rob
10 maanden geleden

Ik voel dat je gelijk heb.Eerst begreep ik dat niet, want bemonsteren kan toch zin hebben? Nu begrijp ik dat hoe meer je dat doet, hoe meer je energie weggeeft, en dat is precies wat ze nodig hebben. Ik denk nu ook, door de verandering van tijd, dat deze oude energieën, die niet vanuit integriteit of vanuit het hart handelen, zichzelf gaan vernietigen. Daarom altijd die crisissen die zich steeds herhalen, het kan zichzelf niet meer in stand houden. Nu ik dat weet heb ik daar geen omkijken meer na. Kan ik me op andere dingen focussen. Zoals transformaties die… Lees verder »

kas
10 maanden geleden

prachtige show micky! heerlijk. Dank!

New World Disorder
10 maanden geleden

Het is werkelijk briljant al die mind control. Zelfs mensen die van de zomer inzagen dat het “officiële verhaal” wellicht niet helemaal klopt zitten bang thuis en lopen met muilkorven rond (voordat het verplicht is). Volwassen mannen die angstig thuis zitten, vresend dat ze doodziek worden door een supermarktbezoekje… Te triest voor woorden! Ik vraag me al een tijdje af wat de agenda achter de mondkapjes kan zijn, en van de week werd het duidelijk. Volgens Rutte moet er “even aan de wet gesleuteld worden” (hoe lekker casual hij dat kan brengen). Met andere woorden: Om het dragen van mondkapjes… Lees verder »

Gerben
10 maanden geleden

Een onderzoek van hetWHO

https://www.youtube.com/redirect?redir_token=QUFFLUhqa2hWSXB1X2w1VWdIeURxQ2xVd1I3MlNOMkhSZ3xBQ3Jtc0tsZVlVS0t4cHY1TDN2T2lZMng2OEFHeWJWcmxKaVR2dFBTYlRCT2JYclB0YWk5WFY5Z0xlTVlNOGg4endKY2tJNXpzU1JEdU5veE1iUWtzai1jSVZEWGdjZ2hIZVd5d2ZlTUJucjRiY0V1UzBjS05lbw%3D%3D&v=PJsEh_XrD9Y&q=https%3A%2F%2Fwww.who.int%2Fbulletin%2Fonline_first%2FBLT.20.265892.pdf&event=video_description

Conclusie van het onderzoek
Alle mensen die COVID krijgen overleiden 0.23 %
Mensen onder de 70 jaar die COVID krijgen overleed 0,05%
Hier hoor je niemand over
Nee de koning moest afreizen naar zijn vacantie adres in Griekenland om een afleiding te forceren waar alle media het over heeft was Rutte ervan op de hoogte en geloof me dit gaat een staartje krijgen zodat we het alleen daarover hebben hoe schandalig etc etc

Last edited 10 maanden geleden by Gerben
Gerda
10 maanden geleden

geweldige show weer, Micky. Ik hoop echt dat velen je site gaan ontdekken (1 voor 1) en dat we dan eindelijk allemaal collectief uit onze coma slaap zullen gaan komen.

paulien
10 maanden geleden

ik vind dat mensen op een humane manier ,alles zelf mogen beslissen toch?

Monique
10 maanden geleden

Ik merk dat ik de laatste tijd wat minder tijd heb/maak om de CC’s helemaal te bekijken. Ik heb vaak dat ik denk “ik moet de laatste nog ff luisteren”en dan staat er alweer een nieuwe klaar. Toch elke keer weer dat ik er wel eentje kan beluisteren zitten er wel 1 of meerdere eye openers in en daarom blijf ik ook kijken. IR is het enige platform die mij echt kan blijven stimuleren om een “wayshower” te zijn en dat valt niet altijd mee. Zeker niet in mijn werk. Waar ik geacht wordt een mondkap te dragen om onze… Lees verder »

Nathalie
10 maanden geleden

Zo de volgende staat alweer klaar zag ik. Je hebt er een nieuwe fan bij mijn man wil ook meeluisteren. ?
CERN is echt concerning. In mijn hoofd wordt die uitleg van dit geheel vertaald als: we weten eigenlijk niet waar we mee bezig zijn en op hoop van zegen dat de aarde niet wordt vernietigd. Zometeen de nieuwe aflevering weer luisteren en voortaan niet meer alleen dus.

Miss Menke
6 maanden geleden

Hee Micky, super die clip van de health minister of Australia, lachte mij een hoedje,om zijn verspreking. Ja, waar de mind van vol is…Kijk deze uitzendingen nog niet zo lang, en we hadden wat strubbelingen zoals je misschien herinnert. Echter vind ze heel entertaining en de onderwerpen die je aan de rechterkant nog erbij zit, vind ik zeer boeiend.Dus ja, eigenlijk alle waardering.:)