De ComplotConcurrent – Uitzending 113 “Humanitaire Politiestaat” (2-12-2020)

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Nathalie
10 maanden geleden

Die Thierrry. Nou hoor ik net zelfs dat hier ook hack pogingen zijn gedaan maar die zijn volgens het bestuur mislukt. En als die tweets die circuleren van annadel Nanninga echt zijn, wauw die zijn echt wanstaltig antisemitisch dus weer zo de omgekeerde wereld. Maar als je flut columns schrijft in de televaag dan valt dat schijnbaar onder artistieke vrijheid. Maar ik wens je vast veel succes met je politieke carrière. Als je met jouw kennis de verkiezingen eerlijk kan houden ga ik misschien weer stemmen 😉 En ooit dacht ik echt nou dit wordt wat met die steun aan… Lees verder »

Doortje
10 maanden geleden

1.18. Ik volg diverse Youtube kanalen (o.a. uit Amerika) en heb ook gehoord dat er inderdaad in Frankfurt bij een ‘Server Farm’ een confrontatie is geweest waarbij 5 of 7 leden van een Special Ops eenheid het leven hebben gelaten. 

Micky van Leeuwen
10 maanden geleden
Reply to  Doortje

Ja heel veel YouTubers hebben het van horen zeggen, maar dat is voor mij nog geen waarheid “van horen zeggen”. Waarheid zoeken anno 2020 is blijkbaar “van horen zeggen” 🙂

Doortje
10 maanden geleden

En dat is dan wel weer de waarheid!😉

rob
10 maanden geleden

Wat is er toch met die Bill Gates aan de hand? Ik hoor alleen maar vreemde geluiden als hij praat, huhhh, ehhhh, kwak kwak,,ehhh, uhhhhhh, kwak kwak, oohhhmmmm, kwek, kwak kwak ……. Kan er geen touw meer aan vast knopen, ligt dat aan mij of begrijpen jullie die taal?

10 maanden geleden

Ik ging een winkel binnen en daar zie ik een vrouw en die vrouw ziet mij en in een vliegensvlugge , bijna boze , beweging rukt ze haar mondkapje van haar gezicht ,zich zichtbaar gesteund voelende omdat ze mij tegenkwam …. iemand zonder mondkapje op z’n toet . begint ze daar,met nog steeds die innerlijke boosheid , een heel verhaal over wat de wetenschap allemaal wel en niet over mondkapjes te zeggen heeft. Ik onderbrak haar relaas en zei haar vertrouw beter op je eigen wetenschap, ooit leerden we allemaal dat er wel zo’n miljoen organismen op het puntje van… Lees verder »

MvG
10 maanden geleden

Check out mr. Mo Brooks Alabama 🙂

Ria
10 maanden geleden

Micky, ik volg je nu een poosje, idd via de dutch matrix, en ik geniet van je humor. Ik vroeg me af of je nog interessant nieuws had over de conjunctie van jupiter en saturnus (en pluto), komende 21 december. Ik heb hier en daar al wat gezien, maar ik ben benieuwd naar jouw visie. Ga zo door!

Ria
10 maanden geleden

Dank je voor je reactie. Een conjunctie is een samenstand van 2 of meer planeten, en dit aspect is vaak heftiger dan bijvoorbeeld een driehoek, die meestal harmonischer verloopt. Omdat pluto er ook bij betrokken is, brengt het een onomkeerbare verandering voor de gehele mensheid. Dit zeg jij eigenlijk ook in je antwoord (trigger). Mijn vraag kwam naar aanleiding van een filmpje van Robbert ten Broeke, maar hij haalde de aliens erbij. Maar ook omdat hij god en jezus erbij haalde, haakte ik af, en dacht ik dan zou het om een fake invasie gaan. Ook weer omdat gisteren die… Lees verder »

Ria
10 maanden geleden

Jaaaa, hahaha, ik heb net gekeken, grappig hè!