Dutch Matrix Podcast: Staatsvijanden – Met Micky van Leeuwen

Abonneer
Abonneren op
18 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
bart
10 maanden geleden

Topuitzending Micky, goed om te horen dat Dino & jij de alternatieve media als kleine kindertjes probeert op te voeden. Fijn samenwerking tussen jullie die bovendien mensen steeds meer bewuster maakt, iets waar een chronisch tekort aan is, tussen de rellen rondom Frans en de hashtag beweging door. Prettig dat er eindelijk wat erkenning komt voor jouw werk en de mensheid op zoek naar zichzelf door middel van het toenemende kijkers en abonnees en zo de website vinden. Wat heb je het trouwens mooi verwoord hoe er bij mensen dus door trauma’s en mind-programma’s een alter ego wordt creëert waarmee… Lees verder »

Elles
10 maanden geleden

Uitzending van Lubach gezien en de VPRO een mail gestuurd hoe ze in hemelsnaam Lange Frans belachelijk kunnen maken als hij het heeft over seksueel kindermisbruik, terwijl hun uitzending van Argos daar een uitstekende documentaire over gemaakt heeft. Had het beter niet kunnen doen, kreeg zo’n standaard brief terug.

Micky van Leeuwen
10 maanden geleden
Reply to  Elles

Iets wat in bovenstaande podcast zat, maar wat er door Dino uitgehaald is was een uitleg van mij over Lubach, VPRO en MSM. Waarin ik vertelde dat we wat mij betreft beter ons kunnen richten op Creatie in plaats van reaCtie. We gaan de MSM niet veranderen namelijk. Je hoort mij in de uitzending ook amper reageren op Lubach en de MSM, want ik vind dat eigenlijk verspilde moeite en die Lubach boeit mij persoonlijk verder helemaal niets. Beter focussen we ons op onze eigen creaties en onze eigen media. Ben benieuwd of je nog iets terug krijgt van de… Lees verder »

Micky van Leeuwen
10 maanden geleden

Die uitzending van Argos ging trouwens (meen ik mij te herinneren) niet over pedofilie, maar over ritueel misbruik van meerderjarigen. Maar daar kan ik naast zitten, mijn geheugen slaat niet alles op. Dus daar zit wel een verschilletje in.  

Elles
10 maanden geleden

In dezelfde reactie aan de vpro heb ik ook geschreven dat de Duitse zender Arte enkele jaren geleden een uitzending had over kinderhandel in Europa.

Bart
10 maanden geleden

Komt hetgeen wat uit de uitzending is geknipt wellicht nog op jouw eigen kanaal? Ik kan me voorstellen dat Youtube nu verscherpt oplet op ieder die anders denkt dan de MSM.

Micky van Leeuwen
10 maanden geleden
Reply to  Bart

Nee want ik weet niet wat er allemaal uitgehaald is en met welke redenen. Ik vermoed om tijdsredenen dat de show te lang werd ofzo. Ik had nog een mooie uitleg over Janet Ossenhaas die de uiteindelijke podcast niet gehaald heeft over spirituele arrogantie en waar dat vandaan komt (kosmisch ego) en nog een paar goede dingen dacht ik die ik niet terug vond in de uitzending op YouTube. Maar niets nieuws ofzo, allemaal info die mensen van mij al gewend zijn in mijn shows haha, dus ook niet nodig om dat apart op mijn website of kanaal up te… Lees verder »

Anne
10 maanden geleden

Geweldig hofnarren??

dirk
10 maanden geleden

Er is zelfs een wet in de maak om complot “theoristen” als gevaar voor de Democratie te kunnen bestempelen: https://nos.nl/artikel/2315548-minister-verbod-op-anti-democratische-organisaties-eenvoudiger.html De Minister voor “Rechtsbescherming Dekker: “Onze democratie verdient bescherming. Daar waar vrijheden worden misbruikt om onze rechtsstaat en democratische waarden aan te tasten, moeten we een duidelijke grens trekken. Wij kunnen het ons niet veroorloven tolerant te zijn tegen intolerantie.” Een staaltje omkerend communiceren zo uit hét handboek van de grondlegger van propaganda Bernay. Die zijn oom’s (Freud) theorie van de psychoanalyse daar ten grondslag voor nam. Hét boek wat Goebbles destijds als lijddraad gebruikte. Maar goed verwijzen naar de… Lees verder »

Nathalie
10 maanden geleden

Ik vond het een hele leuke uitzending. Gemoedelijk en leuke dynamiek tussen jullie. Sfeer van vroeger van talkshows met een drankje en een peukie. Terwijl er dus hele serieuze en nuttige dingen ook besproken worden. Tegenwoordig kijkt/ luistert mijn man ook regelmatig mee. Het verhaal van Carnac (weet niet of ik het zo goed schrijf) vond ik indrukwekkend en tegelijkertijd heel typerend dat bepaalde plekken op de wereld zo zijn afgeschermd. Dat is toch wel een van de dingen die er mis is vind ik hoor dat “we” plekken op de aarde toe-eigenen. En de reactie creatie slogan weer eens… Lees verder »

Nathalie
10 maanden geleden

Dankjewel voor de uitgebreide uitleg. Zelfs die komt al binnen. Ik heb inmiddels al even gekeken en het is inderdaad helemaal niet afgezet behalve met een agenda dan. Dus zeker een plaats die nog op mijn lijst komt om ooit heen te gaan. Ga het reisverslag zeker lezen.

Nathalie
10 maanden geleden

En het laatste stuk was echt nog scherp. Mooi inzicht ook op het eind waarom jullie sites altijd blijven bestaan. Omdat “ze” van jullie leren. . Ik zag trouwens op YouTube dat er een interview staat van een naam genoot. Is dat een echte naamgenoot of een wannebe?

Nathalie
10 maanden geleden

Ik zag een YouTube filmpje met de naam Micky van Leeuwen interview maar toen ik het luisterde was niet jouw stem dat vond ik vreemd. Zal ik de link delen als ik die weer vind?

Mimi
10 maanden geleden

Goede podcast met humor. Erg leerzaam. Goed werk neergezet samen!