De ComplotConcurrent – Uitzending 109 “Ordo ab Chao” (6-11-2020)

Abonneer
Abonneren op
21 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
New World Disorder
11 maanden geleden

Om 1:00:15 – “Later werd er gezegd dat het een computerglitch was”. Precies op dat moment liep mijn PC vast en kreeg ik een Windows “blue screen of death”. Ze kijken mee…! Wat betreft het voter fraud gedoe. Zie hier een video van Sleepy Joe die zegt “We have put together the most extensive and inclusive VOTER FRAUD organization in the history of American politics.” Misschien is het uit de context gehaald, maar wel passend: https://twitter.com/RyannMcEnany/status/1324456358243192832 Nog een pareltje: De fraude kan statistisch bewezen worden met een methode genaamd Benford’s Law. Dat is een tool gebruikt door analisten om fraude… Lees verder »

Last edited 11 maanden geleden by New World Disorder
Jel
11 maanden geleden

Benford’s Law is oprecht een van de prachtigste wiskundige wet die we hier op aarde hebben en kan overal waar maar cijfers aan te pas komen fraude detecteren. Voor mensen die geinteresseerd zijn in hoe deze wet werkt opzich. Op Netflix staat de docuserie Connected van onderzoeksjournalist Latif Nassar. Één aflevering hiervan heet Digits en hier legt hij in 46 minuten uit de hoe deze wet werkt omdat het op het eerste ogenblik wel ingewikkeld kan zijn. Daarnaast goeie show Mick. Blij om weer eens een eerlijke blik op de verkiezingen te horen want je wordt letterlijk helemaal gek van… Lees verder »

Last edited 11 maanden geleden by Jel
Bas
11 maanden geleden
Reply to  Jel

Er is gaar geen wiskunde nodig, of statistiek, als je de soort en omvang van de fraude in ogenshouw neemt bij deze verkiezingen. De votedumps bv, ’s nachts worden 100duizenden stemmen ‘ gevonden’ – maar er is wat mis mee. Geen enkele stem voor The Donald bv in die hele grote stapels, maar ook geen enkele stem op huis, senaat, sherrif en ook geen stem op bv de lokale hondenvangers op de ‘gevonden’ stembiljetten. Daarnaast heb je ook situaties dat er al stembiljetten vernietigd zijn, wat ook niet mag dus het kan nog een leuke maand worden omdat er eventueel… Lees verder »

Nicole
11 maanden geleden

over het krantje ‘gezond verstand’, mijn vriendin kon het blad nog kopen ‘ van onder de toonbank’ bij de Read-shop en bij Bruna kon ze haar naam en telefoonnummer achter laten als het nog binnen zou komen, om een exemplaar achteruit te laten leggen, of ze inmiddels al gebeld is? Zelf was ik bij Primera alwaar mij verteld werd dat het uitverkocht was. Ik vroeg enthousiast wanneer ze weer nieuwe bladen aangeleverd kreeg. Toen zei ze dat het maar 2 exemplaren waren en dat die zo weg waren en dat zij het blad niet meer afnemen!!!

Annemarie
11 maanden geleden
Reply to  Nicole

Voor degenen die in de buurt van alkmaar wonen: in winkelcentrum de mare zit een winkel Onderdelenhuis en die heeft er nog flink wat liggen. Hij verkoopt ook de gezond verstand krant.

Nathalie
11 maanden geleden

Wat een blamage deze verkiezingen. Ze hebben Biden nu uitgeroepen tot president. Alhoewel we er in Nederland ook wat van kunnen. Hier was de uitslag al bekend voor de stembussen dicht waren. Toen heb ik besloten nooit meer te stemmen. Nog voordat ik wist dat ik zeker nooit meer doe omdat ik mijn macht niet meer uit handen wil geven. Laat het eens zo duidelijk worden dat de grote massa het ook beu raakt. The dark winter van Biden gaat komen? Het zijn bijzondere tijden en het voelt heel surrealistisch allemaal.

Bas
11 maanden geleden

Gropy Joe als POTUS zou bijna instantaan een oorlog met Iran betekenen. Hij was zo extreem lief tegen het regime in Tel Aviv, dat Trump moeite moest doen om dat te overklassen. Natuurlijk eerst de ambassade naar Jeruzalem, maar recent kreeg Bibi de (symbolische) sleutel van het WH (YT: Hk6OHHqwxJw ). Wie heeft de cylinders gewisseld denkt Bibi dan even. Niet dat Bibi de gehele vrije hand heeft gekregen, maar wel bergen wapens zoals vliegende tankers en dat soort dingen meer om de afstand naar Iran te kunnen overbruggen met een grote luchtvloot. Gevaarlijk, met Gropy Joe. Wellicht ook door… Lees verder »

Dennis
11 maanden geleden

“A good example is the American election for presidency. It is no secret that the candidate who gets the most sponsorship in form of money and positive Media coverage wins the election, as this gives the power to “un-create” the opposed candidate and effectively promote the candidate who will follow the plans of the Illuminati. Media, knowing how to manipulate ignorant people, can easily steer an election in a desired direction so the candidate that’s been selected by the Illuminati wins. More often than not, it is the candidate with the ‘purest bloodline’ and who is the most corrupt that… Lees verder »

Michelle
11 maanden geleden
Reply to  Dennis

Vraag me af wat Dennis zijn mening is..
Zal mij een worst wezen wat die Wes blaat..

Dennis
11 maanden geleden
Reply to  Michelle

Ik weet het niet meer, dan moet je het hem vragen, zijn mailadres is infinitefintel@protonmail.ch

Michelle
11 maanden geleden
Reply to  Dennis

Dank je.
Heb van anderen ook de zin “als hij zou winnen word hij anders wel uit de weg geruimd, net als oa jkf” gehoord.
Het is een afkapping, degene ziet geen andere mogelijkheden?
Het is voor mij geen vaststaand feit, sowieso al omdat het in de toekomst ligt dus de mogelijkheden zijn oneindig….
Anyhow, ik zit liever in de tijdlijn dat Trump wint, tijd voor een frisse wind en de oude meuk op te ruimen!
Nog meer dan genoeg werk voor ons mensen..

Last edited 11 maanden geleden by Michelle
Dennis
11 maanden geleden
Reply to  Michelle

🙂 Geen dank meid, ik zeg een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Enjoy the little things in life.

Dennis
11 maanden geleden
Reply to  Michelle

Hey Michelle , ik heb het hem gevraag en ik kreeg vandaag antwoord van hem. Hij kon zich met deze persconferentie in grote lijnen wel vinden. Ik ben benieuwd naar jouw zienswijze 🙂 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=qUARxqNuRn0

Last edited 11 maanden geleden by Dennis
Dennis
11 maanden geleden

🙂 Hij doet mij denken aan autoverkopers, die schijnen de slechtste mensen op deze aarde te zijn, nog slechter dan archons :-). Zonder blikken of blozen, zoveel retoriek produceren, dat moet je maar kunnen, toch?. 🙂 En natuurlijk wachtte ik geduldig op jouw vlijmscherpe reactie 🙂 LMFAO

Frederik
11 maanden geleden

Geweldige show Micky!

Miss Menke
7 maanden geleden

Hee Micky ik had een koos naam bedacht voorHiden/ Biden als de moderne Godfather.:) met zijn corruptie familie. Heb het vorig jaar gedeeltelijk gezien. Zeer geniepig gedaan door de DS. Realiseer me nu, dat US nog steeds bezig is om de F te bewijzen het is maart 2021! Ondanks dat we eindelijk in de achtbaan, weer naar beneden zitten, tenminste dat denk, zit ik echt te wachten op dat het over zal zijn. Dat we naar NesGes kunnen gaan.:)

Miss Menke
7 maanden geleden

Even nog aanvulling.Goede tip over de Gezondverstand krant, ga het proberen.:)