De ComplotConcurrent – Uitzending 114 “Trap ze in hun Caballen” (10-12-2020)

Abonneer
Abonneren op
18 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Fred
10 maanden geleden

Het is vandaag 10 december Mick, maar dat mag de pret niet drukken! Retegoede uitzendingen.

New World Disorder
10 maanden geleden
Reply to  Fred

Micky is nou eenmaal een man die zijn tijd vooruit is 🙂

Nathalie
10 maanden geleden
Reply to  Fred

Misschien is hij een tijdreiziger

paul
10 maanden geleden

De beste opening ooit! Welcome to the Jungle! Punk! 🙂

Jason
10 maanden geleden

hi all, de verpleegster in de UK zou een hoge rang verpleegster zijn, het uniform is verticaal gestreept (vraag me niet ma dar is hetgeen ik hoor)en ze had de freemason gordel rond haar zoals je hier kan zien https://m.facebook.com/nursefredo/posts/163622198828511?comment_id=163673008823430&reply_comment_id=163681085489289&notif_id=1607521355543353&notif_t=comment_mention&ref=notif https://www.google.com/search?rlz=1CDGOYI_enGB805GB805&hl=en-GB&ei=4cTQX4LfBoqDhbIPy7GroAU&q=queen+freemason+nurse&oq=freemason+nurse&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAEYATIJCAAQyQMQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIFCCEQoAE6BAgAEEc6BQgAEMkDOgIIADoECAAQCjoFCAAQkQI6CAgAELEDEIMBOgUIABCSA1DNugFYsKoCYNfFAmgAcAF4AIABnwKIAacSkgEGMC4xNC4xmAEAoAEByAEIwAEB&sclient=mobile-gws-wiz-serp#imgrc=hcXZmFtCTSZLOM Dan hadden we operatie “moonshot” dat gestart was paar weken terug in Liverpool met inzetting van het leger van de 500000 mensen in L’pool zijn er 90 a 100000 mensen getest, de media was er duidelijk zeer stil rond, alleen op de eerste dag was er veel bombarie, maar niet te min word het ook uitgebreid maar het is… Lees verder »

Last edited 10 maanden geleden by Jason
Bas
10 maanden geleden
Reply to  Jason

Deze samenleving is idd hard op weg naar Ausweiss Bitte, ofwel het Corona paspoort. Die verplichte petri dish op je mond is het voorstadium. Dus ja, vooral blijven terugvechten. Maar wel vreedzaam. Niks afschaffen contant geld, niks alcohol en drugsverbod, niks massaal intrekken politieverloven en niks verplichte injecties. Zelfbeschikking!

Rob A.
10 maanden geleden

https://youtu.be/RGvt6CybOfc?t=40
V: The Final Battle
Mick! De 2sprong: The great reset or The great awakening.
Groeten uit Tilburg

Joost
10 maanden geleden

Sorry Mick, die is een half jaar geleden gesloten 🥴

Guuz
10 maanden geleden

Houdt moed..Op naar de saloon,,,dubbele non virtuele van mij.

Bas
10 maanden geleden

@Mick; de plant links op de foto is iirc een zgn bodembedekker. De manier om die te laten groeien is een grotere pot. Je banaan: die gaat harder groeien bij weinig licht (om meer licht te vangen). Je mancave is vast > 18C, dat vindt ie ook fijn. Wil je je bananenboom compact houden, dan geef je m volle zon. Je dracanea hangt wat slap, maar die kun je eventueel helemaal terugsnoeien in het voorjaar. Vorige week was er een oversterfte van 400 personen. Dat is iets hoger dan normaal, wellicht puur cijfermatig gezien wellicht bewijsbaar significant. Maar zeker niet… Lees verder »

34c2d85c42aab2.jpg
Monique
10 maanden geleden

😂

10 maanden geleden

naar mijn idee heeft de hele regeringsbende zichzelf in een dermate grote patstelling begeven met dat hele corona-gedoe dat ze echt niet meer zomaar kunnen terugkeren naar “normaal” . Dat zou zo ongeveer betekenen dat ze een soort staatsgreep plegen tegen zichzelf. Toegeven dat alle schade die zij nu hebben veroorzaakt op grond van een vergissiging, zo van “foutje ,bedankt” het het blijkt toch maar een gewoon verkoudheidvirusje te zijn inplaats van een pandemie…..nee dat is zelfmoord! Het is een net zo’n belachelijk schandaal als de toeslagaffaire behalve dat het corona-schandaal op nationale schaal plaatsvind. De schade- claims en rechtzaken… Lees verder »

MichellevL
10 maanden geleden

Het is vandaag inderdaad 14 december hihi.
Nu jouw uitzending nu aan het bekijken..

Mijn dank voor de energie die je steekt in jouw waardvol werk!