De ComplotConcurrent – Uitzending 111 “Wij zijn de 99 procent” (18-11-2020)

Abonneer
Abonneren op
35 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
bart
11 maanden geleden

Beste Micky, Inderdaad kunnen de mensen die niet een mondkapje willen dragen aangeven dat ze last hebben van een aandoening waardoor het dragen van een mondkapje gevaarlijk is voor eigen gezondheid, dit omdat vanwege Privacy overwegingen i.v.m. jouw medische dossier, wat strikt vertrouwelijk is bij jouw persoonlijke huisarts, er niet door een externe partij kan worden gecontroleerd of het gaat om medische aandoening of niet.
Hierbij de link naar de rijksoverheid en over de mondkapjes plicht i.v.m. medische aandoeningen. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes/mensen-met-een-beperking-of-chronische-ziekte

Trijntje
11 maanden geleden
Reply to  bart

In de link gaat het over uitzonderingen op het dringende advies! Per 1 december zijn mondkapjes geen dringend advies meer maar een wettelijke verplichting. Zover ik weet geldt daar geen uitzondering op. Het blijft natuurlijk het proberen waard maar verwacht er niet teveel van.

Deborah
11 maanden geleden

Ik heb van meerdere mensen gehoord dat het in het OV ook werkt als je aangeeft dat je een medische aandoening hebt, zonder dat ze verder iets hoeven laten zien. Ga het iig wel uitproberen bij mijn lokale ap. Meeste mensen zijn daar al chill, denk ruim 50% geen mondkapje. Vind het zelf altijd genieten om de pannenzegels te doneren aan de persoon achter mij die dan wel mondkapje draagt en mij al voelbaar het stempel van egoist heeft gegeven.

Irene
11 maanden geleden

Ik vraag mij dan af, waarom moeten die mensen die die vaccins inspuiten dan beschermende kleding aan? Als je vanuit de MSM zou kijken dan zou je die mensen eerst zelf vaccineren voordat je ze andere mensen laat vaccineren. Dus wat zit erin? Of misschien is het vaccin eigenlijk helemaal niet zo effectief. Mooi stukje over die cijfers, ben het ook eens. Ook wiskunde A gehad. Maar waar ik deze week tegenaan liep, is dat 5 procent van de mensen in Nederland immuun is. Volgens mij wordt daar ook op een verkeerde manier onderzoek gedaan, het gaat hier om mensen… Lees verder »

Nathalie
11 maanden geleden

Dankjewel Micky dit was de kers op de taart voor mijn verjaardag gisteren. Die ene reporter vind ik een te blij ei. Nep blij, zo zal mind control blij eruit zien denk ik. Die jij smeagul noemt doet mij aan het groene monster van taran en de toverketel denken. Een mislukt monster die door zijn eigen soort wordt gepest. Ik wil me graag aanmelden als vrijwilliger voor het vaccineren. Ik heb die filmpjes van brakio gezien en ook de cc 102 maar die link niet gelijk gelegd dat het dezelfde persoon is. Wat een slechte acteur. Dat hydrogel gebeuren ga… Lees verder »

Nathalie
11 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Ik was nog iets vergeten. Ik heb zelf veel medische stukken door geploeterd en onderzoeken mbt hoe de medische wereld onderzoeken beïnvloed. Placebo’s zijn zelden echt een placebo. Meestal is het alleen zonder bijvoorbeeld de ziekte maar wel alle andere meuk. En in het geval van de hpv is een ander geloof het tbc of hepatitis b vaccin gebruikt. In de implantaten industrie zijn veel mensen gewoon uit de testgroep gegooid. Dat is de afdeling waar ik zelf ervaring mee heb. En ook veel onderzoeken heb gelezen en contacteer mensen heb gehad.

Bas
11 maanden geleden

Mooie teasers in de cliplijst lol.. ik heb nog niet de hele uitzending kunnen kijken, dus ik beperk me even tot de viruswaanzin. Gisteren hoorde ik de term ‘thugocracy’, een mooie variant op technocracy, het ding waar we nu in zitten. De engineers maken alles in orde, borg style. Weer zeer goed te zien in deze show, al die mooie statistieken en de claims van de vaccinmakers. Statistiek, mmmz .. Wiskunde A zoals Mick, dat was een 9 op de eindlijst. En daarna krijg je dan de academische statistiek (voor engineers) – wat een crap is dat dan. Je kunt… Lees verder »

Bas
11 maanden geleden
Reply to  Bas

Opmerkelijk, Astro Zenica (?) heeft het vaccin alleen op mensen <55 jaar getest. Het was blijkbaar onethisch ofzo om het ook op oudjes te testen. Die vaccins zijn bedoeld om een mondluier vrije samenleving te creeeren, dus begin maar eens met testen in de realiteit, gooi ahoy maar los voor een concert ofzo. De Toppers weten de doelgroep wel te trekken.

ikke
11 maanden geleden

Nou die Peter Kannie van het I&O research lult volgens mij uit zijn nek.
Ik lees de laatste tijd de reacties op jawel FB van mensen die reageren op berichten omtrent het vaccineren of t nu de Telegraaf, RTL4,Nu.nl of welke dan ook.
De reacties zijn dik 90% die het niet doen met andere woorden steek die maar lekker in je eigen ass..haha. Dus weet niet wat voor researcher hij is maar die 60% klopt voor geen reet.

Dennis
11 maanden geleden

Het volk wordt eindelijk wakker.. “‘If the American People ever find out what we have done, they will chase us down the street and lynch us’ – H.W. Bush June 1992 to Sarah McClendon (White House Press Corps)” The countdown has begun.

Nicole
11 maanden geleden

Ben geschrokken toen je zei over een aanslag. Mijn vriend – ook een Joost – denkt dat dit gaat gebeuren, hij denkt tussen kerst en oud & nieuw en ik vond hem negatief. Nu hoor ik het jou ook zeggen. We zullen er maar rekening mee houden. Ook hoor ik steeds zeggen dat er geen parlement meer is. Ik begrijp iets niet van onze grondwet. Er schijnen in 2018 al wetswijzigingen te zijn geweest, in de grondwet, maar er hadden dan nieuwe verkiezingen uitgeschreven moeten worden. Als ik de regels goed lees tenminste. Als men de grondwet wil veranderen/aanpassen dan… Lees verder »

Nicole
11 maanden geleden

Was mijn trigger eventjes, sorry, kun je nagaan wat angst doet! Over die aanslag.
Nee, tot 1 december is het een dringend advies van die mondkap, dat weet ik zeker! Daarna is onduidelijk maar ik heb ‘gelukkig’ een beperking, aandoening.

Nathalie
11 maanden geleden
Reply to  Nicole

De mondkapjes wet is geen wijziging van de grondwet. Maar een gedrocht dat de grondwet omzeilt. Via een draak van een wet de covid 19 “spoed”wet die ook al de grondwet omzeilt. Ik heb die wet doorgespit en een goede jurist kan er genoeg mee als het gaat om wat niet klopt. De hele eerste en tweede kamer hebben hun werk niet gedaan en zichzelf buiten spel gezet en de grondwet waarvoor ze naar mijn mening per direct ontslag mogen krijgen zonder wachtgeldregeling.

Nathalie
11 maanden geleden

Ja dat is helemaal waar. Alles wordt nu gewoon zichtbaar.

rob
11 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Dag Nathalie, dit is een interessante link voor ondernemers die hun horeca in december op juridische basis open willen houden, https://youtu.be/YxcCNrvsM9E .Deze Nederlandse jurist geeft tools om sterk te staan tegen boa’s en de overheid. Een beetje juridische kennis is toch belangrijk blijkt, en zo kun je toch weerstand bieden en je bent geen slachtoffer meer maar hebt het heft in handen. En dat is toch wat we moeten doen, niet?

Doortje
11 maanden geleden

Dag Micky, weer bedankt voor een prima uitzending! Even over de mondkapjesplicht, en dan met name de regeling die per 1 december a.s. in werking moet (!) treden. Het betreft de Regeling aanvullende mondkapjesverplichtingen covid-19. In de Toelichting bij de Regeling staat in punt 6.4.4. onder het kopje ‘Uitzonderingen’ vermeld dat degene die een beroep wil doen op een uitzondering, dit aannemelijk moet maken. Omdat het voor de handhaving problematisch is als de uitzondering niet aannemelijk gemaakt wordt, wordt samen met patiënten- en cliëntenorganisaties gezocht naar een werkbare oplossing, b.v. door een formulier op te stellen. Een medische verklaring wordt… Lees verder »

gerda
11 maanden geleden

Hoi Micky! Hier een Ware Heldin van de Revolutie! Ik heb in ong. 4 maanden tijd ALLE 111 CC uitzendingen gezien. Een ware Roller Coaster Rite. Ik bekijk inmiddels de wereld met totaal andere ogen (vierkante ja, dat ook). Maar ik ben zó blij dat ik je site heb ontdekt. Nu moet ik al je artikelen nog (even) lezen, want mijn nieuwsgierigheid kent nu geen grenzen meer! Ik hoop dat je naast de CC shows ook nog eens tijd gaat vinden video’s te maken over bewustwording (zoals Multidimensionale waarheid en Word weer je ware zelf) Video’s die ik inmiddels ook… Lees verder »

Monique
11 maanden geleden

Heb weer genoten. En inderdaad, iedereen van z’n reet. Werk aan de winkel. Ik zeg het ook luid en duidelijk. Ook op mijn werk. Yep ik ben een komplotter, dus wat? Be the difference! Maakt niet uit wat je doet en hoe je het doet als je maar iets doet. We zijn niet alleen. We zijn inmiddels met miljoenen. Allemaal wayshowers en het worden er met de dag meer. Wat een energie en power. Prachtig toch? Dank je weer voor deze topshow Micky!

Heleen
11 maanden geleden
Reply to  Monique

Top Monique! Ik heb wel gemerkt dat het woord complot en complotter averechts werkt, als ik dat noemde. Maar als ik aangeef dat ik de dingen anders zie en nadenk en wat feiten noem, dan zijn de mensen die ik spreek niet meteen afgehaakt. Maar vragen ze vaak door en zie je dat er wel iets naar binnengaat. Ook mensen van wie ik het niet verwachtte gaan nu de dingen anders zien. Niet iedereen in mijn omgeving reageert zo, maar het geeft mij wel hoop dat een aantal het wel gaat zien.

Elles
11 maanden geleden

bedankt Micky, geweldige uitzending. waar haal je de energie vandaan. Je hebt mij een tip gegeven om mijn man te overtuigen niet het vaccin te nemen, Hoop dat het werkt.

Monique
11 maanden geleden
Reply to  Elles

Poeh, ik realiseer me dat veel wakkere mensen te kampen hebben met dierbaren die zich wel willen laten vaccineren. Gelukkig denkt mijn man er hetzelfde over en zit ik niet in dat dilemma. Mijn moeder daarentegen is van de oude stempel en doet alles nog wat haar huisarts haar vertelt. Ze neemt ook de griepprik gewoon omdat ze er een brief over krijgt thuis gestuurd. Ik heb haar op het hart gedrukt eerst met mij te overleggen alvorens de covid19 prik te halen. Maar je zal er maar aan staan als je man zich inderdaad wel wilt laten vaccineren. Mijn… Lees verder »

Elles
11 maanden geleden
Reply to  Monique

Monique, In mijn jeugd kende je je huisarts en hij kende het hele gezin. Problemen werden ook met de huisarts besproken. Hij had apotheek aan huis en raadde ook weleens een gewoon huismiddel aan. Veel ouderen leven nog in die tijd.

Heleen
11 maanden geleden
Reply to  Elles

Ik raakte vandaag aan de praat met iemand (nooit eerder ontmoet) die verpleegkundige is op de IC van het Erasmus MC hier in Rotjeknor. Eerst vertelde ze dat de IC leeg begint te lopen. Daarna zei ze dat 46% van de overledenen op de IC een griepvaccinatie had gehad vlak voordat ze op werden genomen op de IC. Het verzwakt je immuunsysteem in ernstige mate en dat eist helemaal zijn tol als je gezondheid al zwak is Misschien helpt dat ook een beetje voor je man, Elles. Zet ‘em op inderdaad! 💪🏻

Elles
11 maanden geleden
Reply to  Heleen

Dat denk ik ook altijd. De logica ontgaat me om bij mensen met een zwakke gezondheid ziektekiemen in te spuiten. Je ziet dat armoede toe neemt en als iets je gezondheid schaadt is dat honger. Wat geeft men? Injecties.

Bas
11 maanden geleden
Reply to  Heleen

Een typisch vaccin bevat middelen die het imuunsysteem triggeren, in paraat brengen, terwijl er een kreupel virus wordt ingebracht. Een kreupel virus, mwah, ok, maar de middelen die je imuunsysteem triggeren zijn dingen als gele en rode ijzeroxide (=roest) die niet lichaamseigen zijn. Zat je al laag in je weerbaarheid, dan is het een beetje over the top en kan het mis gaan. Beter elke dag wiet roken (wiet triggert ook je imuunsysteem). Het liefste op een bankje in de zon, zodat je wat gratis Vit D opbouwt.

Heleen
11 maanden geleden
Reply to  Bas

Thanks Bas. Wiet roken is een optie, net zoals een aantal andere gezonde opties.

rob
11 maanden geleden
Reply to  Monique

Nee Monique, heel veel mensen zullen nu wakker worden, het menselijk bewustzijn krijgt nu een enorme sprong voorwaarts. Dat komt door de geheimzinnige metaalachtige monoliet die een helicopter piloot gisteren in de woestijn in Utah ontdekt heeft, kan niet anders, mogelijk zullen pinksteren en pasen toch op dezelfde dag gaan vallen, hahahaha.