De ComplotConcurrent – Uitzending 108 “Verdwaald in ’t Multiversum” (29-10-2020)

Abonneer
Abonneren op
22 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Nicole
11 maanden geleden

Het hele gedoe doet mij ook steeds meer aan Handmaids tale denken. Een dystopische tv serie. Ik zag de schrijfster van het boek – Margaret Atwood – in ‘het uur van de wolf’ waarin zij vertelde dat zij niets heeft verzonnen. Alles heeft zij uit krantenknipsels, tv beelden etc en door klimaatgedoe zijn we ziek en onvruchtbaar geworden, worden vrouwen plots al hun rechten ontnomen en de ‘vruchtbare’ vrouwen worden broedmachines voor de elite!! Tijdens haar boekpresentatie zei Atwood iets heel raars tegen iemand. Ze zei dat ze met dit boek nu ook haar ziel had verkocht…. en lachte. Ben… Lees verder »

New World Disorder
11 maanden geleden
Reply to  Nicole

Goed dat je het zegt! Onlangs heb ik The Handmaid’s Tale gezien en het is… opmerkelijk hoeveel gelijkenissen de serie heeft met “het nieuwe normaal” van maart 2020. Rechten worden spontaan ontnomen om “de mensheid te redden”, het “klimaat te redden” en natuurlijk omdat het god’s wil is.
Spoiler alert: heb je de ‘Lincoln Memorial’ scène in seizoen 3 al gezien? Waar de Handmaids letterlijk de mond zijn gesnoerd en mondbedekkingen dragen.

Nicole
11 maanden geleden

He New, ik ben afgehaakt want ik kon het niet meer aanzien. Heb toen het boek gedownload maar ik kan me er niet toe zetten het verder te lezen. In de documentaire vertelt ze dat iemand het verhaal heeft overgenomen en heeft zij zich er van gedistancierd. Zij had een open einde gehouden (hoop?) Omdat ze veel vragen kreeg heeft ze ‘testament’ geschreven, die heb ik ook gedownload maar ook niet gelezen. Ik heb nu meer behoefte de kracht in mezelf te zoeken. Ik vertik nog steeds dat mondmasker te dragen maar op mijn werk wordt dat steeds moeilijker. Waren… Lees verder »

Nicole
11 maanden geleden

Lees ik ineens van virus naar klimaat lockdown!! Waar is dat ineens verandert! Build back better, handig inspringen op virus – klimaat?
Lijkt echt op Handmaid’s tail….. ieks

Nicole
11 maanden geleden
Reply to  Nicole

Verder vertelde Rypke Zeilmaker (Interessante Tijden) al over klimaat lockdowns en de plannen van de great reset, dat is een soort van actie plannen over het installeren van de nieuwe wereld orde. De grote steden zijn hier al mee bezig, Den Haag noemt zich al ‘resilient city Den Haag’ en Rypke schetst dat het platteland (boeren worden weggepest en gaan dan maar zonnepanelen en/of windmolens plaatsen) de energie voorziening gaan worden voor de grote ‘smart’ city’s. En dan kom jij met de oplossing in je eigen kracht te gaan staan en het heft in eigen handen te nemen. Marijn Poels… Lees verder »

Guuz
11 maanden geleden

Hoi Mick ….De Doorzichtige Complot Concurrent Award Dacht ik aan door het zegelboek….Zwerft in de saloon ergens..

Karin
11 maanden geleden

Bedankt voor de leuke show, die BioVyzr kan ik wel gebruiken voor het Sinterklaasjournaal script. Ik denk aan een rode Sintversie met mijtervorm, lijkt mij mooier dan die Coronakar. De kar kan nog gebruikt worden voor al die zielige positief geteste onderwijzers, die het Sintfeest anders hadden moeten missen.

New World Disorder
11 maanden geleden

Vrees niet Mick, zelfs de Democraten zien Sleepy Joe niet meer zitten… https://www.bitchute.com/video/7zwUI6A0O472/

Nicole
11 maanden geleden

Een spannende nacht in het verschiet, hoop dat het niet te druk is (ijdele hoop ben ik bang) maar ga zeker tussendoor kijken. Veel kijkplezier, wie gaat kijken. Mag ik het plezier noemen ?

Dennis
11 maanden geleden

🙂
“Ze gooien me voor de tram en genieten” – Binnenhof Report met Geert Wilders (PVV)
https://www.youtube.com/watch?v=MNf0IWgg7Aw
🙂
What do Americans think of Geert Wilders (Dutch Populish Leader)
https://www.youtube.com/watch?v=7ioUNyPQzQ8

Last edited 11 maanden geleden by Dennis
Dennis
11 maanden geleden
Reply to  Dennis

LMFAO De laatste 🙂
https://nos.nl/teletekst#107 Ik ga helemaal stuk hier 🙂

Dennis
11 maanden geleden
Reply to  Nicole

🙂
🙂

Last edited 11 maanden geleden by Dennis
Bas
11 maanden geleden

Mooie cliplijst en beschouwingen weer Mick. Met name dat stukje over de PCR test. De beste man had daar een Nobel prijs voor gewonnen dus ik mag aannemen dat hij wist wat hij er over zei. Een ander stukje wetenschap noemen ze statistiek. Wat een crap wetenschap is dat dan. En dan die staafdiagrammen op de NPO elke keer met de aantallen nieuwe besmettingen. Ik heb een pesthekel aan staafdiagrammen. Intrinsieke eigenschap van een staafdiagram is dat de gegevens geen verband houden met elkaar, anders was er een lijn getrokken door de datapunten. Wat een gefles die staafdiagrammen (door bv… Lees verder »

Miss Menke
7 maanden geleden

Hee Micky, weer een super uitzending, ja klopt ben deze allemaal aan het terugkijken. Trouwens zag jij dat Ron ( blauwe pak) shifted om 37.00 ongeveer!
Zijn ogen ging dicht en open, echt raar.
~Dat was even een schrik.
Nazi tijden in aantocht.