De ComplotConcurrent – Uitzending 107 “Oranje Boven” (22-10-2020)

Abonneer
Abonneren op
22 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Guus
11 maanden geleden

Hugo denkt nu al dat hij Rutte is….. je ziet het tijdens zijn wegval…..Alsof hij zijn eigen naam niet snapt…

Nathalie
11 maanden geleden

Die griepprik is voor mijn gevoel de oorzaak van de meeste mensen die zo ernstig ziek zijn geworden n nog worden. Dat is iets waar ik sinds de Mexicaanse griep op ben gaan letten. En bij een eerder Sars virus ook aangetoond dat na een injectie met een sars variant het immuunsysteem zo heftig reageert. Ook nog een mooie marketing/ mind control strategie is dat er te weinig griep vaccins beschikbaar zijn. Dus ben ik en al zijn al mijn naasten die in aanmerking komen zo sociaal geweest onze vaccinatie ter beschikking te stellen. Ooit heb ik ook in een… Lees verder »

bart
11 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Ik heb het debat gezien, Sleepy Joe bleek zich wat beter hand te haven, dan de vorige keer. Trump heeft de affaire met de laptop en hoe Joe als Vicepresident tijdens Obama’s periode geld heeft aangenomen van buitenlandse affaires met Oekraïne en China. Dat wist hij slim te framen op de oude politiek die leugenaars zijn. Trump bleef als een bully in de ring staan ondanks de 2 minuten regel zonder interrumperen. Vond het prachtig hoe iedereen aan OP1 kant koos voor Biden als winnaar zonder de affaires van Biden te benoemen. Die eeuwige peilingen met een prognose voor een… Lees verder »

Nathalie
11 maanden geleden
Reply to  bart

Ja ik heb vandaag wat fragmenten opgevangen en het verzwijgen van zulke onthullingen is heel opmerkelijk. Als het over Trump zou gaan hadden we tenminste iets anders gehoord dan de hele dag Corona. Bedankt voor de info.

Nathalie
11 maanden geleden

Nou dan kijk ik wel naar de podcast met Dino. Ben heel benieuwd daarnaar.

Nienke
11 maanden geleden

Waar kan ik dino vinden?

Heleen
11 maanden geleden
Reply to  Nienke

Dutch Matrix op youtube. ?

Heleen
11 maanden geleden

? ? Yep, snap ik. En je hebt nog gelijk ook.

Nienke
11 maanden geleden

Als jarenlange luisteraar en kijker , ook van deze uitzending, had ik de naam gemist. Zo vreselijk dom van mij. Dan moet je wel wel zo reageren, snap ik helemaal.

Emal
11 maanden geleden

Succes micky love ur show

Thomas
11 maanden geleden

Verleden jaar 2019 adviseerde mijn huisdokter mij om de griepprik te nemen. Dit had ik nog nooit gedaan omdat ik nooit griep had. Ja, zei de dokter maar u bent nou 75 jaar oud en dan kan het zomaar gebeuren. “Ik dacht, nou ja, baat het niet dan zal het ook wel niet schaden”. Dus een week later stond ik in een onafzienbare rij mensen die overwegend buitenlands spraken, te wachten op mijn beurt om een griepvaccinatie te halen. Na twee dagen werd ziek…. Als ik toen niet beter wist had ik de Corona. Dat kon niet omdat Corona toen… Lees verder »

Nathalie
11 maanden geleden
Reply to  Thomas

Ik heb hetzelfde gezien bij mijn vader die is jaren geleden bijna overleden. Aan de griepprik. Dit jaar worden mensen vanaf 72 jaar zelfs opgeroepen ook een pneumokokken vaccin te nemen tegelijkertijd met de griepvaccinatie. Wist u dat de dokter €10,- per vaccinatie krijgt? Bijzonder vind ik dat en lijkt mij de objectieve waarneming toch wat de verdoezelen.

Nathalie
11 maanden geleden

Wat ik nog wilde weten. Is het een bewuste keuze om de voormalige graancircel groupie Ossenhaas te noemen ipv Ossebaard?

Nicole
11 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Hihihi

Nicole
11 maanden geleden

Iemand zei dat ze je haast niet kon kijken zo snel is er weer een nieuwe cc. Ik ben er blij mee want ik vind het zo heftig en ik worstel met mijn boosheid en opstandigheid. Ik loop veel in de natuur, doe mijn wifi 1 keer per dag aan – zit nu op mij werk ? – en na de lidl waar ik de enige was zonder mondlap voelde ik me zo in mijn kracht staan en de volgende dag weer boos en rebels bij collega. Maar heb hem nog steeds af weten te houden. Lees op de voorkant… Lees verder »

Monique
11 maanden geleden
Reply to  Nicole

Ja dat was ik 😉 Nog even over die bekpampers. Ik draag hem op m’n werk voornamelijk onder m’n kin. Zet hem alleen op als ik dicht in de buurt van cliënten moet komen dus met insuline geven, douchen etc. Maar heel vaak vergeet ik het ook. Dit in tegenstelling van sommige collega’s die dat ding bijna non-stop op hebben..

Monique
11 maanden geleden

Hieronder een filmpje van een bijzonder lange MK ultra freese. Heel erg bizar om naar te kijken. En inderdaad afschuwelijk wat er met deze mensen gebeurt. Of eigenlijk moet ik zeggen kinderen want volgens mij moet je zo jong mogelijk beginnen met programmeren wil het enig effect hebben.
https://www.youtube.com/watch?v=4jjIDWfWuPE