De ComplotConcurrent – Uitzending 112 “Red mij niet” (26-11-2020)

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Nicole
11 maanden geleden

Voor ik verder ga kijken, even reageren op jouw inleiding. Precies hoe jij het beschreef stond ik er ook in. Merkte dat ik ook in die strijd stond. Zelf heb ik mijn rust gevonden vannacht en vandaag en het lukte mij in het hier en nu te zijn en blijven. Ik laat het afhangen van de situatie maar ga er ook absoluut geen strijd van maken. Ben dus niet afgehaakt en begrijp exact wat je bedoelt. Bedankt!

Elles
11 maanden geleden

1 uur bekeken en heb mijn oude zelf weer terug. Zag gisteren ook een uitzending die voorspelde dat Trump waarschijnlijk op de valreep toch president zal worden of liever dat er een konijn uit de hoge hoed getoverd wordt. We gaan het zien. Nu weer met deze uitzending, moed groeit. Ik ging ook van sterk zijn vertrouwen in jezelf, naar oh 😩 als mijn geliefden die wel in de bubbel geloven maar niet zichzelf laten vaccineren. Je geeft weer hoop om weer op de oude voet voort te gaan en te blijven geloven in mezelf. Bedankt ☺️

Bas
11 maanden geleden

Lekker lange show weer @Mick. Interessante clips, waarvoor dank. Heel goed toegelicht ook hoe structureel de NPO leugens zijn, bv over de verkiezingen. Wist je dat Giuliani €20,000/dag vangt? Da’s beter dan burgemeester van New York ofzo. Even over het stukje statistiek nog: oversterfte wordt nauwelijks nog genoemd, het schijnt er te zijn. Maar ik denk even simpel in lineaire algebra: 2020-1945 = 75. In landen als Egypte, waar de bevolking vooral uit hele jonge mensen bestaat, is er geen probleem met Kroon virus. Of het is er wel, maar het stelt niet veel voor. Hier in NL hebben we… Lees verder »

Nathalie
11 maanden geleden

Het was een goed begin. En toen ik de titel zag hoopte ik al op dat lied dat ik hier drie dagen geleden voor het eerst ontdekte. Ik was naar aanleiding van de laatste podcast van Dutch Matrix gaan zoeken op de naam die hij daar noemt omdat ik daar een bepaald gevoel bij kreeg. Een niet helemaal pluis gevoel. Martijn van Staveren. Ik ben op gevoel die naam dus hier gaan opzoeken via de zoekfunctie en daar kwamen hele interessante artikelen naar boven die mijn gevoel bevestigden. Niet authentiek en zoals zovelen vergeten onze moeder aarde. Dat mist bijna… Lees verder »

Nathalie
11 maanden geleden

Ja dat was mij ook al opgevallen. En begrijpelijk om niet meer over te hebben 🤐Maar ik vond het leukste dat ik dus dit lied niet kende en het dus nu in je show zit. Ik hou van muziek die me raakt en dit was een leuke verrassing.

Drenthe
11 maanden geleden

Ik kijk alweer uit naar de volgende show. Ik kijk al jaren en het blijft top!

rob
10 maanden geleden

De PSC-test valt door de mand. De ( research) test is op zich niet slecht, maar je kunt allerlei parameters instellen. Nu worden deze zo ingesteld dat je heel veel fout positieven gaat vinden, waarop de coronamaatregelingen op gebaseerd worden. Over de ic-opnames hoor ik nu weinig. In Lissabon een rechterlijke uitspraak: https://commonsensetv.nl/rechters-portugal-pcr-0-onbetrouwbaar-en-verplichte-coronamaatregelen-illegaal/. Ik hoop dat dit naar Nederland overwaait en dat we de rechters meekrijgen. Natuurlijk besef ik dat de rechtsspraak corrupt is, maar dit systeem kun je alleen in hun eigen taal verslaan, dus via rechtszaken voeren. Het voordeel is dat wij creatief zijn en zij niet. Zo… Lees verder »

Micky van Leeuwen
10 maanden geleden
Reply to  rob

Jij jouw mening Rob, ik de mijne. Ik heb al 80 duizend keer gezegd en geschreven dat je het systeem niet gaat verslaan door er tegenb te vechten, dat is juist wat ‘men’ wil dat je doet en daar zijn ‘zij’ altijd beter in. Gelul dus ook dat je enkel met rechtszaken het systeem kan verslaan. Informatie, mensen bewust(er) maken, daar draait mijn boodschap om, zelf krachtiger wordne, zelf wijzer worden, de wijze warrior uit gaan hangen, in plaats van afwachten op eventuele rechtszaken. Dom gelul vind ik dat als ik dat ze mag zeggen, en dat mag ik want… Lees verder »

rob
10 maanden geleden

Sorry voor de notitie. Ik dacht meer wanneer er een uitspraak zoals hierboven via een rechter uitkomt, dat dit mensen tot nadenken kan zetten, meer niet. Dat iets, wat normaal aangenomen wordt, nu ter discussie wordt gesteld. Verder ben ik persoonlijk bezig niet tegen het systeem te vechten, maar het te omzeilen zodat ik eindelijk mijn werk eens naar behoren kan doen.

New World Disorder
10 maanden geleden

Het Coviddom (Covidanity) is het nieuwe Christendom. De nieuwe god, COVID-19, was gelukkig wel zo slim om hetzelfde stramien te hanteren als de andere wereldreligies. De onzichtbare, almachtige heerser communiceert alleen via zijn profeten naar zijn onderdanen. Gelovigen, beter bekend als Covidianen kennen enkele gedragskenmerken. Covidianen: Volgen wekelijks op dinsdag om 19:00 de kerkdienst, die uiteraard vanuit de huiselijke kerk gevolgd kan worden; Dragen een religieus symbool dat hun neus en mond bedekt; Zijn bang om gestraft te worden voor hun zonden, hierom vermijdt men sociaal contact en houdt men 1,5 meter afstand van elkaar; Hanteren een hoge hygiënische standaard.… Lees verder »

Last edited 10 maanden geleden by New World Disorder
Hoet
10 maanden geleden

ik vind dat Patrick Byrne ook mag weten dat er zelfs met onze Sinterklaas verlanglijstjes is geknoeid dit jaar! Onleesbaar geworden en alles door elkaar heen……door de printer! Is er dan niets meer heilig…..
Sinterklaasjournaal (ntr.nl) afl vrijdag 27 nov, vanaf 0:36s

marco
10 maanden geleden

Micky bedankt voor deze show ik heb veel respect voor jou dat je zoveel propaganda kan kijken en zo’n scherpe analyse onvermoeid kan geven met grote dosis humor.
even over het mazelen vaccin wat ik niet begrijp is dat een kind wat niet ingeënt is een bedreiging kan vormen voor de rest van de kinderen die wel gevaccineerd zijn. die zijn toch beschermt? of is dat een complot gedachte?😀😀

gr marco