De ComplotConcurrent – Uitzending 110 “Welkom in Absurdistan” (11-11-2020)

Abonneer
Abonneren op
21 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Yoeri
11 maanden geleden

JAAAA HAHAHAHA YT ligt eruit en ik kan deze video gwn bekijken via downloaden JAAAA.. gniffel gniffel.. oprecht goeie content Mick. Ben blij dat er nog mensen zoals jij rondlopen. Blijf zo doorgaan vriend!

Bas
11 maanden geleden
Reply to  Yoeri

Google video was niet echt knudde, maar aan de verliezende hand, dus werd YT ingelijfd door het don’t be evil concern. Vergelijk het met WhatsApp, het faasboek experiment faalde, en dan koop je gewoon de concurrent. Branding is het woord wat mij daarbij binnenkomt. If you don’t succeed at first, rebrand, relabel, resale. Mick prijst terecht Bitchute aan in de show, maar die censureren ook (vanwege wetgeving in uw land is deze video niet beschikbaar bv). YT is daar echter extreem goed in, al jaaaaren lang, bewijzen genoeg. Er zijn officieel huisregels tegen misbruik maar daar lijken de pentagon (chat/spam/faas/insta)… Lees verder »

Nathalie
11 maanden geleden

Het was weer een interessante aflevering. Heb anderhalve week ziek op bed gelegen dus weinig nieuws gezien. Zo blijf ik nog op de hoogte van alles in de wereld. Ik kijk ook vaak in etappes. Mijn zoon van 13 ziet nog wel dat die verkiezingen in de VS een grote fraude is zonder dat we het hadden besproken. Hoe hij die conclusies trekt aan de hand van de officiële berichten vind ik echt top. Hij doorziet de leugens meteen. Dan voel ik echt hoop voor de toekomst want hij krijgt ook steeds meer zelfvertrouwen om voor zijn eigen mening en… Lees verder »

Erin
11 maanden geleden

Wow, wat een content weer! Super gaaf hoe je dat doet. Ik vraag me het volgende af: zouden ze de verkoop van vuurwerk aan banden leggen omdat vuurwerk gebruikt kan worden als wapen? Heel veel anders hebben de meesten niet en er broed een volgende misselijke stap. Het onderhuidse schaakspel is fascinerend. En ja, we kunnen trots zijn op dat wij, zo goed en zo kwaad als het gaat, het wel door hebben. En erover praten, want je wordt voor gek verklaard. Fuck it. Ik ben van mening dat er veel kracht zit in de mensen die nog ‘slapen’. Heel… Lees verder »

Nathalie
11 maanden geleden
Reply to  Erin

Ik had zelf wel sterk het idee dat het vuurwerkverbod er is omdat het inderdaad als wapen gebruikt kan worden. En over het algemeen moet alles waar mensen wat plezier uit halen weg.

Nathalie
11 maanden geleden

Debiele tradities. Ja weet je wanneer dat heel duidelijk wordt? Ik keek wel eens interviews met expats en daar werd op een leuke manier naar buiten gebracht wat mensen leuk of vreemd vinden in Nederland. Leuk en confronterend vond ik die filmpjes altijd.

Erin
11 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Klopt!
Micky je inzicht is ook wel interessant ja. Het meeste is siervuurwerk, dat klopt. Had ik nog niet bij stilgestaan. Maar kruit is kruit en met wat creatieviteit kom je een eind.
Voor mij is, hopelijk, het grote voordeel dat ik een ouwejaarsavond gewoon naar bed kan. 😇
Sinterklaas for president! Evenknie van Rutte.

Erin
11 maanden geleden

I know, ik maakte de zelfde voorspelling. Check mijn voorspelling aan het begin van het jaar op jouw pagina. The purge will hit the fan ouwejaarsnacht

Bas
11 maanden geleden

Informatieve show weer. Heel mooi dat item bijna aan het eind, over Rotjeknor en een totalitair regime. Brengt goed op voor de gemeente die scanwagens, dat wel, die kun je niet zomaar afpakken! Onze Kroon gaat langzaam een berg grondrechten wegtekenen (zonder zijn eigen positie in gevaar te brengen uiteraard dus het overgrote deel blijft in stand) op voordracht van de regering vanwege de Kroon scamdemie. Fijn is dat. Helaas in het stukje handhaven door de overheid heeft de overheid een verknipt idee over hoe burgers zich zouden moeten gedragen, waarom, maar vooral hóe : https://nos.nl/artikel/2356194-een-agent-aan-de-deur-omdat-je-een-complotdenker-interviewt-waarom-gebeurt-dat.html : en dat andere… Lees verder »

Bas
11 maanden geleden

Het stukje wijkagent in Edam; dat is wat verwarrend in het NOS artikel: de agent in Oost NL, dat was de wijkagent van Kees Faasse, maar vervolgens neemt ook zijn eigen wijjkagente in Edam contact met Pasquino op. Flavio Pasquino lijkt mij een redelijk grote shill idd, gezien het filmpje dat ik bij de NPO zag van hem en zijn gespeelde conflict met een anders denkende. Geen podium geven idd… Dat doet de NPO al ;D Waarom ik deze link deelde was met name voor het stukje ‘ SGBO’ – wat me meteen doet denken over wat er vandaag bekend… Lees verder »

Last edited 11 maanden geleden by Bas
bart
11 maanden geleden
Reply to  Bas

Ben laatst het darkweb opgegaan, iemand nog leuke ervaringen mee gehad?

Jan Versteeg
11 maanden geleden

Beste Micky. Ik heb nu drie shows van je gezien. Pas deze week de eerste keer jou show gezien Keek de eerste twee achter elkaar af. Weet niet meer hoe ze heten; verdwaald in fantasie land o.i.d. en hup oranje o.i.d. en vandaag weer 1. Geweldige content, ook zeer onderhoudend, amusant en scherp. Mijn complimenten, geweldig. Jammer dat Lange Frans van Y.T. af is. Kan ie niet op jouw site er bij?

M. vr. gr. Jan Versteeg

Jan Versteeg
11 maanden geleden

Zouden ze de bibliotheken sluiten om dat je daar (wellicht,ik weet het niet) anoniem kan e-mailen?

Jan Versteeg
11 maanden geleden

Waar staan de huisregels?
Ik denk dat het verbieden van vuurwerk een afleidingsmanoeuvre is van waar het echt om gaat; die idiote Coronamaatregelen.

Miss Menke
7 maanden geleden

Hee Micky leuk om gewaardeerd te worden voor mijn wakker zijn, al is het met terugwerkende kracht, m.a.w. omdat ik nu deze nog terugkijk, terug in de tijd. Weer een goede podcast. YES, er is fraude gepleegd op zeer grote schaal. Enfin, Biden heeft dat tenslotte zelf bekend haha, dat was erg grappig. Hoewel de uitkomst natuurlijk niet om te lachen is/was. Toch nog groot vertrouwen dat Pres Trump de zaak weer om kan draaien en dat ook zal doen. Vele tekenen wijzen daarop. In de eerste plaats natuurlijk een Fake Biden in een fake white house.:)